سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین (/showthread.php?tid=8207)

صفحه ها: 1 2

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - Mr. Gamer - 05-08-2013 01:37 AM

ممنون از همه دوستان.
نظرات مثبت شما خیلی برای ما باعث دلگرمی هست.
اطمینان دارم با راهنمایی و نظرات دوستان خیلی بیشتر می تونم پیشرفت کنم و در این مسیر هیچ عاملی نمی تونه جلوم را بگیره.

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - jahanagahi - 05-08-2013 01:56 AM

دوست عزیز تبریک بخاطر کار زیبائی که انجام داده اید. انشالله روز بروز موفق و موفقتر باشی.
در این حرکت صداقت حرف اول را می زند. صداقت و درستی کار باعث می شود روز بروز توفیق بیشتری داشته باشی..
چنانچه بعد از شما افراد دیگری بخواهند این حرکت را انجام دهند چون شما در کار درستی را سر لوحه خود قرار داده ای روز بروز افراد بیشتری به سایت شما مراجعه خواهند کرد.
ضمنا با توجه به اینکه لینک خود را قرار داده اید وحالت تبلیغ پیدا کرده لطفا لینک انجمن را هم در سایت خود قرار دهید. ممنون.

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - Mr. Gamer - 05-08-2013 02:02 AM

(05-08-2013 01:56 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  دوست عزیز تبریک بخاطر کار زیبائی که انجام داده اید. انشالله روز بروز موفق و موفقتر باشی.
در این حرکت صداقت حرف اول را می زند. صداقت و درستی کار باعث می شود روز بروز توفیق بیشتری داشته باشی..
چنانچه بعد از شما افراد دیگری بخواهند این حرکت را انجام دهند چون شما در کار درستی را سر لوحه خود قرار داده ای روز بروز افراد بیشتری به سایت شما مراجعه خواهند کرد.
ضمنا با توجه به اینکه لینک خود را قرار داده اید وحالت تبلیغ پیدا کرده لطفا لینک انجمن را هم در سایت خود قرار دهید. ممنون.

ممنون جناب قربانیان از نظرتون.
ما هم فقط با صداقت داریم کار را پیش می بریم و واقعا به این اعتقاد دارم اگر صداقت در کار نباشد بالاخره یک روزی ، یک جایی زمین می خوریم.

در ضمن لینک انجمن در قسمتهای لینک مفید سایت قرار داده شده .

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - jahanagahi - 05-08-2013 02:47 AM

ممنونم. موفقتر باشی.

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - goldmen - 05-08-2013 07:53 AM

يك پينشهاد

ديروز امتحان عمومي سطح يك رو شركت كردم

خوشبختانه سطح سوالات خيلي بالاست

اينكارتون به مرور باعث اين ميشه كه همه بگن اينقدر سخت سوال طرح ميكنيد كه كسي جايزه برنده نشه
يكم سطح هاروزياد كنيد يا سوال هارو يكم آسان تر كنيد

در قسمت نتايج هم موقع نمايش عملكرد سوال هاي غلط جواب درست رو هم مشخص كني حركت جالبي مي شود

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - jahanagahi - 05-08-2013 08:27 AM

هر چقدر توان مالی دارید تبلیغ کنید.
- تبلیغ در سایتها
- در نشریات
- سایتهای تبلیغات
- و........

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - کامیار کاظمی - 05-08-2013 08:55 AM

به صورت خصوصی سوال فرمودید نیز عرض کردم، اینجا هم بیان میکنم تا برای دیگران هم شاید مفید باشد.

جهت تبلیغات و معرفی بیشتر:

ایمیل مارکتینگ اصولی دارد که دو مورد مهم آن، یک) ایمیل های مناسب و در رده کاربران شما و دوم) یک سیستم مناسب جهت ارسال به اینباکس است.
خلاصه اش این است که، جهت ایمیل های مناسب باید ایمیل ها از سطح وب و دسته سایت های مناسب، جمع آوری شود و با سیستم های ارسال مناسبی مانند mailchimp ارسال شود.
حتما با مجلات تماس بگیرید چون بنده هم در تحریریه چند مجله هستم عرض میکنم بهترین راه تماس مستقیم با بخش سرگرمی مجلات و خبرنگاران آنها است.

چند مورد را هم بنده پیشنهاد میکنم:
در همایش ها و نمایشگاه ها شرکت کنید و تاکید خود را بر سالم و آموزنده بودن بازی ها بگذارید.
کانون فکری کودکان و بنیاد بازی های رایانه ای و دسته سازمان های نیمه دولتی مانند این می توانند حمایت های خوبی کنند.
در اتاق های گفت و گوی بازی های آنلاین معرفی کرده و سعی کنید حمایت مدیران این سایت ها را جذب کنید.
استفاده از گروه های ایمیلی یاهو و گوگل نیز مناسب است.
ساخت پیج در ف/ی/س/ب/و/ک و سایر شبکه های اجتماعی مناسب است.
فروم های پر بازدید نیز با توجه به عمومی بودن سایت شما، بسیار موثر خواهد بود گاهی هزینه تبلیغات در برخی مکان ها آنقدر زیاد نیست که بخواهید نگران شوید اما نتیجه عالی خواهد بود.

نمیدانم سیستم شما به چه صورت است اما پول جوایز باید از خود مبلغ ثبت نام ها بدست آید.
جهت جذب اسپانسر نیز داشتن طرح توجیهی و BP جذاب لازم است.

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - m-jalalvand - 05-08-2013 09:13 AM

سلام
از سایتتون دیدن کردم.بسیار جالب بود و زیبا.انشاله همیشه موفق باشید

RE: ایده خودم را پیاده کرم : آزمون علمی آنلاین - Mr. Gamer - 05-09-2013 01:21 AM

از همه دوستان ممنونم.
تک تک نظارتتون رو خواندم و مورد بررسی قرار خواهم داد و تا جایی که در توانم باشد پیاده سازی می کنم.
واقعا لطف دارید و کمک فکری خیلی خوبی به من دادید.
هرچه کارم جلوتر برود همینجا میایم و می گم.

بازهم ممنون