گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه مشهد - jahanagahi - 02-02-2013 10:43 PM افتخار میکنم که پس فردا در خدمت عزیزان مشهدی هستم. موفقیت شما موفقیت کل عزیزان انجمن است. RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 02-06-2013 04:39 PM سلام به همه اعضای استانی خراسان گروه مشهد : به حول و قوه الهی و با عنایات آقا امام هشتم (ع) در تاریخ 1391/11/17 در مکان رستوران جام جم طرقبه و در حضور اساتید و دوستان انجمن میلیاردرهای ایران صندوق استانی مشهد تشکیل گردید . اعضای صندوق به شرح ذیل و بعد از رای گیری تعیین گردید : مسئول و نماینده : آقای احمد رضایی معاون صـــــندوق : اقای سید حمید سیدی زاده بــــــــــــــــــازرس : آقای احمد قدسی صاحبان حـــساب : -------------------- آقای مهدی محمودی ------------------- سرکار خانم سیدی ------------------- سرکار خانم فردوسی ( ملارمه ) امید است در سایه تلاش و پشتکار همگی دوستان شاهد پیشرفت های بیشمار و بزرگ و هدفمند این صندوق متبرک در آینده نزدیک باشیم . و انشاءالله با جذب اعضای جدید بتوانیم در جهت گسترش کارهای گروهی موفق تر عمل کنیم . جا دارد در اینجا از پی گیری های پدرانه جناب قربانیان - حمایت های بیدریغ ادمین عزیز آقای کامیار کاظمی و معاون انجمن و همگی دوستان تشکر ویژه ای داشته باشم . RE: گروه مشهد - اقاي ايـــده - 02-06-2013 04:47 PM تبريك ميگم به دوستان عزيز بابت تشكيل صندوق مشهد. اميدوارم در كنار همكاري با ديگر صندوق ها رقابت هم چاشني كار شود و براي فعاليت بهتر از يك ديگر سبقت بگيريد. موفقيت حتمي است اگر بخواهيد. RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 02-06-2013 04:59 PM . . اعلان تشکیل پنجمین جلسه گروه مشهد اولین جلسه بعد از تشکیل صندوق استانی در تاریخ : جمـــعه 1391/11/20 در مکان قبلی جلسه : بلوار سجاد - نبش دستغیب 16 - دفتر تبلیغاتی طبقه پایین راس ساعت 4 بعد الظهر تشکیل خواهد شد . تمامی دوستان و اعضای گروه برای برگزاری و افتتاح حسای صندوق راس ساعت حضور داشته باشند تا جلسه با نظم و فرصت بهتری برگزار شود . واقعاً از داشتن اعضای فعال و بسیار روشنفکر در جمع گروه ابراز خوشحالی می نمایم . منتظر حضور همگی دوستان و اعلان خبر به همدیگر هستم . لطفاً هرکدام از دوستان همدیگر را در جریان قرار جلسه بگذارند ، تا کوتاهی پیش نیایید . ارسال یک SMS کافی است . RE: گروه مشهد - Delta.H - 02-06-2013 10:03 PM سلام بر تمامی عزیزان خراسانی تشکیل صندوق استانی گروه مشهد را به تمامی دوستان تبریک عرض میکنم . همچنین برنامه ریزی، نظم، و مهمان نوازی خوب گروه مشهد در برنامه سفر اساتید و عضای محترم انجمن باعث افتخار همۀ ماست. برای تک تک عزیزان گروه مشهد آرزوی موفقیت و سعادت دارم. RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 02-06-2013 10:11 PM (02-06-2013 10:03 PM)Delta.H نوشته شده توسط: سلام بر تمامی عزیزان خراسانی خيلي ممنون و متشكريم ،نظر لطف شماست . انشاءالله با پيگيري هاي شما نيز صندوق خوزستان سريعتر به حد نصاب برسد و با تشكيل آن و با افزايش موجودي بتوانيم حركت هاي اقتصادي را بين استانها برنامه ريزي كنيم . آينده نشان خواهد داد كه ارزش اين حركت ها و تشكل ها تا چه اندازه ارزشمند است . RE: گروه مشهد - zoofanoon - 02-06-2013 10:17 PM آقاي رضايي و ديگر اعضاي انجمن مشهد ؛ موفقيت شما را در تشكيل صندوق استاني از ته دل تبريك ميگويم ، و همينجا به نمايندگي از طرف صندوق گيلان آمادگي صندوق گيلان را براي همكاري با آن صندوق اعلان ميكنم ، موفقيت اعضاء با ارتباط صميمي و صادقانه حتمي است . RE: گروه مشهد - mir abbas - 02-06-2013 10:32 PM اقای رضایی من چون خودم خراسانی هستم و نزدیک 6 سال دانشجویی و سربازی مشهد زندگی کرد به نوعی احساس قرابت نزدیکی باشما دوستان مشهدی میکنم و به داشتن همشهریها و دوستان بزرگواری مثل جنابعالی و بچه های فعال انجمن مشهد به خودم میبالم و برای همگی شما ارزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم. ![]() RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 02-06-2013 10:48 PM (02-06-2013 10:17 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: آقاي رضايي و ديگر اعضاي انجمن مشهد ؛ موفقيت شما را در تشكيل صندوق استاني از ته دل تبريك ميگويم ، و همينجا به نمايندگي خيلي ممنون و متشكر از عنايات شما ، انشاءالله در آينده از تجربيات و قابليت هاي صندوق گيلان استفاده خواهيم كرد و همكاري هاي عالي در شرف انجام خواهد بود . RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 02-06-2013 11:01 PM (02-06-2013 10:32 PM)mir abas نوشته شده توسط: اقای رضایی من چون خودم خراسانی هستم و نزدیک 6 سال دانشجویی و سربازی مشهد زندگی کرد به نوعی احساس قرابت نزدیکی باشما دوستان مشهدی میکنم و به داشتن همشهریها و دوستان بزرگواری مثل جنابعالی و بچه های فعال انجمن مشهد به خودم میبالم و برای همگی شما ارزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم. آقا مير عباس عزيز ، ما نيز ارادت ويژ ه اي به شماداريم . قطعاً وجود شما و حضور شما باعث دوستي هاي عميق و زمينه بخش كارهاي بزرگ و عملي خواهد شد . |