مژده به همه عزیزان انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: مژده به همه عزیزان انجمن (/showthread.php?tid=9310) |
RE: مژده به همه عزیزان انجمن - Mahboob - 08-12-2013 05:04 PM بخواهیم و نخواهیم این انجمن ما را سحر کرده، سحر میلیاردر شدن با تضمین به شرط انجام تمارین !!! توسط این انجمن و استادان عزیزی که دارم دیگه تو بحثهای دوستانه یا خانوادگی ما بجای اتلاف وقت و صحبت های بیهوده مثل غیبت یا کینه یا وقت گذاشتن برای سریال های مختلف تلویزیون تمام وقت تمامی افراد در حال مطالعه و به اشتراک گذاشتن مطالبی که هر روز یاد میگیریم یا شهود میکینیم هستیم و این نعمت بزرگی هست هر روز یک ایده جدید یه راه جدید و ... سپاسگزاریم RE: مژده به همه عزیزان انجمن - Elixir - 08-12-2013 08:59 PM دقیقا همین طور است..
100% درست است.. RE: مژده به همه عزیزان انجمن - jahanagahi - 08-12-2013 09:21 PM (08-11-2013 09:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: کار ذهن: آقا اجازه؟ خانم اجازه؟ باورکنید. RE: مژده به همه عزیزان انجمن - دهدار - 08-13-2013 08:06 AM اینجا محلی است برای دوپینگ ذهنی شما اینجا محلی است برای تعــــــیین اهـــداف شما اینجا محلی است برای بارور شدن ایده های شما اینجا محلی است برای شروع کــــــــــــــــــــــــــار شما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مژده به همه عزیزان انجمن - odise - 08-13-2013 09:44 AM همه روانشناسان موفقیت، همه اساتید موفقیت، همه مجموعه های موفقیت و همه کسانی که در این راه زحمت میکشند فقط یک کار میتوانند برای شما بکنند: "یک تلنگر به شما بزنند که به خودتان بیاید!" استفاده بی قاعده از این انجمن هم موجب این خواهد شد که در دام روزمرگی بیفتید. پ ن : از آسمان طلا میبارد RE: مژده به همه عزیزان انجمن - Elixir - 08-13-2013 12:16 PM (08-12-2013 08:59 PM)Elixir نوشته شده توسط: ما خواسته یا ناخواسته در مسیر خوشبختی و موفقیت قرار داریم..
RE: مژده به همه عزیزان انجمن - habib tousi - 08-13-2013 04:02 PM سایت بسیار خوبیه و من میتونم باتموم جرات بگم از تجربه های دوستان و بزرگواران کمک گرفتم و منو از جای خودم بلند کردند و بهم انگیزه و توان خیلی زیادی دادند اما ب نظرم بهتر از این هم میتونه باشه و مدیریت محترم سایت شاید بهتر باشه اجازه بده روال طبیعی ومعمولی طی بشه و به ناظرین گوش زد نماید که هر پست انتقادی نیازی ب حذف کردن نیست و شاید فقط در نظر ناظم محترم اشتباهه همه تون ی دونه اید.دوستتون دارم یا حق RE: مژده به همه عزیزان انجمن - jahanagahi - 08-13-2013 07:21 PM (08-13-2013 12:16 PM)Elixir نوشته شده توسط:(08-12-2013 08:59 PM)Elixir نوشته شده توسط: ما خواسته و یا ناخواسته در مسیر موفقیت قرار گرفته ایم. RE: مژده به همه عزیزان انجمن - پرواز - 08-13-2013 10:44 PM (08-11-2013 01:04 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: چه بخواهید و چه نخواهید , ذهن خود را در گیر موفقیت کرده اید. کاملا درسته و منم قبول دارم. همیشه قبل از هر حرکت بزرگ یه طوفان فکری به پا میشه. اینجا و این محیط دقیقا به پا کننده ی چنین طوفانیه. من حتی از وقتی با این انجمن آشنا شدم، نوع نگرشم به بعضی مشاغل به شکل کاملا صد در صدی تغییر کرده. ارزش ها و ضد ارزش های اشتباه من در مورد کار و کارآفرینی رو به سمت صحیحی هدایت کرده. دست مریزاد اول به موسس اینجا(آقای مهندس کاظمی). بعدش به بزرگان انجمن مثل استارتر دوست داشتنی این تاپیک و سایرین که بهتره اسم نبرم تا در حق کسی کم لطفی نشه. RE: مژده به همه عزیزان انجمن - pooria026 - 08-14-2013 09:46 AM همه جا زندگی سخت است اگر ذهن درست کار کند دیگر زندگی سخت نیست. از وقتی که من با این انجمن و ماهنامه آشنا شدم فقط به فکر آینده و دوبرابر کردن پول و کسب کار حلال هستم از همه ی کسانی که این انجمن را راه اندازی کردن تشکر می کنم. |