برای شروع راهنماییم کنید دوستان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: برای شروع راهنماییم کنید دوستان (/showthread.php?tid=12356) |
RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - arezu - 12-27-2014 04:53 PM سلام پارمیدا جان ممنون که وقت گذاشتی نظر دادی راستش من تو رستوران حسابدارم نه آشپز .... آشپزی رو در حد خونه دوست دارم. یه چند وقتی تصمیم گرفتم برم تو کار میوه فروشی سفت و سخت دنبالشو گرفتم و به این نتیجه رسیدم که اگه خیلی هم کار بلد باشم بازم تو این زمینه به یه مرد احتیاج پیدا میکنم برای همین قیدشو زدم الانم دنبال اینم که با کمک پدربزرگ و دوستام یکم نقدینگم رو ببرم بالاتر تا کاری انجام بدم که در شان یه خانوم باشه.. RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - پارمیدا وحیدی - 12-27-2014 05:28 PM خواهش میکنم عزیزم وظیفه است ببین من این کار و میخوام انجام بدم تقریبا بچه های انجمن هم میدونن میتونی بزنی تو کار فروش لباس زیر زنانه تو گوگل بزن هلیاشاپ قیمت لباساش نصف قیمت مغازه است البته باید جینی بخری برو دم چندتا مغازه فروش لباس زنانه لیست قیمت و بهشون نشون بده و بگو قیمتای من اینه شما دونه ایی هزارتومان هم بکشی رو هر کدومش سود خودت و میبری بعدم به مغازه دارها بگو اگه بیست تا جین از ما خرید داشتید یه جین شورت گیاهی رایگان دارید اگه روزی ده تا جین فروش داشته باشی سود کلونی گیرت میاد RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - مختار ایزدگشسب - 02-17-2015 12:50 AM باسلام شما که در رستوران مشغول به کار هستی چرا دنبال کار هستی خودت با تجربه آشپزی که درحال فعلی بدست آوردی کارت هم معلومه آشپزی تو این عصر خوب تو بورسه یه مغازه کوچک اجاره کن و داخلش آشپزی انجام بده کباب کوبیده وجوجه کباب فضای زیادی نمی خواد مغازه 15الی 20 متری هم کافیه کنارشون دل وجگر هم بزن من یکی از دوستانم مانند شما این کار رو انجام داده الان دارمدش ماهانه بین 10تا 20 میلیونه شک نکن برو جلو موفق باشی دوستدار شما RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - kamali60 - 02-21-2015 10:26 PM سلام به دوستان عزیزم. ما کشاورزیم و اهل خراسان رضوی شهرستان گناباد. محصول عمده ما زعفران هستش اونم زعفران خالص و مرغوب. یک سوال دارم اونم این که چطوری می تونم برا این محصول در شهر های دیگه مشتری پیدا کنم. چون معمولا این محصول دست دلال ها می افته و هم قیمت اون زیاد میشه هم از کیفیتش کم می کنند. 09153164671 کمالی با ارادت خدمت دوستان. RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - امیرامیر - 03-17-2015 09:03 PM (02-21-2015 10:26 PM)kamali60 نوشته شده توسط: سلام به دوستان عزیزم. با سلام دوست عزیز میشه قیمت زعفران رو بگید چند هستش؟با بسته بندی یا فله؟ RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - برهان رستمی - 05-06-2015 12:35 PM سلام دوستان عزیز من تازه وارد این گروه شدم.دیدم بدنیست اطلاعاتی در مورد لباس زیربدم RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - برهان رستمی - 05-06-2015 12:39 PM من بصورت کلی جنس ازچین تهیه میکنم.اگرکسی مایل هست ک ازمبدا جنس بخره با شماره زیرتماس بگیرید 0988903029 رستمی RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - Donya Dide - 05-06-2015 01:58 PM (05-06-2015 12:39 PM)برهان رستمی نوشته شده توسط: من بصورت کلی جنس ازچین تهیه میکنم.اگرکسی مایل هست ک ازمبدا جنس بخره با شماره زیرتماس بگیریدشما رو چه بحثی فعالیت دارید؟ بنده میتونم مشتقات نفتی مانند d2ایران.گوگرد ایرانی.اوره.مازوت و...و...و......تامین کنم مسقیم از NIOC(شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران) مخصوصا جهت صادرات به چین.... شما از چین برامون مشتری جور کن حق کارگزاری شما با من.... 09366661267 09123316557 دژاکام RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - zeinab.h6990 - 07-27-2015 11:33 AM منم کار میخوام 15تومن سرمایه دارم. چیکارش کنم بنظرتون؟ RE: برای شروع راهنماییم کنید دوستان - nrahimi - 10-20-2015 12:26 AM اگه بتونی طرف عباس آباد کار کنی خیلی خوبه. این محله تهران پر از شرکتهاییه که ظهر باید ناهار پرسنلشون رو تامین کنن. اگه با قیمت مناسب و پیک رایگان براشون غذا بری حتما می تونی قراردادای خوبی هم باهاشون ببندی |