در هر کارحکمنی هست و.... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: در هر کارحکمنی هست و.... (/showthread.php?tid=9928) |
RE: در هر کارحکمنی هست و.... - مرتضی الهی - 10-30-2013 11:03 PM استاد عزیزم خداروصدهزارمرتبه شکر که سالم وسلامتید .اینو بدونید دعای خیر همه بچه های گل انجمن پشت سرشماست. خدای مهربان ازتو برای تمام بیماران سلامتی وتندرستی آرزومندم. RE: در هر کارحکمنی هست و.... - مهدی گل محمدی - 10-30-2013 11:13 PM عمو هوشنگ گل خوشحالم که سالم و سرحال در کنار ما حاضر هستید... دیشب خیلی ناراحت بودم... از طرفی هم که متاسفانه گوشیتون آنتن نمیداد ....دیگه کلا ریخته بودم بهم... خدارو شکر که همه چی بخیر گذشت.... RE: در هر کارحکمنی هست و.... - Divar - 10-30-2013 11:18 PM یکی به استاد گفت : دایی ، یکی گفت : عمو .... برادر زاده عزیزم خیلی خوشحال شدم که مث همیشه سلامت هستید ![]() RE: در هر کارحکمنی هست و.... - Fela.Want - 10-30-2013 11:46 PM خدا رو شکر استاد بزرگوارم بیشتر مراقب خودتون باشید خیلی دوستتون دارم ![]() ![]() ![]() RE: در هر کارحکمنی هست و.... - jahanagahi - 10-30-2013 11:54 PM چی شد ![]() ![]() ![]() من خواستم عرض کنم که نگران و ناراحت مشکلات و مریضی و بدهکاری و...... نشوید و زیرا: در هر حرکتی حکمتی هست و در هر حکمتی دنیائی از خیر. این راز شگفت خدا است . پس نگران و ناراحت مسائل و مشکلات نباشید و کارهای روزمره خود را انجام دهید. ولی متاسفانه با مطرخ کردن این موضوع که فوق العاده مهم است ,عزیزان برای من نگران و ناراحت شدند. من شرمنده ام. ببخشبد شما را ناراحت کردم. دوستتان دارم. عاشقتان هستم. جمله با لا را بخاطر بسپارید. RE: در هر کارحکمنی هست و.... - صدفی - 10-31-2013 12:21 AM ااااااااااااا عموجان چی شد بهتون آخه؟ چرا به ما نگفتید بیمارستانید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا رو شکر میکنم که حالتون الان خوبه انشالله 150 سال زنده باشید و سایه اتون بالای سر ما باشه دوستون دارم دستانتون رو میبوسم RE: در هر کارحکمنی هست و.... - m-jalalvand - 10-31-2013 08:40 AM سلام ... خدا رو صد هزار بار شکر ... اگر براتون زحمتی نیست روزی یک مرتبه بادام تلخ بخورید ... ازفواید هندوانه تلخ نیز غافل نشید .... RE: در هر کارحکمنی هست و.... - jahanagahi - 10-31-2013 09:12 PM عزیزانی هستند که در زمان روبرو شدن با مشکلات بقول عامیانه خود را می بازند. برای چندمین بار خواستم عرض کنم این جمله را مرقوم فرمائید و در زمان روبرو شدن با مشکلات چندین بار تکرار فرمائید: در هر کاری حکمتی هست و در هر حکمتی دنیائی از خیر اگر بشود حکمت خدا است.خیری در آن هست. اگر نشود باز حکمت خدا است و باز هم خیری در آن هست. آرامش پیدا می کنید. RE: در هر کارحکمنی هست و.... - jahanagahi - 10-31-2013 10:45 PM ![]() در هر کاری حکمتی هست و در هر حکمتی دنیائی از خیر RE: در هر کارحکمنی هست و.... - ali mohammady - 11-02-2013 02:43 AM عمو هوشنگ خدا رو شکر میکنم که سالمین و ما همچنان میتونیم از شما انرژِی بگیریم در هر کاری حکمتی هست و در هر حکمتی دنیایی خیر |