گروه استانی گیلان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی گیلان (/showthread.php?tid=2499) |
RE: گيلاني هاي عضو انجمن - فرهاد قربانی - 10-03-2012 12:00 AM باسلام خدمت همه گیلانی های عزیز.نظر دوستان برای تشکیل جلسه در روز دوشنبه17/07/1391ساعت 4بعداز ظهر چیه؟در ضمن دوستان اعضا موافق سرمایه گذاری صندوق میتوانند مبلغ به توافق رسیده در جلسه 07/07/91 را در روز جلسه به اقای قاصدی تحویل دهند.و چنانچه طرح خوبی برای سرمایه صندوق در نظر داشته باشند .مشتاقانه در خدمتیم.موفق باشید RE: گيلاني هاي عضو انجمن - jahanagahi - 10-03-2012 12:38 AM استان گیلان بعنوان پیشکسوت استانها در زمینه تشکیل صندوق و حرکت کاری است.لطفا حرکت خود را شروع و نتیجه را اعلام فرمائید RE: گيلاني هاي عضو انجمن - sir-mahyar - 10-03-2012 01:24 AM دوشنبه من تا شب دانشگاه دارم نیستم!!! ![]() RE: گيلاني هاي عضو انجمن - حامد - 10-03-2012 01:27 AM من هستم. ولی باید یه زمانی باشه که همه بتونند حضور داشته باشند. RE: گيلاني هاي عضو انجمن - فرهاد قربانی - 10-03-2012 08:59 AM اعضا لطف کنن.زمانیکه فرصت دارند اعلام کنند.تا به نتیجه برسیم.مرسی RE: گيلاني هاي عضو انجمن - babaei - 10-03-2012 11:27 AM با سلام به تمام دوستان و بچه های این انجمن اللخصوص بچه های گیلانی و اساتید مدیریت نام نمی برم ممکن است کسی از قلم بیوفتد و من شرمنده او شوم دوستان گرامی من کار چاپ و خدمات الکترونیکی را در شهر رشت شروع کردم که در این مکان خدماتی اعم از تمامی چاپ افست ،ریسو وغیره و خدمات الکترونیکی را انجام می دهم امیدوارم با توکل به خداوند رحمان و تشویقهاو پیشنهادات شما بتوانم یه روزی به اوج استقلال مالی و انسانیت برسم تا بتوانم اندکی برای این مردمان دلسوز و مهربان مفید باشم برایم دعا کنید با تشکر فراوان بابائی RE: گيلاني هاي عضو انجمن - فرهاد قربانی - 10-03-2012 02:28 PM سلام محمد اقای بابایی.چه عجب؟ما دلمون برات تنگ شده بود اقا.ما که همیشه دعاگوی دوستان هستیم.به ما سر بزنید اقا.خوشحال میشیم.موفق و پیروز باشید RE: گيلاني هاي عضو انجمن - zoofanoon - 10-03-2012 03:44 PM دوستان سلام، به علت مشغله كاري يكي دوروز به انجمن سر نزده بودم ، اولا به آقاي بابايي تبريك ميگم كه كارشان را شروع كردند ، هر چند نسبت به ما كمي بي وفا شده بودند ، ولي خوشحاليم از اقدام شان ، انشاءالله كه در جلسات آتي محفلمان را روشن خواهند كرد . ممنون از آقاي قرباني كه تاريخي را براي جلسه تعيين كردند ، ولي ظاهزا تعدادي از دوستان در آن روز مشكل دارند و نمي توانند در جلسه شركت نمايند ، به همين علت تاريخ جلسه را روز جمعه 21/7/91 پيشنهاد مي كنم منتظر نظر دوستان در اين مورد هستم . RE: گيلاني هاي عضو انجمن - sir-mahyar - 10-03-2012 03:58 PM من جمعه می تونم پنج شنبه هم خوبه ممنون RE: گيلاني هاي عضو انجمن - zoofanoon - 10-03-2012 03:59 PM با سلام ، عزيزان گيلاني ، افتتاح حساب در بانك اقتصاد نوين انجام شد ، شماره حساب سپرده كوتاه مدت 1-4623799-800-3101 با حق امضاي : احمد قاصدي و فرهاد قرباني |