فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا (/showthread.php?tid=7965) |
RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - m_grate29 - 04-24-2013 10:14 AM با سلام و سپاس دوستان عزیز برای ارتباط با ما از طریق همین تایپیک و یا با پیام خصوصی با ما در ارتباط باشند. نام کاربری : حامد نام کاربری : m_grate29 RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - mir abbas - 04-24-2013 12:10 PM اقا حامد و محمد رضای عزیز امیدوارم همانطور که نشون دادید افراد موفقی هستید روز بروز موفق تر و قدمهایتان در مسیر پیشرفت استوارتر گردد. لطفا تجربیات گرانبهای خودتان را در اختیار بچه ها بگذارید تا چراغ راهی برای بچه ها باشد. RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - m_grate29 - 04-24-2013 12:35 PM دوستان عزیز چه در شهرستان چه تهران برای عقد قرار داد همکاری برای توزیع و پخش به صورت عمده و جزیی : مواد غذایی : انواع روغن با برندهای فامیلا/ لادن / نینا / اویلا انواع برنج / انواع قند و شکر / انواع کنسرو جات ها با برندهای اویلا و فامیلا سلولزی : با برندهای Softlan / Home plus / Golrang شوینده و بهداشتی : Softlan / Golrang /Ave / Golrang / Home plus توجه : قیمت ها زیز قیمت عمده . مستقیم از کارخانه آماده همکاری میباشد. RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - habib tousi - 04-24-2013 03:08 PM (04-24-2013 12:35 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: دوستان عزیز چه در شهرستان چه تهران برای عقد قرار داد همکاری برای توزیع و پخش به صورت عمده و جزیی :سلام.لطفا در خصوص نحوه همکاری توضیح بیشتری بفرمایید RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - m_grate29 - 04-24-2013 03:16 PM ایمیلتان را بفرستید لیست قیمت ها را برایتان بفرستم. ارادتمند RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - Delta.H - 04-24-2013 04:59 PM محمدرضا و حامد عزیز تبریک گرم مرا پذیرا باشید امیدوارم همچنان پله های ترقی و پیشرفت را پیاپی و 4تا 4تا طی کنید. ایمیلم را هم که دارید. RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - ali mohammady - 04-24-2013 05:43 PM سلام من هم از ته دل بهتون تبریک میگم . انشالله موفقیت های چشم گیری داشته باشید. RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - vahid61 - 04-24-2013 07:53 PM من هم به محمد رضا و حامد عزیز تبریک میگم/ ان شا ا... هر روز به هدفتون نزدیک تر بشید همانطور که قبلا عرض شد اماده همکاری در استان کرمانشاه هستم RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - سعید یوسفی - 04-25-2013 01:18 AM یه سوال ،مشکل نمایندگی ها رو چطور حل می کنید؟ اکثر برندهایی که فرمودین تو شهرهای مختلف نمایندگی دارند، این مشکلی رو ایجاد نمی کنه؟ RE: فعالیتهای شرکت عرشیا پیشگام آسیا - دشتستانی 92 - 04-25-2013 01:34 AM بنده هم به نوبه خودم به شما تبریک میگم . موفق وپیروز باشین |