سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! (/showthread.php?tid=15039)

صفحه ها: 1 2 3

RE: چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! - TigNevesht - 04-08-2016 04:59 PM

(04-08-2016 11:03 AM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط:  خیلی خوبه
روی برنامه نویسی تمرکز کن و سعی کن پیشرفته یاد بگیری
حتی با توانایی راه اندازی یک سایت ساده با وردپرس هم می تونی درآمد داشته باشی
من هم همین کارو بلد بودم و باهاش درآمد کسب می کردم توی خونه و پیدا کردن مشتری و انتقال وجه و همه چی تلفنی و اینترنتی صورت می گرفت.
وقتی پیشرفته تر هم بشی، دیگه خیالت راحت تره.
پی.اچ.پی رو یاد بگیری که دیگه عالیه و می تونی اسکریپت از ابتدا بنویسی و واقعا نونت تو روغنه. اینو می گم چون با خیلی ها در این زمینه ها سال هاست در ارتباطم. حتی خودم براشون مشتری پیدا می کردم.
نگران مشتری و ... هم نباش. روز به روز برای این کارها مشتری ها دارن بیشتر می شن و قبلا زیاد پول نمی دادن برای سایت و ... اما این روزها همه دارن برای حضور در فضای مجازی پول خرج می کنن و این یعنی بازار شما رو به گسترش هست.
اون هایی که برنامه نویس هستن اما می گن کار نیست؛ اونا بازاریابی بلد نیستن. اگر سوالی در اون زمینه داشتی، با من در ارتباط باش. من خودم بهشون ثابت می کردم که کار هست و زیاد هم هست. برنامه نویس هایی داریم که وقت سر خاروندن ندارن و برنامه نویس هایی داریم که ول می چرخن و می گن کار نیست. مثل هر کسب و کار دیگه ای.
الان تمرکزت روی یادگیری باشه که کیفیت کارهات خوب باشن. سعی کن با کسایی که بعدا همکارشون می شی ارتباط برقرار کنی و دوست بشی و ازشون اطلاعات بگیری. توی انجمن های دیگه هستن و در شهرتون یا شهرهای نزدیک هم پیدا می شن.
همه ی ما نیاز داریم نقاط ضعف و قوتمون رو بشناسیم و تقویت کنیم خودمون رو؛ روز به روز این روند ادامه داشته باشه، ما پیشرفت می کنیم. حرف دوست عزیزمون رو تایید می کنم. روی خودت، توانایی هات و ویژگی هات کار کن. در کنار مهارت هایی که برای کسب و کار لازم داری، روی مهارت های زندگیت هم کار کن تا در زندگی شخصی و خانوادگیت هم بیش از پیش خوب باشی.
همیشه مشورت کن. حرف هارو بشنو و با عقل و منطق خودت، خودت تصمیم بگیر و روی تصمیم که گرفتی، به گفته ی دوستمون، ثابت قدم باش.
ممنونم سهیل جان ... حتما همین کارو می کنم . ممنون از وقتی که در اختیام گذاشتی 10_004

RE: چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! - jamalooo - 11-19-2016 02:18 PM

(04-05-2016 10:15 PM)TigNevesht نوشته شده توسط:  سلام دوستان.
من تازه افختار پیدا کردم و با شما و این انجمن آشنا شدم.

امروز تولد 22 سالگی من و قدم گذاشتنم به سن 23 بود
نمیدونم شما هم مثل من هستین یا نه ، من هرچه سنم بیشتر میشه و میبینم هنوز که هنوزه هیچ درآمد و پس اندازی ندارم روز تولدم بدترین روز زندگیم خواهد بود!

با اینکه از بچگی کار میگردم : فروش ساک دستی ، آدامس ، بادکنک ، فیلم dvd ، آهنگ
و قبل از اینکه برم خدمت یعنی تا سِنِ 20 سالگی هم توی یه خدمات کامپیوتری بودم با حقوق کم.

وبه درس علاقه ای نداشتم ، فقط کسب درآمد و پول!
پس تا اول دبیرستان بیشتر ادامه ندادم و ترک تحصیل کردم.
و بعد از چندسال بدو بدو و به هیچ جایی نرسیدن پشیمون شدم و خواستم برم درسم رو ادامه بدم که گفتند سنت زیاده و باید بری سربازی و واسه اینکه بتونم درس رو ادامه بدم همین کار رو کردم.

در مدت زمان خدمت سعی کردم این دوسال رو بیهوده سر نکنم و چون به اینترنت و کامپیوتر دسترسی داشتم و مدت ها قبل ازخدمت هم به کد نویسی و طراحی وب آشنایی داشتم پس از فرصت استفاده کردم و یاد گرفتمُ تجربه کسب کردم.

بعد از اتمام خدمت و گرفتن کارتم مدرسه شبانه ثبت نام کردم چون دیپلم فنی کامپیوتر رو داشتم فقط قرار شد که درس های عمومی سال دوم و سوم دبیرستان رو بخونم و دیپلمم کامل بشه و بتونم توی دانشگاه درسم رو ادامه بدم.

و در حال حاظر هم بیکارم و نمیدونم کدوم کارو ادامه بدم ، از طرفی توی وب خیلی چیزا هست که هنوز یاد نگرفتم مثل php که پک آموزشیش رو هم خریدم 1 ماهه و هیچ انگیزه ای واسه یادگیریش ندرام

یه زمانی فکر میکردم آینده من کامپیوتره و قراره تو این رشته درس بخونم ولی الان خیلی بی انگیزه ام و امیدی به اینده این کار واسه خودم نمیبینم. دیگه حوصله ی قبلو ندارم...

مشکلات مالی بهم فشار اورده ، کار وب و طراحی سایت صبر و حوصله میخواد و اگر بگیره ، اگر نگیره
کلی هم دست زیاد شده و آینده ای توی این کار نمیبینم

حالا نمیدونم برم سراغ کسب تجربه و درآمد ، دستفروشی
یا بمونم و توی وب خودم رو قوی کنم
یا درس رو توی یه رشته ی مدیریتی ادامه بدم که اگه مدرکش بدردم نخورد ، درسش واسه آینده بدردم بخوره و بعدها اگه شرکتی زدم بتونم مدیریتش کنم!

سلام به ایمیلم پیام بده burnmap@gmail.com