من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا (/showthread.php?tid=9360) |
RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - Divar - 08-15-2013 07:41 PM واقعا زیباست. در مورد قیمت گذاری من دقیق متوجه نشدم RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-15-2013 08:01 PM (08-15-2013 07:41 PM)Divar نوشته شده توسط: واقعا زیباست. ممنون از نظرتون ببينيد قيمت هر بيسكوييت بايد مشخص باشه و هر سفارش بايد حداقل ده تا بيسكوييت باشه بيشتر هم امكان پذيره اما كمتر از ده تا واقعا درآمد حاصل ارزش وقت و انرژي صرف شده رو نداره. طرح ها رو من دستي انجام ميدم و دستگاهي براي طراحي نيست پس خيلي بايد ظزافتش رعايت بشه و بعضي طرحها ساده هستن بعضي از نظر سختي متوسط بعضي هم سخت. حالا مشكل من تو قيمت گذاري اينه كه دسته بندي درجه سختي طرح ها رو همين سه دسته كه گفتم بذارم يا فقط سخت و آسان؟ و اينكه قيمت هر بيسكوييت رو چقدر بذارم (قيمت طرحهاي سخت كمي بيشتر از آسان باشه) كه از هر قشري بتونم مشتري جذب كنم؟ RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - alireza091111 - 08-15-2013 08:28 PM قیمت ها ساده دونه ای 300 متوسط 600 سخت 900 برای اول کار اگه چنین قیمت گذاری رو انجام بدید امکان پیشرفتتون زیاده. بعدا اگه بیسکوییتتون ارزش و طعم خوبی داشته باشه هر قیمتی بگید ازتون میخرن. ولی کیفیت و طعم و مزه خیلی مهمه. آیا خودتون از خوردن این بیسکوییت لذت میبرید یا اطرافیانتون؟ حاضرن بابت اون چقدر پول بدن؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-15-2013 08:39 PM (08-15-2013 08:28 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: قیمت ها ممنونم پس شما ميگيد قيمت رو پايين اعلام كنم تا جذب مشتري بشه. طعمش رو ميشه خود مشتري انتخاب كنه با توجه به سليقه و ذائقه ش. از نظر كيفيت هم تا به حال اطرافيانم گفتن خوبه و تا اماده ميشه خانواده و دوستام ميبرن براي مناسبتهايي مثل تولد و ... براي قيمت گفتن حاضرن به عنوان مشتري هزار تومان براي هر بيسكوييت (فارغ از سختي يا سادگي طرحش) بپردازن. البته اونا اين رو ميگن چون اغلبشون شاهد سختي كار طراحيش هستن اما خب مشتري فكر نميكنم اينطوري فكر كنه و به قيمت تمام شده فكر ميكنه نه زحمتي كه براي كار كشيده شده. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - alireza091111 - 08-15-2013 08:46 PM سود کمتر = فروش بیشتر RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - Divar - 08-15-2013 09:00 PM (08-15-2013 08:46 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: سود کمتر = فروش بیشتر انشاا... چندتا عکس از محصولات به همراه توضیح بزارید واسه یکبار هم که شده بیاد این بیسکویت های خوشمزه رو امتحان کرد RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - مهران 313 - 08-15-2013 09:27 PM خوب این جور که متوجه شدم تولید انبوه نمیتونید بکنید ؟ درسته RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - ir_tanis - 08-15-2013 10:27 PM (08-15-2013 09:27 PM)مهران 313 نوشته شده توسط: خوب این جور که متوجه شدم تولید انبوه نمیتونید بکنید ؟ درسته امكان توليد انبوه هست اما در هر صورت طرحهاش سه روز زمان ميبره تا آماده بشه در واقع اين زمان براي اينه كه طرح شكل بگيره و مربوط به تعداد نيست. براي همين مشتري بايد چند روز قبل از رسيدن تاريخ مورد نظرش براي تحويل، سفارشش رو نهايي بكنه چرا كه سه روز تهيه بيسكوييت زمان ميبره و ارسالش هم اگر تهران نباشن زمان بر ميشه. RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - پرواز - 08-16-2013 12:38 AM آره من با تهیه این بیسکوییت ها با یه دستور دیگه آشنایی دارم. کار سخت و زمان بریه. اگر بخواید تولید انبوه داشته باشید به نیروی کار انسانی نیاز دارین. یه راه دیگه هم پیشنهاد منه: با موسسات برگزار کننده جشن های تولد هماهنگ کنید و بگید چنین محصولی دارین. برای تولد بچه ها ازش استقبال میشه. با مهدها هم همینطور. میتونید یه سری تبلیغات روی کاغذ بزنید و دم در مهدها بدین به بچه ها و خونواده هاشون. موفق باشید RE: من هم شروع كردم با بيسكوييت هاي آتريسا - محسن قلي زاده - 08-16-2013 12:47 AM حتماً یه سایت بزن و کارت ویزیت! |