یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره (/showthread.php?tid=3358) |
RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - mohammadshamosi - 06-05-2012 10:42 AM ایده خوبیه ، یه بررسی کن این دو مورد رو: 1- فروش شلوار لی 2- شهر بندري كه هستي(( شكلات ومواد خوراكي شيك وارداتي) توپاساژ هاي بندر عباس تا دلت بخواد هست)) RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - azunited - 06-05-2012 03:31 PM اگه بتونید بودجتون رو تا 10 - 15 میلیون برسونید پیشنهاد من کیف و کفش فروشه ... که همیشه مشتری داره .. خصوصا تو قسمت خانماش. در کنارش هم میتونید بدلیجات و وسایل تزیینی بذارید . RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - sam.in - 06-05-2012 06:44 PM سلام آقای امیر بنظر من هر چیزی که در اخر انتخاب کردید فقط به جنس های شیک و خاص فکر کنید وچون این جور جنسا بخاطر اینکه کمتر از جنسای معمولی دیده میشن هم مشتری های بیشتری جذب میکنن و هم بابت قیمت دستتون بازتره. لوازم فانتزی و تزیینی حسنش اینه که کسایی هم که اصلا به قصد خرید نیومدن تو پاساژ بخاطر جذاب بودن و قیمت پایین گول میخورن ![]() کارهایی مث یه بوفه یا بار کوچیک هم باید خوب باشه و کلا همونطور که دوستان گفتن نیازها و کمبودهای شهرتون حرف اول رو میزنه RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - mohamad1999 - 07-11-2013 04:25 AM فروش بدلیجات توی اینجور غرفه ها خیلی خیلی درآمد داره و سوده خوب! با همون سرمایه ایی هم که گفتی میتونی به راحتی کلی جنس بخری! RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - sahar_farjad - 11-20-2013 08:25 PM سلام.به نظر من چون سرمایتون خیلی زیاد نیس شلوار لی خوب نیست!چون نمیتونید مغازه را پر کنید مگراین که کسیو پیدا کنید که جنسش را بفروشید بعدا پول اجناسو بهش بدین بنظرم با سرمایه کم فروش روسری و شال و درکارش بدلیجات و عطر مناسب تره ![]() RE: یه غرفه تو یه مجتمع تجاری شیک با ماهی 100 الی 150 هزار تومان اجاره - محسن قلي زاده - 11-21-2013 10:35 AM پاخور خانوم اگه داره آرايشي و بهداشتي كه توش عطريجات و كادويي هم باشه. اگه بلدي كار كني و آشنا داري هم فك كنم ساعت فروشي كه برند داشته باشه جواب بده. |