سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دعوت به همکاری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: دعوت به همکاری (/showthread.php?tid=2074)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: دعوت به همکاری - کامیار کاظمی - 02-28-2012 02:00 PM

دوستانی که جهت برنامه نویسی اعلام آمادگی کرده اند لطفا سریعا به پیغام خصوصی ارسال شده پاسخگو باشند.

RE: دعوت به همکاری - ناصر صادقی - 02-28-2012 04:17 PM

من هم در زمینه تبلیغات و بازاریابی اعلام آمادگی میکنم فقط شما لطف کن برنامه کاریمونون برامون تدوین کن .

RE: دعوت به همکاری - zoofanoon - 03-21-2012 01:12 PM

با سلام و با تبريك سال نو . بنده در زمينه ي تاليف و تحقيق آماده همكاري هستم و كارهايي را هم در زمينه هاي مذكور آماده دارم . اميدوارم براي همكاري بنده را پذيرا باشيد .بااحترام:دبير بازنشسته

RE: دعوت به همکاری - totia - 03-21-2012 04:00 PM

چه همکاری گرمی انسان بر سر ذوق می آید.
من هم در ترجمه و تالیف خدمتگذارم.

RE: دعوت به همکاری - reza_egbali - 03-21-2012 08:50 PM

سلام
من هم تو زمینه بازاریابی میتونم کمک کنم.

RE: دعوت به همکاری - فرهاد قربانی - 03-27-2012 01:54 AM

با سلام .کامیار جان میخواین کتابتون رو با موضوغاتی که فرموددین جدا جدا بنویسید یا همه موضوعات رو تو یک کتاب؟.البته موضوعاتی که انتخاب کردین بسیار عالیه.ولی من دوست دارم کتاب با جامعه ما همخوانی داشته باشه.یه چیز رو دوستانه بگم.در بیشتر موارد اطلاعاتی که ما از یک کتاب میگیریم با اون چیزی که تو بازار می بینیم متفاوته.اگه بتونی موضوعات رو شفاف تر بگی من هم هر چه اطلاعاتی که تو بازار دارم در اختیارت میذارم.

RE: دعوت به همکاری - کامیار کاظمی - 03-27-2012 08:58 AM

(03-27-2012 01:54 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  با سلام .کامیار جان میخواین کتابتون رو با موضوغاتی که فرموددین جدا جدا بنویسید یا همه موضوعات رو تو یک کتاب؟.البته موضوعاتی که انتخاب کردین بسیار عالیه.ولی من دوست دارم کتاب با جامعه ما همخوانی داشته باشه.یه چیز رو دوستانه بگم.در بیشتر موارد اطلاعاتی که ما از یک کتاب میگیریم با اون چیزی که تو بازار می بینیم متفاوته.اگه بتونی موضوعات رو شفاف تر بگی من هم هر چه اطلاعاتی که تو بازار دارم در اختیارت میذارم.

سلام فرهاد جان
جهت تولید محتوا در اینترنت و بصورتی خاص بوده است.
در صورتی که همه موارد تکمیل و قصد انجام حتمی شد، بیشتر توضیح خواهم داد.

RE: دعوت به همکاری - فرهاد قربانی - 03-27-2012 01:22 PM

با سلام .میخوام بدونم کسی از دوستان تو کار پخش مواد غذایی هست؟من دوست دارم یک گروه پخش مواد غذای تو استان گیلان داشته باشم. اگه دوستان محصول یا کلا خاصی جهت پخش تو استان گیلان داشته باشند میتونم همکاری خوبی انجام بدیم.امکانات انبار و ماشین وکارگر هم دارم.فقط دنبال کالایی می گردم که تک باشه./یک امروز ارزش دو فردا را دارد/موفق باشید.

RE: دعوت به همکاری - کامیار کاظمی - 03-27-2012 01:30 PM

(03-27-2012 01:22 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  با سلام .میخوام بدونم کسی از دوستان تو کار پخش مواد غذایی هست؟من دوست دارم یک گروه پخش مواد غذای تو استان گیلان داشته باشم. اگه دوستان محصول یا کلا خاصی جهت پخش تو استان گیلان داشته باشند میتونم همکاری خوبی انجام بدیم.امکانات انبار و ماشین وکارگر هم دارم.فقط دنبال کالایی می گردم که تک باشه./یک امروز ارزش دو فردا را دارد/موفق باشید.

سلام
جناب قربانی لطفا سوالات خود را در زیر انجمن و در تاپیک مربوطه یا یک تاپیک جدا ارسال فرمائید که مربوط به موضوع سوال شما باشد و برای ارسال مطلب به موضوع تاپیک توجه فرمائید.

راهنمای ایجاد تاپیک :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2267

RE: دعوت به همکاری - رضا نیک تبار - 03-28-2012 10:30 PM

سلام
بنده هم میتونم در زمینه ی بازار یابی تو مشهد کمکتون کنم.