گرفتن وام با سند ثبتي منزل - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: گرفتن وام با سند ثبتي منزل (/showthread.php?tid=8304) صفحه ها: 1 2 |
RE: گرفتن وام با سند ثبتي منزل - blacknight19 - 11-21-2013 03:22 PM دوست عزیز من هم ی زمانی دنباله همچین وامی بودم - تا سقف 40 تومن بهم وام میدادن ولی 24 درصد . . . مثلا من میخواستم 25 میلیوم بگیرم - باز پرداخت 4 ساله - بانک ملت بایستی 39 میلیون پس میدادم . . . دیدم به صرفه نیست دیگه دنبالش نرفتم . . . اگه جایی پیدا کردی 4 درصد همینجا اعلام کن . . . RE: گرفتن وام با سند ثبتي منزل - rasoul.es1989 - 11-21-2013 05:01 PM 4% فقط وامهاي قرض الحسنه ميدن كه شرايطي خواستي داره و مقدارش خيلي كمه..... اينجور وام رو براي مبالغ بالا فقط بانك كشاورزي به طرحهاي كشاورزي ميده .... كه اونم سودش ٧٪ ميشه ، ولي واسه خانواده شهدا و جانبازان ٤٪ محاسبه ميكنن.... وامي كه نخواي پول تو حساب بخوابوني و زود هم بهت بدن، تقريباً همه بانكها ميدن ولي ٢٤٪ |