تمام آگهی های دعوت به همکاری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +--- موضوع: تمام آگهی های دعوت به همکاری (/showthread.php?tid=11689) |
دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - تنگسیر - 07-11-2012 09:47 AM با سلام بنده چند وقتیه که بفکر ایجاد یه دفتر واسه کار چاپ وتبلیغات هستم و از انجا که هیچ تجربه کاری در این خصوص ندارم از بچه هایی که تو این کار هستند میخوام هر چی که لازمه این کار هست رو واسم تشریح کنند و برای شروع هم کسانی که چاپخونه و دفتر کارهای تبلیغاتی دارند شرایط و قیمت ها رو برام بفرستند تا بعد از بررسی ان استارت کار رو به امید خدا بزنیم و سفارش از ما وکار ازشما . ما اینجا کارهای بازاریابی رو انجام میدیم و از اصناف وسازمانها وادارات سفارش میگیریم و شما سفارشات رو اماده میکنید و بوسیله پست میفرستید فقط قیمت باید جوری باشه که بشه رقابت کرد و بازار هدف هم استان بوشهر هست . RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - مهدی گل محمدی - 07-11-2012 10:24 AM من حاضر به همکاری هستم.ولی یه سری کارارو باید خودتون دستگاهشو بخرید و اونجا کار کنید.یعنی نمی صرفه که از تهران ارسال بشه براتون. ولی کارای چهاررنگ رو خودم براتون انجام می دم. RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - mohammadshamosi - 07-11-2012 10:33 AM منم که در مورد خدمات طراحی در خدمتم کار طراحی رو پشتیبانی میکنم RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - seraj - 07-11-2012 12:44 PM منم همه جورش رو هستم طراحی ، چاپ ، صحافی و ....... RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - sepehr66k - 07-12-2012 12:19 PM سلام به همه دوستان عزیز ممنون از اینکه همه دوستان وقت میگذارن واسه کمک به همدیگه دوستان اگر کسی هست که در زمینه شرکت ها و کانون های تبلیغاتی ، از ثبت تا مراحل بعدی ، اطلاعاتی داره ، لطفا کمک کنه من در فکر ثبت یک شرکت تبلیغات و چاپ هستم ، اما از قوانین و سایر مراحل اطلاعی ندارم و اینکه چقدر سرمایه واسه شروع این کار نیاز هست RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - تنگسیر - 07-13-2012 03:08 PM سلام خدمت دوستان عزیز اقا مهدی لطفا بیشتر توضیح بدهید کارهاو دستگاه هایی که باید توسط خودم انجام شود رو برام ذکر کنید من قیمت ها رو تا فردا اماده میکنم و شما ها هم لطف کنید قیمت های خودتون رو واسم بفرستید در ضمن هر کی در زمینه تابلوهای LED کار میکنه هم اطلاعاتی در این زمینه هم میخوام چونکه واقعا اینجور تابلوها تو کار تبلیغات خیلی جا افتاده و میتونه کار پرسودی باشه RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - ناصر صادقی - 07-14-2012 01:44 AM بنده هم در این زمینه در خدمتم هر گونه کاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و سوال دومتون در مورد تابلو های ال ای دی بود که در این مورد دوست عزیزمون آقای مهندس مسیح عزیز که جای خالیش بین بچه ها واقعا احساس میشه تخصص و مهارت ویژه ای داشتند ایشون چون الان در تهران در خدمت نظام هستن و در خدمت سربازی به سر میبرن انشااله هر وقت به انجمن برگشتن به سوالاتتون پاسخ خواهند داد. RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - مهدی گل محمدی - 07-14-2012 09:31 AM سلام دستگاه های ای که برای کار چاپ فاکتور و تراکت و پاکت و.... لازمه رو باید بخرید. بعلاوه دستگاهای صحافی.که همه ی اینارو هر وقت گفتید خودم براتون تهیه می کنم(آشنا دارم) سر جمع چیزی حدود 3 میلیون میشه این دستگاه ها بقیه کارا هم به عهده من.چاپ کارای چهار رنگ هم به عهده من. در هر صورت من در خدمتتون هستم RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - saleatlasco - 01-26-2013 10:26 AM سلام شرکت ما هم در زمینه ارائه مواد اولیه صنعت چاپ کاغذ A4 ,بنر ،فلکس ،چلنیوم،کامپوزیت،پلکسی با پی وی سی کاغذ کوتد ،لمینیت رول و شیت ،بوم،فوم بورد،رول فتو گلاسه،کالک،پلات،02165169000-4 اماده همکاری RE: دعوت به همکاری بچه های چاپ و تبلیغات - saeed.abdollahi - 02-04-2013 12:51 AM درود بنده نیز در زمینه ی طراحی و تبلیغات درخدمتم اما حساب کاکابرادر باید معلوم بشه ![]() |