سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک می کنید بهم برای شروع کار؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: کمک می کنید بهم برای شروع کار؟ (/showthread.php?tid=11801)

صفحه ها: 1 2 3

RE: کمک می کنید بهم برای شروع کار؟ - azadkarsho - 03-11-2025 01:14 PM

(07-24-2014 04:53 PM)roses نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
من توی یه شهر کوچیک زندگی می کنم و نزدیک به یک میلیون برای شروع کار دارم البته چون این مبلغ خیلی زیاد نیست اومدم توی این بخش که در مورد شروع رایگان کسب و کاره. ببینید بچه ها من خودم آدم خیلی خلاقی هستم اما بعضی وقتا تمام ایده های آدم با شکست مواجه می شه و اینجور موقع ها آدما به هم نیاز پیدا می کنن. من اگه آقا بودم حداقل کاری که می تونستم بکنم این بود که با همین سرمایه کم یه جنسی رو می خریدم و توی پیاده رو می فروختم اما برای یه خانم اونم توی یه شهرستان که اصلا کار درست و حسابی پیدا نمیشه اینجور کارا ممکن نیست. من سرگذشت کارآفرین هایی مثل مهندس جهانگیری رو خوندم که وقتی بیکار شد با فروختن بشکه خالی کارش رو شروع کرد، اما ایشون آقا بوده برای آقایون کار عار نیست ولی برای خانم ها هر کاری توی این مملکت نمیشه کرد. حدودا 6 ماه پیش هم یه سایت اینترنتی درست کردم و یه سری محصولات توش گذاشتم اما توی این 6 ماه اصلا فروش نداشتم و نمی دونم چی باید توش بذارم ..... خلاصه اینکه به راهنمایی شما نیاز دارم ممنون می شم بهم ایده بدید.
پیشاپیش مرسی

سلام وقت بخیر
چند ایده و کار با سرمایه یک میلیون: فروشگاه آنلاین - آشپزی و خدمات غذایی - تعمیرات و خدمات فنی - فروش محصولات دست ساز
پیشنهاد شخصی بنده اینه که به فریلنسری یه فکر جدی کنی چرا که نیازی به سرمایه اولیه نداره و فقط با داشتن چنتا مهارت به راحتی می توانی به درآمد های میلیونی و یا حتی دلاری برسی فقط کافیه یکسری مهارت ها را بلد باشی که بسیار ساده هستن.
فریلنسری به معنای انجام پروژه های انجام شده برای مشتریان است و می تواند به راحتی در کنار کار های دیگر نیز انجام شود.
مزیای فریلنسری:
قبول پذیری در زمان: می توانی کاری خود را تنظیم کنی
انواع پروژه ها: می توانی در زمینه های مختلف کار کنی
امکان کار در هر جا: نیاز به حضور در دفتر نیست.
نکاتی مهم در فریلنسری: ایجاد پروفایل در پلتفرم های فیلنسری، توسعه مهارت ها و شبکه سازی
به یاد داشته باشید که هر چه مهارت هاتون بیشتر بشه و حرفه ای تر بشید درآمدتون هم به همان میزان بالا میره
با این ایده ها می توانی هم کسب و کار خودت را راه اندازی کنی و هم به فریلنسری بپردازی
هر یک از این ایده ها می تواند با سرمایه یک تومن شروع شود و با تلاش و مطالعه مستمر، به یک منبع درآمد پایدار تبدیل شود. مهم است که در حوزه ای که انتخاب میکنی، به روز باشی و مهارتهای خود را بهبود دهی.

ادمین آزادکارشو