گروه استانی اصفهان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی اصفهان (/showthread.php?tid=2482) |
RE: گروه استانی اصفهان - sr.rezaei65 - 12-16-2014 01:41 PM سلام،منم هستم لیسانس مکانیک.اگه طرح یا ایده صنعتی داشته باشید در خدمتم RE: گروه استانی اصفهان - arman27 - 12-25-2014 08:43 PM سلام دوستان . من تازه به تاپیک ملحق شدم . از اینکه همه دوستان دنبال کار هستن خیلی خوبه . منم خودم به شدت دنبال کار میگردم برای جایگزین کردن کارم . اما به نظرم اگه دوستان موافق باشن . گروهی درست کنیم و همه برنامه تلگرام رو نصب کنید . تا همه به صورت انلاین از نظرات هم بهره ببریم . اینطوری خیلی بهتره . دوستانی که واقعا تمایل به همکاری دارن که افکار و ایده هامون و به اشتراک بزاریم من رو در تلگرام دنبال کنید . 09132251548 . RE: گروه استانی اصفهان - arezu - 12-25-2014 08:59 PM سلام موافقم RE: گروه استانی اصفهان - mohammadshamosi - 01-12-2015 12:33 PM سلام به دوستان و همراهان همیشگی شرمنده که یه مدت فعالیت گروه کم شده. انشالا به زودی ، با جلسات و برنامه های جدید در خدمت دوستان هستیم گروهی در واتس آپ میخواییم راه اندازی کنیم ، تا اعضاء بهتر در جریان برنامه ها باشند ، دوستانی که تمایل دارند میتونند شمارشون رو برای من از طریق پیام خصوصی ارسال کنند تا عضو گروه بشند. موفق باشید -------------------------------------- نکته خیلی مهمی که لازم میبینم اعلام کنم اینه که دوستان اینجا بنگاه کاریابی نیست! درسته که نیت شما خیر هست و میخوایید افراد فاقد کار رو شاغل کنید ولی در اینجا هدف ما چیز دیگه ای هست. حداقل از کاربرانی که عضویت بیشتری در انجمن دارند ، انتظار میره شناخت بیشتری با اهداف انجمن داشته باشند. یکی از اهداف این انجمن ، کارآفرینی و پرورش ایده ها هست. پس لطفا اگر صرفا به این هدف اینجا هستید که کارکنان خودتون رو اینجا پیدا کنید و یا شغلی برای خودتون پیدا کنید ، لطفا به نیازمندی ها مراجعه کنید! این رو باید زودتر اعلام میکردم ، تا اطلاع داشته باشید مسئولیت چنین اطلاعیه هایی که مربوط به جذب نیرو هست ، به انجمن و مدیرانش برنمیگرده. ( به غیر از اطلاعیه هایی که از طریق مدیریت محترم درج میشه ) موفق باشید RE: گروه استانی اصفهان - anzan65 - 02-17-2015 08:23 PM سلام منم از خوزستان مزاحم میشم در زمینه زغال بسته بندی کسی میتونه کار کنه؟ تولید از من ویزیتوری از شما با پورسانت خوب.درآمد خوبی هم داره جنسی که راحت فروش میره و دردسر ویزیتوریش کمه کسی تمایل به این کار داشت در خدمتشیم RE: گروه استانی اصفهان - saremi - 02-22-2015 02:02 PM سلام منم اومدم-فوق لیسانس زیست شناسی -طراح سایت-طراحی بردهای الکترونیکی وتابلو های ال ای دی-امری بود در خدمتیم RE: گروه استانی اصفهان - reza3925 - 03-22-2015 10:15 AM سلام به همگی سال نو مبارک - امیدوارم سالی پر از تندرستی و کار والبته پر از پول داشته باشید عضو جدید هستم. شرکت پیمانکاری ساختمان دارم 09132085456 RE: گروه استانی اصفهان - smsyaran - 03-25-2015 11:39 PM سلام همشهري هاي عزيز خودم : سال نو بر همه شما ها مبارك باشد ![]() يه سوال كسي هست در خصوص فست فود اطالعات يا تجربه اي داشته باشه ؟ سوال دوم به نظر شما كدام خيابان شهر براي اين كار مناسب تره ؟ جدايي از جايي كه بورس اين كارها هست . ممنون اگه راهنمايي كنيد RE: گروه استانی اصفهان - ahmad 20 - 04-30-2015 01:27 AM سلام ما هم هستیم سلام ما هم هستیم RE: گروه استانی اصفهان - ashena_73 - 04-30-2015 09:58 AM کسی از اصفحان هست که تو بازار باشه؟ |