سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109)
+---- انجمن: خبرهای سایت در روزنامه ها،خبرگزاری ها (/forumdisplay.php?fid=110)
+---- موضوع: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز (/showthread.php?tid=1181)

صفحه ها: 1 2 3

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - ndm1368 - 11-19-2011 02:29 PM

تبریک میگم این موفقیت انجمن میلیاردرهای ایران که خبرش همه جا پیچیده

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - jahanagahi - 11-19-2011 04:54 PM

در یکسال گذشته تحولات زیادی در انجمن به وجود آمده و عزیزان بیشتری عضو شده اند. در جلسات حضوری شرکت کرده اند. تبادل ایده داشته اند و در نهایت در گفتگوهای هفتگی شرکت کرده اند.
متاسفانه افرادی هستند که هدف از تشکیل این انجمن را هنوز متوجه نشده اند. در گفتگوی دیشب عزیزانی بودند که پس از شنیدن ایده قیمت دستگاه و جزئیات را سئوال میکردند.جواب اینست که عزیزان انجمن , در اینجا وقتی ایده ای مطرح شد , بحث رو کلیات است و جزئیات را باید خود زحمت بکشید و سئوال فرمائید.

امید است این انجمن روز بروز پر بارتر شود و جشن صد سالگی آن توسط شما و نوه ها و نتیجه ها گرفته شود.

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - hoseyn007 - 11-19-2011 11:35 PM

چقدر عالی آفرین!پیروز باشید

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - کامیار کاظمی - 11-22-2011 12:52 AM

[تصویر: logo.gif]

متن خبر تولد یکسالگی

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - jahanagahi - 11-22-2011 02:36 AM

ادمین عزیز این موفقیت را به شما و استاد گرامی خانم MARYAR معاونت محترم انجمن و تک تک عزیزان عضو تبریک عرض میکنم.
موفقتر باشید.

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - مصطفي - 11-23-2011 12:27 AM

سلام

من هم به نوبه خودم تبريك ميگم .

آرزوي موفقيت براي همه عزيزان انجمن .

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - arash67 - 11-23-2011 11:50 PM

هر دم از این باغ بری می رسد/ خوبتر از خوبتری می رسد

RE: خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز - jahanagahi - 11-24-2011 02:03 AM

شماره معکوس شروع شده.برای دیدار عزیزان درگردهمائی.