سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی (/showthread.php?tid=10898)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - morteza1 - 03-01-2014 11:43 PM

سلام وقتی تایپیک رو خوندم لذت بردم امیدوارم در کارتون موفق باشید

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - مینو. - 03-02-2014 01:22 AM

امیدوارم پول رو پول بذارید
ایشالله

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - A.r.v.I.n - 03-04-2014 01:24 AM

فکر عالی ای کردید
خوشحال میشم نتایج کارتون رو بنویسید10_004

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - thundrill - 03-05-2014 03:09 PM

(02-27-2014 06:18 PM)لاک پشت سریع نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان سخت کوش
پیشنهاد من این است که بجای آزمون و خطا و تلاش برای کشف متغییرهای گوناگون در کار جوجه کشی , چند کتاب خوب در این زمینه تهیه کرده و با مطالعه آنها خود را از نظر تئوریک قوی کنید و از تجربه متخصصین و پیشکسوتان در این کار استفاده نمایید و خود را از چند سال تجربه دانشمندان برخوردار سازید .
جوجه کشی جزو کارهایی است که کار تحقیقاتی بسیار وسیعی پیرامون آن انجام شده و امروزه با دقت قابل قبولی همه نکات آن روشن شده است . فقط کافی است کمی مطالعه کنیم .
موفق باشید

با سلام خدمت شما دوست گرامی
منظور من از آزمون و خطا، آزمون و خطا در زمینه ی ساخت یه دستگاه با بازدهی بالا بود که انشاالله در آینده دستگاه های بهتری بسازیم و خدا رو چه دیدی شاید یه کارخونه تولید ماشین های جوجه کشی با کیفیت هم تاسیس کردیم، ولی با این وجود راهنمایی واقعا بجایی کردید و هر چند که ما اعتقاد داشتیم که دانش جوجه کشیمون بالاست ولی با این وجود چن تا کتاب تهیه کردیم و داریم این کار رو به صورت علمی هم بررسی می کنیم
بازم ممنون از راهنماییتون

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - thundrill - 03-05-2014 03:23 PM

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز که محبت و لطفشون رو از ما دریغ نمیکنن
ببخشید که دیر به دیر جواب میدم، یه مقدار گرفتارم و بنده خدا آقای موسوی هم از من گرفتارتره، نتایج کار هم، چشم حتما می نویسیم، هفته بعد یه جلسه مذاکرات 1+1 داریم که در مورد آینده کارخونه یه تصمیم مهم بگیریم و به احتمال زیاد نیاز به مشورت با دوستان انجمن هم خواهیم داشت.
راستی از دوستان اهوازی اگر کسی جوجه اردک(2500 تومان) یا جوجه مرغ(2500 تومان) یا خروس(2000 تومان) محلی خواست کافی که یه خبری بده تا براش بفرستیم البته اگر تعداد بالا بخواین که یه تخفیف ویژه هم داریم

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - jahanagahi - 03-06-2014 01:58 AM

آرزوی موفقیت هر چه بیشتر , شما دو عزیز را دارم.

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - hasan-f - 03-06-2014 11:10 AM

سلام و خسته نباشید خدمت دو دوست عزیز که قدم اول رو برای کارافرینی برداشتن :-)

من یه پیشنهاد دارم : به نظر من شما به جای تولید جوجه های محلی . جوجه های بانژاد خاص مانند جوجه های گوشتی یا تخم گذار تولید کنین تا بتونین دراینده برای مرغ داریها هم سفارش بگیرین . و اگه امکان و مکان مورد نیاز رو دارین ابتدا مرغ های مادر رو تهیه کنین (هرچند به تعداد کم) و از اونها تخم با کیفیت بدست بیارین ( دقت کنین از نژادهای مخصوص صنعتی استفاده کنین )

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - rasoul.es1989 - 03-06-2014 04:43 PM

نميشه ، چون در اهواز مزرعه مرغ مادر نيست كه بخو ان تخم مرغ ازش بخرن و نه كسي پيدا ميشه كه تعداد كم جوجه مرغ مادر رو بفروشه كه خودشون تخم مرغ توليد كنن ،
مرغداريها حداقل نياز به ١٠ هزار جوجه دارن با اين شرايط اين كار امكان پذير نيست ،
بهترين كار همين مرغ بومي
جهاد كشاورزي بعضي وقتا جوجه محلي بين روستاها توزيع ميكنه ، در تعداد كم و در چند مرحله ، يه سوال از جهاد بپرس ، شايد بتونيد از اين طريق فروش خوبي داشته باشيد ، به نظر من واسه دستگاهتون يه در شيشه اي تهيه كنيد كه بتونيد از پشت شيشه كنترل كنيد.

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - HadiMahmoodi - 03-07-2014 12:42 AM

سلا دوست عزیز.
خوشحالم که میبینم از اهواز داری فعالیت میکنی. من هم اهوازم. کجای اهوازید؟ اگه قابل دونستید مزاحمتون میشم. یکی از دوستان ناب بنده تو یکی از روستاهای شوشتر چند سالیه که داره تو زمینه پرورش مرغ تخمگذار (فعلاسنتی) فعالیت میکنه. هر کمکی از دستش بربیاد دریغ نمیکنه ازتون. خواستی لینکتون میکنم.

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - mohammadshamosi - 03-07-2014 10:11 AM

موفقیت روزافزون شما دو عزیز رو از خداوند خواستارم.

1-تحقیق 2-بررسی 3-شروع 4-تلاش،تلاش،تلاش......