بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! (/showthread.php?tid=9198) صفحه ها: 1 2 |
RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - jahanagahi - 07-30-2013 07:23 PM در تائید مطلب مهدی 1 عزیزم : اگر در بازار حرکتی را شروع کردید و پایه های آنرا چنان محکم نمودید که به اینجا برسید که الان من کاری ندارم چکار دیگری انجام دهم , موفق هستی. RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-30-2013 07:26 PM دوست عزيز مهدي 1 اين بخش از كاري كه انجام مي دهم تلفيقي است از بازاريابي و ويزيتوري . ( 80% ويزيتوري و 20% بازريابي ) ولي راهنمايي شما را آويزه گوش خواهم كرد و اجرا ممنون RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - peyman4129 - 07-31-2013 02:14 AM خدا قوت و تبریک به نظر من برای شروع کار فقط و فقط تسویه به صورت نقدی خوبه. نه چک نه امانی. RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 08-05-2013 01:05 PM اولين فاكتور بعد از ثبت نام در اين سايت صادر شد و اجناس تحويل شد دومين نفر هم علاقه نشان داده و منتظر دريافت سفارشش هستم سومين نفر كه با تبليغ اس ام اسي تماس گرفته ، تقاضاي نمونه كار داده و بايد بايد به ايشان ارائه كنم . احتمال خريد بالاست يك نفر هم از طريق اينترنت با شماره من تماس گرفت . احتمال قطعي شدن همكاري هست RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 09-08-2013 11:43 AM سلام امروز اولين فروش اينترنتي رو هم قطعي كردم . فروش و سود خوبي بود و اگر كالا مورد تاييد قرار بگيره ، قطعا سفارش بعدي تعداد و سود بيشتري خواهد داشت يك مشورت از دوستان : داشتن مغازه بهتر است يا به صورت ويزيتوري كار كردن ؟ منظورم از اين سوال اينه كه در كدام حالت دستيابي به درآمد بيشتر ميسره ؟ مغازه با فروش خرده و سود بيشتر ولي تعداد كالاي كمتر و البته دريافت نقدي يا فروش عمده به صورت ويزيتوري با تعداد فروش بالا ولي سود كم با دريافت نسيه وجه كالا؟ RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 09-08-2013 11:51 AM كالاهاي زير به سبد كالايي اضافه كردم : - محافظ غذا از 5 تا 1000 متري - دستگاه دوخت پلاست ايراني با آداپتور - بقچه ( ساك هاي زيپي در اندازه هاي مختلف ) كار تركيه - سيخ جوجه - سفره يكبار مصرف كاغذي RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 09-28-2013 10:31 AM (09-08-2013 11:43 AM)birdco نوشته شده توسط: يك مشورت از دوستان : از دوستان محترم مشورت خواستم ولي تا الان كسي جوابي نداده . خواهش مي كنم اگر كسي تجربه اي در اينم مورد دارد ، عنوان كنيد و يك سوال ديگر كه اميدوارم دوستان بتوانند كمك كنند : من به دنبال يك فروم تعيين اهداف خوب مي گردم . اگر كسي سراغ دارد لطفا آدرس دانلود را اعلام كند . خودم چند تايي دارم ولي كمي قديمي است . شايد با فرمي كه دوستان مي گذارند ، يك فرم مناسب از موارد مهم همه فرم ها تهيه كردم و براي استفاده سايرين ، همينجا نمايش دادم موفق باشيد و پولدار RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - مهدی 1 - 09-28-2013 09:30 PM مسلما اگر سرمایه در حد مکفی باشه ، مغازه و و تا زمانی که شناخته بشید در کنارش هم تبلیغات و ویزیتوری توسط نیروهاتون ولی اگر سرمایه محدود باشه ، صرفا ویزیتوری |