سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نيازمند ايده شما هستم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: نيازمند ايده شما هستم (/showthread.php?tid=8703)

صفحه ها: 1 2

RE: نيازمند ايده شما هستم - بابایی - 06-12-2013 08:19 AM

دقت کنید میفرمایند 2000 متر.

RE: نيازمند ايده شما هستم - Divar - 06-12-2013 03:20 PM

(06-11-2013 04:14 PM)eev نوشته شده توسط:  یکی از دوستان که به ترکیه رفته بود داشت تعریف میکرد که...
در یکی از شهرهای ترکیه یک سری استخر رو باز وجود دارن که درون اونهایی نوعی ماهی وجود داره که قارچها و بیماری های پوستی افراد رو میخوره و باعث شادابی پوست میشه...
همچنین بلیط اون بسیار گرون هست و از این راه ترک ها گردش گران زیادی از تمام دنیا رو به کشور خودشون میکشنونن...

فکر میکنم اگر شما بتونین یک فضای سبز قوی+رستوران سنتی+و استخر های مذکور رو تلفیق کنید بازده بلندمدت خوبی داشته باشد.

به امید ایرانی آبادتر.

اتفاقا منم یه چنین جچیزی شنیده بودم ، به نظرم که جالب میاد
(یه دو سه تا کوسه هم بزارید کسی که پاهاش بو داد بخوره Yosef.gif)

RE: نيازمند ايده شما هستم - sa8420 - 06-16-2013 11:07 AM

سلام
به نظرم میتونی روی پروش حیوانات فکر کنی
چند وقت پیش یه خانم و آقایی رو تلویزیون نشون میداد که توی جزیره هنگام پرورش کروکودیل زده بودن و خیلی هم موفق و راضی بودن.

RE: نيازمند ايده شما هستم - farsi - 06-26-2013 07:39 PM

یک پیشنهاد میدهم درباره اش تحقیق ومشورت کنید اگر دیدید خوب است برای شروع اقدام کنید
میتوانید انجارا تبدیل به پرورش ماهی خوراکی یاماهی زینتی کنید{دراب دریا} البته در مورد مجوز وجزییاتش چیز زیادی نمیدونم اگه به نظرتون خوب بود در موردش بیشتر تحقیق کنید

RE: نيازمند ايده شما هستم - se3c - 06-26-2013 09:09 PM

پارک بادی بزن خیالتو راحت کن
به همین سادگی به همین ...

RE: نيازمند ايده شما هستم - شاداب - 06-20-2017 10:25 AM

دوست عزیز ، جزیره قشم دارای بهترین آب وهوا برای پرورش گیاه آلوءورا در ایران هستش.
پیشنهاد من اینه.ولی قبلش حتما تحقیقات انجام دهید. خودم کار نکردم ولی خیلی زیاد در موردش تحقیق کردم. سود خوبی داره

RE: نيازمند ايده شما هستم - irandac - 06-22-2017 02:31 AM

درود ۱۰۰ میلیون تومان برای آباد سازی ۲۰۰۰ متر زمین خیلی کم هست شاید بشه فقط یه دیوار دورش کشید و کف سازی کردش باید ایده ای باشه که با این مبلغ بشه جمع و جورش کرد. برای این که توریست جذب کنید باید خیلی بیشتر از اینها هزینه کرد

RE: نيازمند ايده شما هستم - iron - 06-24-2017 10:25 PM

(06-11-2013 01:17 PM)barbie نوشته شده توسط:  ممنون مي شم ايده هاتون رو بگيد
من به دنبال طرحي نو هستم
مثلا كافي شاب و موزيك زنده مي شه
يا فضايي براي تماشاي اكواريوم اب شور راه اندازي شه
در اينجا گل و گياه نيست
نميدونم اگه حركتي جالب هم در كشورهاي مختلف ديديد ممنون مي شم بگيد

سلام دوست عزیز
من راجع به موقعیت مکانی اون زمینتون چیزی نمیدونم ولی اگه جاش جوری باشه که رفت و آمد زیاد باشه و بشه فروشگاه زد میشه هم یه تولیدی و هم یه فروشگاه گل وگیاهان زینتی(کاکتوس و ساکیولنت) جدید و کم یاب که دقیقا خوراکش اب و هوای اونجا هست رو احداث کرد
اگه خواستین من میتونم دراین مورد خیلی کمک کنم چون کارم همینه