سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد (/showthread.php?tid=9283)

صفحه ها: 1 2

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - bidoki - 09-22-2013 11:57 AM

(09-21-2013 03:07 PM)soshiant نوشته شده توسط:  دوستان کسی می تونه یه لیست از محصولاتی که در سالهای اخیر بیشترین فروش رو در اینترنت داشتند تهیه کنه؟
این می تونه خیلی به ما کمک کنه
من خودم چند ماهی هس سایت رو راه انداختم اما هنوز اون کالایی که پر فروش باشه رو پیدا نکردم.

سلام

بیشترین محصولاتی که در اینترنت فروش میره محصولات تی وی شاپ است

چون بعضی محصولاتش جالبه
و هرروز هم داره یه چیز جدید وارد بازار میشه و اینکه اکثر این ها دارن از طریق م/ا/ه/و/ا/ر/ه تبلیغ میشن و مشتری وقتی این جنس با قیمت ارزان تر را میبینه می خره

فقط یک مشکلی است که بعضی جنس هاش خیلی آشغاله و با تبلیغاتش نمی خونه

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - soshiant - 09-22-2013 01:14 PM

(09-22-2013 11:57 AM)bidoki نوشته شده توسط:  
(09-21-2013 03:07 PM)soshiant نوشته شده توسط:  دوستان کسی می تونه یه لیست از محصولاتی که در سالهای اخیر بیشترین فروش رو در اینترنت داشتند تهیه کنه؟
من خودم چند ماهی هس سایت رو راه انداختم اما هنوز اون کالایی که پر فروش باشه رو پیدا نکردم.

سلام

چون بعضی محصولاتش جالبه
و هرروز هم داره یه چیز جدید وارد بازار میشه و اینکه اکثر این ها دارن از طریق م/ا/ه/و/ا/ر/ه تبلیغ میشن و مشتری وقتی این جنس با قیمت ارزان تر را میبینه می خره

محصولاتش شامل چه چیزایی هست؟

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - bidoki - 09-22-2013 04:13 PM

(09-22-2013 01:14 PM)soshiant نوشته شده توسط:  
(09-22-2013 11:57 AM)bidoki نوشته شده توسط:  

سلام

چون بعضی محصولاتش جالبه

محصولاتش شامل چه چیزایی هست؟

شما فقط کلمه تی وی شاپ را در گوگل جستجو کنید

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - hamid.h - 10-15-2013 10:54 PM

(09-01-2013 08:29 PM)keshavarz نوشته شده توسط:  من خودم کارم طراحی سایته کلی ایده و پیشنهاد تو ذهنم هست چون روزانه حداقل یه نفر زنگ میزنه و ایدشو میگه که سایتش کنه ولی بهترین سایت برای درآمدزایی طولانی مدت درست کردن سایت بانک اطلاعاتی تو یه بازارکار پولداره مثلا بانک اطاعاتی آژانس مسافرتی و انواع اینا
موفق باشی

منظورتون چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین لطفا ؟
یعنی بانک اطلاعاتی آژانس مسافرتی راه بندازیم و آدرس همه ی آژانس های مسافرتی رو یکجا بصورت پکیج بفروشیم ؟

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - distance8 - 01-28-2014 09:07 PM

(09-20-2013 08:21 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  
(09-20-2013 07:34 PM)delsaa نوشته شده توسط:  من خیلی دوست دارم بدونم سیتای بازی چطوری کسب درامد میکنن کسی میدونه؟

سایت های بازی از دوروش درآمد کسب میکنن
اولیش و مهمتریش فروش آپشن ها تو بازیه. مثلا شما یه بازی رو شروع میکنی بعد میخوای بازیکن بخری. باید پول بدی تا بازیکن بخری. بدست آوردن پول خیلی سخته پس ترجیح میدی نقدی!! حساب کنی. چون برای خرید یک بازیکن مثلا 1000 تومن بیشتر لازم نیست بدی میگی این پولی نیست پس میدی. حالا حساب کن ماهی فقط یک بازیکن بخری و اون سایت هم 12هزار تا کاربر داره که هرکدوم ماهی یه بازیکن بخرن 12000*1000=12میلیون تومان. این در کمترین حالتش بود و برای یه سایت بازی فوتبال که احتمالا بشناسین کدوم رو میگم
یه راه هم گرفتن تبلیغات و یا گرفتن اسپانسره که راه اول بیشتر مرسومه

ميشه اگه ممكن هست چنتا از اين سايت ها بخصوص بقول خودتون با 12000 هرزا كاربر بمن معرفي كنيد لطفا؟
اگه ايراني باشه بهتره...
سپاس...

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - toofan245 - 01-28-2014 09:26 PM

سایت بازی آنلاین؟؟ یه نمونش مای اف سی با بیش از 80هزار کاربر

RE: راهنمایی در ایجاد یک سایت پر درآمد - elena65 - 05-25-2014 01:38 PM

(09-01-2013 08:29 PM)keshavarz نوشته شده توسط:  من خودم کارم طراحی سایته کلی ایده و پیشنهاد تو ذهنم هست چون روزانه حداقل یه نفر زنگ میزنه و ایدشو میگه که سایتش کنه ولی بهترین سایت برای درآمدزایی طولانی مدت درست کردن سایت بانک اطلاعاتی تو یه بازارکار پولداره مثلا بانک اطاعاتی آژانس مسافرتی و انواع اینا
موفق باشی

شما با چه زبانی طراحی رو انجام میدین؟تکی کار میکنید?