بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان (/showthread.php?tid=14626) |
RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - کولجی - 10-31-2017 10:38 AM (12-20-2015 05:21 PM)amir.ilkhani نوشته شده توسط: با سلام دوستانی که تمایل دارن کالاشون در عراق و افغانستان بازاریابی بشه لطفا اعلام کنند تا شماره ی تماسم رو براشون پ.خ کنم ما روابط بسیار خوبی در این دو کشور داریم و می تونیم در مدتی کوتاه به کسب وکار شما رونق ببخشیم سلام من می خوام تو زمینه لوازم یدکی ماشین الات سنگین فعالیت کنم RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - aligoli - 11-06-2017 09:54 AM (12-20-2015 05:21 PM)amir.ilkhani نوشته شده توسط: با سلام دوستانی که تمایل دارن کالاشون در عراق و افغانستان بازاریابی بشه لطفا اعلام کنند تا شماره ی تماسم رو براشون پ.خ کنم ما روابط بسیار خوبی در این دو کشور داریم و می تونیم در مدتی کوتاه به کسب وکار شما رونق ببخشیم بازاریابی محصولات اینترنتی هم میکنید ؟ در زمینه هاستینگ و سرور اطلاعاتی دارید ؟ RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - AFSHAR29 - 11-17-2017 10:10 PM (12-20-2015 05:21 PM)amir.ilkhani نوشته شده توسط: با سلام دوستانی که تمایل دارن کالاشون در عراق و افغانستان بازاریابی بشه لطفا اعلام کنند تا شماره ی تماسم رو براشون پ.خ کنم ما روابط بسیار خوبی در این دو کشور داریم و می تونیم در مدتی کوتاه به کسب وکار شما رونق ببخشیم سلام بنده در زمینه صنایع چوب(سرویس خواب کمد صندلی و ناهارخوری و...)فعالیت دارم خیلی مشتاقم که برای محصولاتم بازاریابی کنید شماره تلگرام 09358455566 RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - ebrahim.ev - 11-23-2017 11:55 AM لطفا شماره همراهتون رو برای من هم پ.خ کنید تا صحبتی داشته باشیم RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - peyman.fc - 11-26-2017 05:05 PM سلام من در زمینه تولید کودهای ارگانیک برای کشاورزی فعالیت دارم لطفا شمارتون در پیام خصوصی بفرستید صحبتی داشته باشیم RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - meysam23 - 12-15-2017 07:04 PM (12-20-2015 05:21 PM)amir.ilkhani نوشته شده توسط: با سلام دوستانی که تمایل دارن کالاشون در عراق و افغانستان بازاریابی بشه لطفا اعلام کنند تا شماره ی تماسم رو براشون پ.خ کنم ما روابط بسیار خوبی در این دو کشور داریم و می تونیم در مدتی کوتاه به کسب وکار شما رونق ببخشیم سلام لطفا بابنده تماس بگیرید ممنونم 09199888876 RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - pakatsaziamir - 09-02-2018 06:42 PM (12-20-2015 05:21 PM)amir.ilkhani نوشته شده توسط: با سلام دوستانی که تمایل دارن کالاشون در عراق و افغانستان بازاریابی بشه لطفا اعلام کنند تا شماره ی تماسم رو براشون پ.خ کنم ما روابط بسیار خوبی در این دو کشور داریم و می تونیم در مدتی کوتاه به کسب وکار شما رونق ببخشیم با سلام.من مدیر تولید یک کارگاه تولید پاکت و ساک دستی های کاغذی هستم.لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا بازار مناسبی در عراق برای صادرات محصول وجود دارد؟ RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - آریا ماشین - 10-27-2018 10:07 PM سلام وقت شما به خیر من زیاد با این سایت راحت ارتباط برقرار نمی کنم خیلی سخته میخوام خواهش بکنم حتماً از طریق ایمیل arya.plast@yahoo.com به ما پاسخ بدین. ما تولید کننده مخازن پلی اتیلن هستیم و به ارمنستان و عراق هم صادرات داشته ایم ولی پیگیر هستیم که بتوانیم در عراق و افغانستان بازار خوب و پایداری داشته باشیم. با کسانی هم که کار کردیم همیشه منافع هر دو طرف را در نظر گرفته ایم. ما آمادگی همکاری داریم و اگر لازم باشد آمادگی مذاکره هم داریم. محصولات ما دارای ایزو و گواهی بهداشت هستند و دارای کیفیت لازم جهت صادرات هستند. اگر محصولات ما در کشورهای عراق و افغانستان به نظر شما بازاری دارند لطف بفرمایید با ما از طریق ایمیل ارتباز برقرار نمایید و شماره تماسی رو جهت برقراری ارتباط آسانتر ذکر بفرمایید. وقت خوبی داشته باشید. RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - آریا ماشین - 10-27-2018 10:23 PM سلام وقت شما به خیر من زیاد با این سایت راحت ارتباط برقرار نمی کنم خیلی سخته میخوام خواهش بکنم حتماً از طریق ایمیل arya.plast@yahoo.com به ما پاسخ بدین. ما تولید کننده مخازن پلی اتیلن هستیم و به ارمنستان و عراق هم صادرات داشته ایم ولی پیگیر هستیم که بتوانیم در عراق و افغانستان بازار خوب و پایداری داشته باشیم. با کسانی هم که کار کردیم همیشه منافع هر دو طرف را در نظر گرفته ایم. ما آمادگی همکاری داریم و اگر لازم باشد آمادگی مذاکره هم داریم. محصولات ما دارای ایزو و گواهی بهداشت هستند و دارای کیفیت لازم جهت صادرات هستند. اگر محصولات ما در کشورهای عراق و افغانستان به نظر شما بازاری دارند لطف بفرمایید با ما از طریق ایمیل ارتباز برقرار نمایید و شماره تماسی رو جهت برقراری ارتباط آسانتر ذکر بفرمایید. وقت خوبی داشته باشید. RE: بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان - hrahimis - 11-05-2018 03:42 PM سلام من در زمینه میوه ، سبزی و صیفی جات خشک و .... کار میکنم لطفا شمارتون بفرستین تا با شما تماس بگیرم ممنون |