طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما (/showthread.php?tid=3690) |
RE: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - حسن قجر - 11-18-2012 12:12 AM با سلام من به همراه یکی از دوستانم کار پرورش بوقلمون رو که پول خوبی هم داره رو شروع کردیم هرکس سوال داره ومیخاد شروع کنه تماس بگیره RE: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - Mrs.Seyedi - 12-17-2012 12:48 PM (07-11-2012 09:31 AM)تنگسیر نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان با سلام خدمت دوست عزیز می خواستم در رابطه با نحوه ی ایجاد صندوق سرمایه گذاری آگاه شوم ، چون من با ایده ی صادرات محصولات سوختی از قبیل گازوئیل ، هیدروکربن، نفتا و ... که سود آوری سرشاری را نصیب بازرگان آن می کند نیاز به سرمایه ی زیادی دارم ، که اگر امکان تهیه ی سرمایه وجود نداشته باشد با توکل به خداوند به طور آهسته در آن پیشروی می کنم تا موفق شوم. بدرود RE: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - بابایی - 12-19-2012 11:16 AM دوستان در منطقه اجداد ما که شدیدا رو به رشد است (نزدیک ساوه) خرید و فروش زمین رونق گرفته و کسانی که در این بازی شرکت میکنند سود خوبی میبرند. دو سه تا طرح دارم نزدیک به زمین خودمون و مطمئنم ظرف شش ماه پول سرمایه گذار رو بر می گردونه هر کی پایه است برای پنج شنبه و جمعه میتونیم قرار بزاریم بریم محل رو ببینیم |