سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک (/showthread.php?tid=9110)

صفحه ها: 1 2

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - hosseinamir - 08-14-2013 12:08 PM

سلام دوست من با 10 میلیون تومان می تونی در بورس برای خودت سهام بخری اینم بگم باید تجربه لازم را کسب کنی
در قدم اول از 5 میلیون تومان شروع کن

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - مهرشاد میردائمی - 08-14-2013 06:05 PM

سلام میلیاردر آینده......به نظر من میتونی با 10 میلیون تومن یه کافی شاپ جمع و جور با دکوراسیون دست ساز و هنری (البته با راهنمایی ما اگر خواستی ) بزنی و تبلیغاتش رو هم از روش سینه به سینه و روش های کم هزینه بازاریابی استفاده کنی خیلی هم جواب میده توی شهرستانهای رو به رشد. سودش هم بخاطر اجاره پایین شهرستانه فوق العادس

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - لوبا - 05-31-2014 02:24 AM

خیلی جالبه که تا الان بیشتر تاپیکهایی رو که خوندم اکثرا نوشته شده که فلان مقدار دارم باهاش چه کاری راه بندازم پول دستم بیاد ولی هیچگاه به این موضوع اشاره نمیکنند که به چه علاقه دارم.
علاقه کار را میزاد و کار پول را این را همه به یاد داشته باشیم
کسی که کاری رابرای پولش انجام دهد چون به آن کار بی علاقه هست موفقیت نیز نخواهد داشت پس روزی فرا خواهد رسید که هم پول از بین خواهد رفت هم حس کار کردن

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - tan-graphic - 08-15-2014 02:39 PM

سلام
شوی خانگی رو موافقم
سردشت و خوی قیمتهای مناسبتزی از بانه دارن - بانه الان باید پول شلوغی و معروفتر بودنشم بدی

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - MARYAR - 08-15-2014 02:43 PM

الان کلی شو لباس تو تهران محله های مختلف هست که کلیم مشتری داره. حتی تو ف/ی/س/ب/و/کم پیج دارن توش عکسا و تایم های شوهای هفتگی و تخفیفاشونو اعلام میکنن

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - rayan91 - 09-23-2014 09:25 AM

سلام
دوستان من از شمال کشور هستم یکی از اقوام من به خاطر کار تا فروردین در زاهدان زندگی می کند ظاهرا بازار اونجا برای پوشاک خیلی ارزونه (منظورم به بازار رسولی و اجناس دست دوم نیست) به نظر شما به صرفه است که من یکی دوباری برم اونجا خرید کنم و بعد از آشنا شدن سفارش جنس بدم و فروشگاه پوشاک بزنم ممنون می شوم از دوستانی که توی این کار هستند راهنمایی کنند.اینم بگم که پول رفت و برگشت بلیط هوایپما از تهران480تومن است.

RE: راهنمایی در ایجاد کسب وکار کوچک - مهدی ر - 09-23-2014 10:53 AM

(07-21-2013 06:35 PM)90_eh3an نوشته شده توسط:  با 10 تومن میشه مغازه فروش پوشاک زد اونهم از نوع کوچیکش ...
اما سوپر مارکت نه!

قیمت یه ترازوی دیجیتال و 2 تا فریزر و یه یخچال چیزی حدود 15 تومن میشه فقط ... باقیش بماند
دوست عزیز اصلا تحقیق کردی همچین رقمی گفتی؟ من سوپرمارکت دارم قیمت یخچال ویترینی دیواری 4 میلیون قیمت فریزر 2 میلیون .ترازو هم از 150 هزار تومان هست تا یک میلیون مجموعا به 10 تومن نمیرسه .