سفر به شیراز پاییز 92، برگزاری همایش و سومین تولد انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر به شیراز پاییز 92، برگزاری همایش و سومین تولد انجمن (/showthread.php?tid=9965) |
RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - MARYAR - 11-17-2013 10:02 PM (11-17-2013 02:04 AM)MARYAR نوشته شده توسط: اطلاعیه شماره 4 - برنامه های گردش در شیراز یه سوالللللل همسفرای ما 20 نفر بودند!!! چطور تعداد دانلود این برنامه 60 بار بوده!!! ![]() نکنه مهمون ناخونده داریم تو شیراز؟؟؟؟ RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - مهدی 1 - 11-17-2013 10:14 PM (11-17-2013 02:04 AM)MARYAR نوشته شده توسط: اطلاعیه شماره 4 - برنامه های گردش در شیراز آبجی چقدر تورها پیشرفته شده ![]() من که قسمت نشد همراهیتون کنم ولی چند تا پیشنهاد کوچولو داشتم که پی ام می کنم انشالله که به همگی خوش بگذره ، جای ما را هم خالی کنید ![]() RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - MARYAR - 11-17-2013 10:18 PM (11-17-2013 10:14 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:از شما که شخصا و راسا دعوت کردم که مهمان ویژه این مسافرت و همایش و تولد باشید، افتخار ندادید کهههههه داداش.(11-17-2013 02:04 AM)MARYAR نوشته شده توسط: اطلاعیه شماره 4 - برنامه های گردش در شیراز اوندفعه غذا درسن کردنا را انداختیم گردنتون این بار دیگه گول نخوردید فرارررر کردیدااااا RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - 3ObHaN - 11-17-2013 10:58 PM (11-17-2013 09:57 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(11-17-2013 07:23 PM)karafarin نوشته شده توسط: ولی زن ذلیلی کامیار خان از انتهای مقدمه فایل برنامه سفر معلومه اونجاکه نوشته:اتفاقا آقا مهدی آقای کاظمی بسیار هم مرد سالار هستند دوستان شاهدند فقط در اینجا جمله لیدیز فرست را رعایت کردیم من شاهد هستم ![]() این زوج تصمیمات رو بین خودشون تقسیم کردن تا نه مرد سالاری حاکم باشه و نه زن ذلیلی ![]() معمولا توی مسائل پیش و پا افتاده و ساده مثل خرید ، مسافرت ، دکوراسیون منزل ، وعده های غذایی ، تفریح ، دخل و خرج ، انجمن ، کار و غیره ابجی مریم تصمیم میگیرن و تو مسائل خیلی مهم مثل نرخ ارز ، ثبات جهانی منطقه ، روابط بین ملت ها ، نرخ تورم و غیره اقا کامیار تصمیم گیری میکنند . RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - karafarin - 11-17-2013 11:14 PM [/quote] آقا مهدی و عموووو هوشنگ جونمممم ممنون از ابراز لطفتون. من واقعا توی مسافرت های انجمن کشف کردم که مریم درونم چقدر عاشقه تور و برنامه ریزی توره ![]() همین جا درخواست می کنم اگه کسی آژانس داره و برنامه ریز و مدیریت تور می خواد من هستمااا ![]() [/quote] خب برید دوره مدیر فنی آژانس مسافرتی شرکت کنین ![]() RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - jahanagahi - 11-17-2013 11:35 PM (11-17-2013 10:58 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:(11-17-2013 09:57 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(11-17-2013 07:23 PM)karafarin نوشته شده توسط: ولی زن ذلیلی کامیار خان از انتهای مقدمه فایل برنامه سفر معلومه اونجاکه نوشته:اتفاقا آقا مهدی آقای کاظمی بسیار هم مرد سالار هستند دوستان شاهدند فقط در اینجا جمله لیدیز فرست را رعایت کردیم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - صدفی - 11-18-2013 12:19 AM چرا من نمیتونم دانلود کنننننننننننننننننننننمممممممممممممممم دیوونه شدممممممممممممممممم RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - mir abbas - 11-18-2013 12:24 AM خوشا شیراز و وضع بیمثالش خداوندا نگه دار از زوالش خوش به سعادت شما دوستان که میتونید شیراز برید و از این شهر بیمثال دیدن کنید. هر چه تلاش کردم متاسفانه به دلیل مسافرتی که هفته قبل بودم و تازه دیشب رسیدم نتونستم سعادت حضور در جمع دوستان را داشته باشم. امیدوارم به همگی خوش بگذرد و با دستی پر از این سفر تفریحی و اموزشی برگردید. RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - MARYAR - 11-18-2013 12:30 AM (11-18-2013 12:19 AM)صدفی نوشته شده توسط: چرا من نمیتونم دانلود کنننننننننننننننننننننمممممممممممممممم عزیزمممم فدات بشم حرص نخور اینم یه لینک دیگه برای دانلود برات آپلودش کردم http://www.up.iranjoman.com/images/xlove8eew0fmhpnwu33y.pdf RE: سفر به شیراز برای شرکت در کنفرانس، برگزاری تولد انجمن و شیراز گردی - 3ObHaN - 11-18-2013 12:42 AM دوستان من میخوام اینجا یه اعترافی بکنم . من اولین بارم بود که توی یه مسافرت کمک میکردم میشدم . هیچی کاری هم ندارما فقط کمک میکنم ،ولی در همین حدم به خدا قسم یه کار خیلی اسون ولی بسیار انرژی بره . ادم باید حواسش به همه جا باشه و همه چیز رو کامل هماهنگ کنه . هماهنگی هایی واسه سفر هایی اینچنینی واقعا ، واقعا و واقعا سخته ، استرس بسیار زیادی داره و مسئولیتی خطیری میطلبه . تو این چندتا سفر انجمن ، تقریبا به همه ی ما خوش گذشت ،رفتیم کیف و حالمون رو کردیم و با انرژی بسیار زیادی برگشتیم . هرکس بگه به من خوش نگذشت دروغ میگه . اما واقعا این سفر ها ، انرژی بسیار بسیار بسیار زیادی از دست اندرکاران اون میگیره . حالا جالبیش اینه که این دوستان هیچ هزینه ای هم بابت سفر نمی گیرند و سود سفر صفره و برخی مواقع مثل سفر تنگه واشی ، حتی امکان ضرر دادن هم هست . من همینجا میخوام ، از صمیم قلب و بدون هیچ تعارفی در وهله ی اول از خانم MARYAR ، (معاونت عزیز مچکریم ) یه تشکر خیلی خیلی خیلی ویژه بکنم و در وهله ی بعدی همون تشکر ویژه رو از اقای کاظمی (مدیریت مچکریم) بکنم . چون این دوستان نه یه بار ، نه دوبار بلکه بارها این خستگی ها ، استرس ها و مسئولیت ها رو با جان و دل قبول کردن تا به ما خوش بگذره . حتی تو خود سفر ، من توی اصفهان شاهد بودم ، بازم ما داریم استفاده میکنم و این دوستان مشغول انجام هماهنگی و کارای سفرهستن . من اینجا فقط یه خواهشی ازتون دارم ، خواهش میکنم ، تمنا میکنم تا به اهدافتون پای بند باشید و سعی کنید و واقعا میلیاردر شید تا این مدیران این انجمن در اینده ای نه چندان دور ، مزد این همه جان نثاری ها و زحماتش رو ، با نتیجه دادن اهداف تشکیل انجمن بگیرن . |