سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای (/showthread.php?tid=8659)

صفحه ها: 1 2

RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - jahanagahi - 06-07-2013 12:17 PM

جناب کمانگر عزیز در رابطه با برنامه نویسی کتابهای زیادی را می توانی پیدا کنی که با مطالعه آن به هدفت برسی. از همین سایتی که معرفی فرمودی هم می توان بنحو احسن استفاده کرد. باید شروع کرد. وقت را نباید تلف کرد.موفقتر باشی.

RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - MohamadMJ - 06-07-2013 12:21 PM

بله مفیده
چرا که نه

ولی مطالعه و تمرین نیازه ها. مطالعه تنها به درد نمیخوره.

RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - IT Engineer - 06-07-2013 12:50 PM

سلام دوستان.

بنده (به عنوان برادر کوچیکتر) فرمایشات دوستمون MohamadMJ رو کاملا تایید میکنم.

برای یادگیری هر چیز مرتبط با کامپیوتر (از جمله برنامه نویسی) میتونی از روش های مختلف استفاده کنی.
پیشنهاد من اینه که (اگه مطمئنی دلسردت نمیکنه) ابتدا کمی به صورت خودخوان مطالب رو دنبال کن تا اطلاعات و مهارتت در حد صفر نباشه. بعدش حداقل یک دوره رو حتما کلاس برو. چون قبلا کمی آشنا شدی، از کلاس نهایت استفاده رو میکنی و بازدهی کلاس واست خیلی بالا میره چون اصطلاحا توی باغ هستی و میدونی چه خبره! و وقتی که بقیه شاگردای کلاس میذارن واسه درک یه مطلب و به ذهن سپردن اون، شما میذاری واسه درک عمیق همون مطلب از جنبه های مختلف! (اینو تجربه کردم که میگما) کلاس از اساس و پایه، دانش و حتی شخصیتت رو واسه کسب تخصص آماده میکنه.
بعد اتمام کلاس دیگه خودت هم میتونی خودخوان مطالب رو پیگیری کنی و با تمرین، تبدیل بشی به یه برنامه نویس حرفه ای.
* مربی تاثیر خیییییلی زیادی داره. اگه میخوای بری کلاس، اول تحقیق کن و جایی رو انتخاب کن که مربیش از همه نظر خوب باشه!

مطالبی که توی اینترنت هست، مخصوصا به زبان انگلیسی، واقعا فوق العاده ان! هم آموزش هاش و هم رفع اشکال هاش!

طراحی سایت حرفه ای و کسب درآمد و ... خیلی گسترده هست! آموزشش در قالب یک تاپیک، نتیجه خاصی نداره.

موفق باشی.

RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - gandalf - 06-09-2013 08:28 AM

سلام به همه دوستان،
البته کسب درآمد از طریق وب سایت فقط به بازدید زیاد بستگی نداره، میشه با بازدید کم و بقول دوستمون جذب بازدید کننده هدفمند کسب درآمد داشت.
بنده در زمینه طراحی سایت فعالیت دارم، اگر راهنمایی در مورد بخصوصی خواستین در خدمتم، من برای طراحی سایت دو روش پیشنهاد میکنم :
1- یاد گرفتن HTML و CSS که منابع خیلی زیادی هم فارسی و هم انگلیسی در اینترنت وجود داره، سپس یادگیری و شروع کار با PHP است.
2- یاد گرفتن مبانی HTML و CSS و یاد گرفتن یک یا چند تا از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ، مانند جوملا، وردپرس و ...
3- استفاده از یک میزبان (Host) مطمئن با پشتیبانی خوب.

RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - kamangar - 06-10-2013 12:46 AM

از همه دوستان ممنون خیلی چیزا یاد گرفتم لطف کردین

RE: آموزش قدم به قدم طراحی سایت حرفه ای - رضا فضلعلی - 06-10-2013 08:24 PM

یک سایت هست به ادرسwww.epage.irکه سایت رایگان را در عرض 5 دقیقه ایجاد میکن با هر قالب دلخواه و شیوه مدیریت به اون سر بزنید بد نیست.