لطفا راهنمایی کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: لطفا راهنمایی کنید (/showthread.php?tid=8958) صفحه ها: 1 2 |
RE: لطفا راهنمایی کنید - mir abbas - 07-13-2013 02:50 PM (07-08-2013 09:46 PM)zahran68 نوشته شده توسط: با سلام خدمت همهگزوه راهکار در مدت کمی که کار فروش زعفران را شروع کرده است به حمدالله فروش فوق العاده ای داشته و دلیلش هم کیفیت خوب و قیمت بسیار عالی در فروش میباشد. شما دوست عزیز نیز در هر زمینه ای چه خرید و بسته بندی و فروش سوال و مشکلی داشتید بنده در خدمتتون هستم. با توجه به موقعیتی که هر کدام از اعضاء گروه راهکار دارند در تهیه محصول مورد نیاز شما میتوانند به بهترین نحو ممکن کمکتون بکنند. RE: لطفا راهنمایی کنید - moradizadeh - 07-28-2013 04:00 PM سلام من دانشجوی ترم 3 رباتیک هستم و به همراه دوستم که دانشجوی ترم5 رباتیک هست میخواهیم یه کاری شروع کنیم که همیشه از علممون استفاده بشه و باعث ارتقاء سطح علمیمون بشه ،هم پول خوبی به دست بیاریم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون |