سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما (/showthread.php?tid=3690)

صفحه ها: 1 2 3

RE: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - حسن قجر - 11-18-2012 12:12 AM

با سلام من به همراه یکی از دوستانم کار پرورش بوقلمون رو که پول خوبی هم داره رو شروع کردیم هرکس سوال داره ومیخاد شروع کنه تماس بگیره

RE: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - Mrs.Seyedi - 12-17-2012 12:48 PM

(07-11-2012 09:31 AM)تنگسیر نوشته شده توسط:  با سلام خدمت دوستان
هر کدوم از شما که فکر وایده یا طرح کسب وکار سو دهی دارید و برای شروع ان
با مشکل بودجه مواجه هستید میتوانید طرح هایتان را در این تایپیک مطرح نمایید
تا بنده ان را در جلسات صندوق سرمایه گذاری که خودم تاسیس کردم مطرح نمایم
و اگر مورد تایید قرار گرفت مراحل کار انجام گردد .
با تشکر

با سلام خدمت دوست عزیز
می خواستم در رابطه با نحوه ی ایجاد صندوق سرمایه گذاری آگاه شوم ، چون من با ایده ی صادرات محصولات سوختی از قبیل گازوئیل ، هیدروکربن، نفتا و ... که سود آوری سرشاری را نصیب بازرگان آن می کند نیاز به سرمایه ی زیادی دارم ، که اگر امکان تهیه ی سرمایه وجود نداشته باشد با توکل به خداوند به طور آهسته در آن پیشروی می کنم تا موفق شوم.
بدرود

RE: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما - بابایی - 12-19-2012 11:16 AM

دوستان

در منطقه اجداد ما که شدیدا رو به رشد است (نزدیک ساوه) خرید و فروش زمین رونق گرفته و کسانی که در این بازی شرکت میکنند سود خوبی میبرند.
دو سه تا طرح دارم نزدیک به زمین خودمون و مطمئنم ظرف شش ماه پول سرمایه گذار رو بر می گردونه
هر کی پایه است برای پنج شنبه و جمعه میتونیم قرار بزاریم بریم محل رو ببینیم