سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سوال در مورد بسته بندی چای خشک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: سوال در مورد بسته بندی چای خشک (/showthread.php?tid=9435)

صفحه ها: 1 2 3

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - محسن قلي زاده - 08-27-2013 10:20 AM

سلام
چاي ايراني بسيارسالم و خوبه، ولي متأسفانه فرهنگ مصرف كننده غلطه، حتي چاي سبز شركتهاي مطرح خارجي نيستن و همش ضرر هست.
يه نوع چاي ديروز به من معرفي شد، هم قيمت مناسبي داشت هم بسته بندي قشنگ، چون كار من بهداشتي و شويندست زياد با چاي آشنا نيستم
قراره نمونه بياره ببينم ميشه باهاشون كار كرد يا نه
ولي انصافاً چيزي كه نظرمو جلب كرد بسته بنديش بود
خيلي قشنگ بود
منظورم از اين حرفااين بود كه اگه بسته بندي جذاب باشه آدم جذبش ميشه و ميخره.

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - soshiant - 08-28-2013 08:06 AM

نحوه تشخیص چاس اصل از غیر اصل رو نگفتید...

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - bihamegan - 08-28-2013 10:20 AM

(08-28-2013 08:06 AM)soshiant نوشته شده توسط:  نحوه تشخیص چاس اصل از غیر اصل رو نگفتید...
چرا دوست عزیزم اشاره کردم بهشون در مواقع دم کردن مهمترین چیزی که در اصل بودن چای اهمیت زیادی داره که اصل بودن واقعی چای رو می رسونه نداشتن اسانس های مختلف و استفاده نکردن از هر گونه رنگ مصنوعی در چای.من یادم قدیما بعضی از دست فروشا یه نوشیدنی به نام یخ در بهشت درست می کردن اگه شما برای چند دقیقه اونو دست نمی زدین چون رنگ قاطیش بود زود رنگش ته نشین می شد چایی غیر واقعی هم به همین صورت راستش مردم ما آنقدر عادت به اسانس های مختلف شیمیایی کردن که اصل چای طعم واقعی چای از ذهنشون رفت و فراموش شده وقتی چای طبیعی و بدون اسانس جلوشون شما قرار میدین بهتون می گن این چیه اصلا طعم نداره چون مزه واقعی چای از ذهنشون رفته و این واقعا تاسف انگیزه

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - bihamegan - 08-28-2013 10:28 AM

یه زمانی می گفتن مافیای چای در ایران به حدی این چای اسانس دار برای بعضی افراد ثروت بهم زده که شما حتی تصورش هم نمی کنین مصرف سالیانه مردم ما بیش از 125 هزار تن و وقتی هرکیلو چای اسانس دار بیش از 34 هزار تومان باشه ببینین که چه عدد نجومی میشه مطمئنا هیچ آدم عاقل این بازار پر منفعت رو بیخیال نمی شه و سلامتی مردم همیشه در درجه دوم قرار داره ولی مردم ما خودشون باید به فکر سلامتیه خودشون باشن.چایی که در شمال تولید میشه در دسترس همگان نیست چون واقعا اجازه نمی دن که توزیع درست بشه برای همین این کالا در معرض نابودیه در ایران.

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - سیدمهدی هاشمی - 08-31-2013 02:51 PM

دوستان گیلانی باید با شبکه سازی در مورد تجاری سازی و بسته بندی و توزیع چای مرغوب شمال ایران مخصوصا از طریق گروه راهکار گام بلند و اساسی ای رو بردارند.

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - bihamegan - 09-01-2013 10:15 PM

(08-31-2013 02:51 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط:  دوستان گیلانی باید با شبکه سازی در مورد تجاری سازی و بسته بندی و توزیع چای مرغوب شمال ایران مخصوصا از طریق گروه راهکار گام بلند و اساسی ای رو بردارند.
جناب هاشمی منظورتون از شبکه سازی چیه ممنون می شم یه توضیحی بفرمایین

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - minamk - 09-12-2013 10:01 AM

با سلام خدمت شما دوستان گرامی ممنون از تبادل نظرات خوبتون.چرا چایی شمال در ایران درست توزیع نمیشه؟مثلا در شهرهای جنوبی ایران ما هیچ دسترسی به چای شمال نداریم در حالی که به راحتی چایی از کشورهای خلیجی وارد شهر ما شده و ما نیز مدام از انها استفاده می کنیم لذا وقتی صحبت از چایی شمال به میان میاد کاملا برای ما ناآشناست.چرا هیچ تدبیری اندیشیده نمیشه؟

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - minamk - 09-12-2013 10:01 AM

با سلام خدمت شما دوستان گرامی ممنون از تبادل نظرات خوبتون.چرا چایی شمال در ایران درست توزیع نمیشه؟مثلا در شهرهای جنوبی ایران ما هیچ دسترسی به چای شمال نداریم در حالی که به راحتی چایی از کشورهای خلیجی وارد شهر ما شده و ما نیز مدام از انها استفاده می کنیم لذا وقتی صحبت از چایی شمال به میان میاد کاملا برای ما ناآشناست.چرا هیچ تدبیری اندیشیده نمیشه؟
واقعا حیف محصولات باکیفیت کشورمون رو بفرستیم به سایر کشورها در حالی که جنس بنجل و بی کیفیت خارجی رو خودمون استفاده کنیم.آخه من خودم دانشجوی ارشد گیاهان دارویی هستم و وقتی میبینم با این همه سرمایه گیاهان دارویی که توی ایران و سرزمین بوعلی سیناست ما هنوز نتونستیم راهکاری برای استفاده از سرمایه گیاهی خودمون داشته باشیم
واقعا حیف محصولات باکیفیت کشورمون رو بفرستیم به سایر کشورها در حالی که جنس بنجل و بی کیفیت خارجی رو خودمون استفاده کنیم.آخه من خودم دانشجوی ارشد گیاهان دارویی هستم و وقتی میبینم با این همه سرمایه گیاهان دارویی که توی ایران و سرزمین بوعلی سیناست ما هنوز نتونستیم راهکاری برای استفاده از سرمایه گیاهی خودمون داشته باشیم

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - سید مرتضی - 09-12-2013 10:51 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده در کار تولید چای کیسه ای(teabag) هستم هر سوالی داشتید راجع به مسایل مختلف و انواع چای مورد استفاده در این شاخه خوشحال میشم راهنمایی کنم.

RE: سوال در مورد بسته بندی چای خشک - مهدی میرزائی - 09-13-2013 03:15 AM

(09-12-2013 10:51 PM)سید مرتضی نوشته شده توسط:  با سلام خدمت دوستان عزیز بنده در کار تولید چای کیسه ای(teabag) هستم هر سوالی داشتید راجع به مسایل مختلف و انواع چای مورد استفاده در این شاخه خوشحال میشم راهنمایی کنم.

سلام
شما از کدام شهرید؟
نام برندتان چیست؟
اوضاع کارتان چطور است؟
(ببخشید که یکراست رفتم سر اصل مطلب) A00 (64)