بهترین ایده با صد میلیون تومان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: بهترین ایده با صد میلیون تومان (/showthread.php?tid=3658) |
RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - jahanagahi - 10-31-2012 12:43 AM (10-31-2012 12:25 AM)اسحاق نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه سروران گرامیآقا اسحاق جان اون کالائی که مد نظرت هست را ما از کجا باید مطلع شویم که راهنمائی کنیم؟ ما باید دنبال چه چیزی بگردیم؟ این تایپیک برای ایده های 100میلیون تومان به بالا است.فردی که بخواهد 100میلیون سرمایه گذاری کند می تواند 2میلیون تومان خرج کند و برود به کشور سازنده دقیق سئوال کند. موفقتر باشی. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - صدفی - 10-31-2012 09:15 PM به نظر من هم اگه یه خونه کلنگی تو خارج تهران بخری و خورد خورد شروع به ساختنش کنی کار خوبیه RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - hamid659 - 02-16-2013 04:43 PM سلام با 100 میلیون نمیشه چیزی ساخت در جواب دوست عزیز پارسا . فقط یک سوال پیش میاد تا الان به کدامیک از پیشنهاد هایی که دوستان داده اند فکر کردین که انجام بدین ؟ !! واقعا تعجب نخواهیم کرد شما با صداقت بفرمایید . هر کدام را انتخاب کردید مشاوران زیادی برای ادامه آن خواهد بود تا در خصوص همان کار شما را بیشتر راهنمایی کنند . RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - مائده - 02-16-2013 10:50 PM (02-16-2013 04:43 PM)hamid659 نوشته شده توسط: سلام با 100 میلیون نمیشه چیزی ساخت در جواب دوست عزیز پارسا . فقط یک سوال پیش میاد تا الان به کدامیک از پیشنهاد هایی که دوستان داده اند فکر کردین که انجام بدین ؟ !! واقعا تعجب نخواهیم کرد شما با صداقت بفرمایید . هر کدام را انتخاب کردید مشاوران زیادی برای ادامه آن خواهد بود تا در خصوص همان کار شما را بیشتر راهنمایی کنند . با سلام خدمت شما دوست گرامی بنده این سوال رو برای یکی از اعضای خانواده ام پرسیدم و اگر برای خودم بود باید نظر دوستان رو در مورد 5 میلیون می پرسیدم .. ! اما در مورد 100 میلیون ایشون .. این مبلغ وارد خرید و فروش عمده ی پسته شد و خودتون احتمالا" اطلاع دارید که بازار به چه شکل هست .. اما 5 میلیون من به بانک سپرده شد و بعد از چند ماه به این نتیجه رسیدم که من اهل استفاده از سود بانک نیستم و سود بانک رو به یک خانواده ی نیازمند دادم .. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - successman - 02-16-2013 11:20 PM قربون خدا برم تو مملكت اسلامي زندگي مي كنيم . فقط بايد از راه دلالي سود در بياريم. فقط بايد مايحتاج مردم رو بالا و پايين كنيم تا به نو نوايي برسيم. كو توليد ؟؟؟ كو سرمايه گذاري ؟؟ ادعامون هم ......... خدايا سپاسگذارم . RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - مائده - 02-16-2013 11:27 PM (02-16-2013 11:20 PM)successman نوشته شده توسط: قربون خدا برم تو مملكت اسلامي زندگي مي كنيم . البته بنده فکر نمی کنم خرید محصول از باغدار و فروش اون به فروشنده دلالی محسوب بشه .. میشه گفت به توزیع بیشتر شباهت داره .. به خصوص اینکه مسافت بین این دو نقطه تا حدی باشه که همچین محصولی با این کیفیت در مقصد برای توزیع وجود نداشته باشه .. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - mir abbas - 02-16-2013 11:32 PM (02-16-2013 11:20 PM)successman نوشته شده توسط: قربون خدا برم تو مملكت اسلامي زندگي مي كنيم .در مملکتی که دولت خودش یک دلال بزرگ هست از مردم چه توقعی میشه داشت؟؟؟؟ RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - HadiMahmoodi - 02-16-2013 11:45 PM میر عباس جان، قربونت حرف سیاسی نزن! ما تازه شما رو پیدا کردیم و حالا حالاها باهات کار داریم ![]() گرچه ایشون وارد کار نون و آب داری شدن، اما اگه خواستن کارشونو تغییر بدن پیشنهاد من اینه: به چند بنگاه املاک بسپاره (ترجیحا میتونه آشنا باشه، نبود هم مهم نیست) که واسش خونه با قیمت مناسب پیدا کنه واسه خرید و سپس فروش. علاوه بر کمسیون بنگاه مثلا 20 درصد از سود هم مال بنگاهدار. فکر میکنم کار بسیار خوبی باشه RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - karafarin - 12-24-2013 06:40 PM نظر جدید؟؟ RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - distance8 - 01-28-2014 07:53 PM (09-20-2012 06:00 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: ایشون فقط یک پراید داشت و سرمایه اش 300 هزار تومن در سال 83 كاش حداقل مي گفتيد چگونه و به چ صورت اينطوري پيشرفت كرده... خوب فرق داره آدمي كه با وجدان كاركرده و ب چيزي رسيده با آدمي ك نبوده... تو ايران زياد باب هست كه مثلا فردي كلاه گذاشته سر فرد يا افراد ديگه و نفع خودشون حتي تو ي معامله كوچيك مي بره و كلي هم ذوق مي كنه تو دل خودش و اسمش رو هم مي ذاره زرنگي و اطرافيان هم اونرو بعنوان ي آدم زرنگ باور دارن... پس مهمه كه چطور و چگونه ب چيزي برسي... |