راه اندازی فروشگاه شارژ سیمکارت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: راه اندازی فروشگاه شارژ سیمکارت (/showthread.php?tid=7760) صفحه ها: 1 2 |
RE: راه اندازی فروشگاه شارژ سیمکارت - bahador - 04-15-2013 11:45 PM برای موفقیت در این کار فقط باید 1-متفاوت باشی(مثلا یه راه جدید برای فروش یا هر چیزه دیگه) 2-ارزونتر از همه قیمت بدهی 3-با یک بانک و پشتیبانی درست و حسابی قرارداد ببندی که جوابگو باشند 4-تبلیغات وسیع احتیاج داره موفق باشید RE: راه اندازی فروشگاه شارژ سیمکارت - safire mehrabani - 04-20-2013 03:18 PM براي شما دوست عزيز كه تصميم به اينكار گرفتيد ارزوي موفقيت ميكنم ، اما با نظر اقا بهادر موافقم : اگه ميخواي موفق بشي متفاوت باش من خودم كارمند مخابراتم و به تمام مراجعينم پيشنهاد ميدم كه از سايتهاي كاملا معتبر شارژشون رو تهيه كنند مثل سايتهاي خود اپراتورها ، سايتهاي بانكها ، شماره تلفن 0218734 يا ستاره 737 مربع ، همراه بانكاشون ، جيرينگ ، ستاره سه تا يك مربع و درگاههاي پرشين سوئيچ و ... ضمنا" به همه دوستاني كه لااقل يكبار رمز نامعتبر دريافت كردند اعلام ميكنم كه همه بانكها پشتيبان دارند ، فقط كافيه شماره پيگيري خودتونو پيامك كنيد - من اينكار رو قبلا كردم و بانك ملي مبلغ رو به حسابم عودت داده بدون هيچ مراجعه حضوري يا تماس تلفني به جائي ... در مورد همراه اول هم خود من يكي از وظايفم اينه كه كارت شارژهاي مراجعينم رو كه مخدوش شده يا شارژ نشده براشون شارژ ميكنم بدون دريافت هيچ هزينه اي اين جزء وظايف سازماني مخابرات تعريف شده ، اما كساني هستند كه آگاهي ندارند و مثلا اگه كارت شارژشون قبل از استفاده نصف ميشه ، از بين ميره يا ... دورش ميندازند - فقط كافيه از شماره سريال كارت محافظت كنيد و به نزديكترين مركز تلفن مراجعه كنيد تاكيد ميكنم مركز تلفن نه دفتر خدمات ارتباطي RE: راه اندازی فروشگاه شارژ سیمکارت - pooya2m - 04-20-2013 03:49 PM (04-20-2013 03:18 PM)01230500 نوشته شده توسط: براي شما دوست عزيز كه تصميم به اينكار گرفتيد ارزوي موفقيت ميكنم ، اما با نظر اقا بهادر موافقم : اگه ميخواي موفق بشي متفاوت باشمن نگفتم بانکها پشتیبانی ندارند گفتم پشتیبانشون پاسخگو نیستند در ضمن آسان پرداز و پرشین سوئیچ شرکتهای معمولی هست مثل بقیه شرکتهای دیگه الان موسسه های مالی اعتباری هم پول مردم رو می خورن میره از کجا معلوم این شرکت هم رمز دوم و تمام مشخصاتی کارتی که میگیرند همه پولها رو بالا نکشند و برند؟ به این شرکتها نمیشه اعتماد کرد |