گروه استانی خوزستان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی خوزستان (/showthread.php?tid=3528) |
RE: گروه استانی خوزستان - behzad1293 - 04-10-2013 10:02 PM سلام به همه بهزاد هستم از ماهشهر خوشحالم که با هم استانیام تبادل نظر دارم به امید روزهای خوش برای همه RE: گروه استانی خوزستان - Andisheh - 04-10-2013 10:49 PM سلام بر همولایتی های عزیز زاده خرمشهر ، دیمو بیبونی ، دانشگاهم معشور و اما جنگ و ناآبادانی بعدش منو ساکن سه پایتخت سیاسی،فرهنگی و معنوی ایران کرد. خداییش حال می کنم هر وقت این تاپیک بالا میاد به امید موفقیت روز افزون گروه خوزستان قهرمان انشاله RE: گروه استانی خوزستان - Delta.H - 04-11-2013 12:56 AM (04-10-2013 10:49 PM)Andisheh نوشته شده توسط: سلام بر همولایتی های عزیزخیلی خوش آمدید دوست عزیز انشالله بتوانیم در کنار هم همکاری هایی داشته باشیم. لطفاً درباره تجارب، اهداف و امکانات خودتان توضیحاتی بفرمایید تا زمینه همکاری اعضای گروه فراهم شود. باتشکر RE: گروه استانی خوزستان - Andisheh - 04-11-2013 01:47 AM سلام همولایتی من که یه رزومه ای از خودمو در دو سه تاپیک گذاشتم. یه سری از اهداف و برنامه ها رو هم در تاپیکهای بدون لینک موجود در امضاء، اما گذشته از این حرفها و دوری فاصله، امیدوارم شرایطی فراهم بشه که بتونیم دو قطب خوزستان و خراسان رو با هم ارتباط بدیم. نایب الزیاره همه همولایتی های عزیز هم هستم و انشاله که حال اخوی گرامی هم بهبود کامل پیدا کرده باشه. موفق باشید RE: گروه استانی خوزستان - mohammad62 - 04-11-2013 03:37 AM سلام به همه دوستان به امید فعال تر شدن گروه استان ما سلام به اقا حمزه و علی افا RE: گروه استانی خوزستان - blacknight19 - 04-11-2013 03:08 PM سلام . . . مهدي هستم از دزفول . . . انشالله بتوانیم در کنار هم همکاری هایی داشته باشیم . . . RE: گروه استانی خوزستان - Delta.H - 04-11-2013 03:56 PM (04-11-2013 03:37 AM)mohammad62 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان به امید فعال تر شدن گروه استان ما سلام بر محمد قشونی عزیز و کم پیدا آقا ما دلمون واسه همه تنگ شده. یه جلسه بذاریم هم دوستان جدید گروه رو ملاقات کنیم هم درباره طرح ها و برنامه ها صحبت کنیم البته بنده ترجیح میدم جلسه بعد از برنامه سفر اعضای انجمن به اصفهان باشه که بتونیم طبق سیاستها و پیشنهاد دیگر گروه های استانی که در اصفهان ملاقات میکنیم حرکت کنیم. (04-11-2013 03:08 PM)blacknight19 نوشته شده توسط: سلام . . . مهدي هستم از دزفول . . . انشالله بتوانیم در کنار هم همکاری هایی داشته باشیم . . . سلام مهدی جان به انجمن و گروه خودتان خوش آمدید. به امید خدا برنامه هایی در پیش است که حتماً برای شهرهای شمالی استان به وجود شما نیاز خواهد بود. موفق باشید. RE: گروه استانی خوزستان - blacknight19 - 04-11-2013 04:13 PM با تشكر از حمزه عزيز . . . من همينجا آمادگي خودم رو اعلام ميكنم . RE: گروه استانی خوزستان - HadiMahmoodi - 04-11-2013 04:40 PM جلسه که بگذارید من هم سعی میکنم حتما حضور داشته باشم./ RE: گروه استانی خوزستان - مجتبی سلطانی - 04-11-2013 05:01 PM سلام دوستان، من تو اصفهان تو کار تولید وپخش لباس (فعلا زیرپوش رکابی مردانه )هستم که از نوع زیرپوش های طرح داره . البته یه جور تاپ مردونه است. باقیمت توافقی به نسبت شهر مورد نظر... اگه کسی از بچه های انجمن خواستار باشه و میتونه توی شهرشون این جنس را بفروشه یا مثلا بازاریابی کنه و درکل بتونیم با هم همکاری کنیم یاعلی بگه و بهم پیام خصوصی کنه تا تاباهم تماس بگیریم منتظرم... |