سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال (/showthread.php?tid=763)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 09-10-2011 11:22 PM

نه دوروزس (خودکارها و جاسوئیچی ها)
تقویم و اینا که همش چهار روزس.

کجای شرق تهران من خودم بچه تهرانپارسم.الان بیشتر اوقات اونجام.تو خ 196 شرقی.میدون پروین.میشناسی؟

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - YashaR1989 - 09-10-2011 11:32 PM

دو روز زیاد نیست؟

آره میشناسم
من بچه ی خیابون پیروزی هستم

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - 3ObHaN - 09-10-2011 11:36 PM

دوستـــــــــان
فقط شمارتون رو یادتون نره بزارید حتما!

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 09-10-2011 11:43 PM

کلا بازار همینجوریه.مگه تو جاییرو سراغ داری که کمتر از این چاپ کنه.

آهان.خب پس زیاد دور نیستی.خوبه.من الان چهاردانگه ام.سمت کمربندی پس راحتر می تونم باهات کار کنم.اون منطقه خیلی پرباره و اگر از الان روش کار کنی کلی می تونیم سود ببریم.
چند نمونه از جاسوئیچی ها:
[تصویر: 4bLi13[1].jpg]

[تصویر: 4fLi16[1].jpg]

[تصویر: e6NS461[1].jpg]

حدود 95 مدل جاسوئیچی هستش.که یکی از یکی خوشگلتره

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - کامیار کاظمی - 09-11-2011 12:05 AM

(09-10-2011 11:32 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  دو روز زیاد نیست؟

آره میشناسم

خیابان پیروزی!چه خوب!پس هم محل هم هستیم!
میدان بروجردی بودیم!

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - 3ObHaN - 09-11-2011 12:16 AM

همه بچه محل در اومدن Big Grin
یه جایی هم اون طرفا واسه ما پیدا کنید !

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - دلشاد حسین پور - 09-11-2011 12:42 AM

من میتونم جنوب استان آذربایجان غربی شهرهای کُرد نشین رو بازاریابی کنم

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - مهدی گل محمدی - 09-11-2011 05:59 AM

باید یه برنامه بازاریابی بر دوستان تنظیم کنم تا به مشکل برنخوریم.

آقا یاشار شما برای جمع آوری اطلاعات درباره ی منطقه ی خودت میتونی به کتاب اول و نیازمندی های همشهری مراجعه کنی. و تمام شرکت های موجود در شرق تهران رو شناسایی کنی و تک به تک بری باهاشون صحبت کنی.

http://www.ketabeavval.com/directory/

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - madar - 09-11-2011 08:53 AM

قیمتها و نمونه ها رو چطوری بهمون میرسونید آقا مهدی
قیمت رو بگو واریز کنیم با پست بفرست خوبه؟

RE: نماینده فروش هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف جهت پایان سال - YashaR1989 - 09-11-2011 10:43 AM

(09-10-2011 11:43 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  کلا بازار همینجوریه.مگه تو جاییرو سراغ داری که کمتر از این چاپ کنه.

آهان.خب پس زیاد دور نیستی.خوبه.من الان چهاردانگه ام.سمت کمربندی پس راحتر می تونم باهات کار کنم.اون منطقه خیلی پرباره و اگر از الان روش کار کنی کلی می تونیم سود ببریم.

حدود 95 مدل جاسوئیچی هستش.که یکی از یکی خوشگلتره
پس منتظر قیمت ها هستم
راستی طلاکوبی هر کوب چنده؟

اسمشو نمیدونم،از این پوشه هایی که در داره و درش یه دکمه کوچیک داره هم داری؟
پلاستیکی هست اگر نمونشو تو خونه پیدا کردم عکس میگیرم میدم
+ کلاه های فومی
(09-11-2011 12:05 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  
(09-10-2011 11:32 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  دو روز زیاد نیست؟

آره میشناسم

خیابان پیروزی!چه خوب!پس هم محل هم هستیم!
میدان بروجردی بودیم!
شوخی میکنی؟Big Grin
همش 5 دقیقه با هم اختلاف داریم Yosef.gif
[تصویر: dfd4f55.png]

(09-11-2011 05:59 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  باید یه برنامه بازاریابی بر دوستان تنظیم کنم تا به مشکل برنخوریم.

آقا یاشار شما برای جمع آوری اطلاعات درباره ی منطقه ی خودت میتونی به کتاب اول و نیازمندی های همشهری مراجعه کنی. و تمام شرکت های موجود در شرق تهران رو شناسایی کنی و تک به تک بری باهاشون صحبت کنی.

http://www.ketabeavval.com/directory/
راستش زیاد اینور نمیخوام کار کنم
یه تبلیغات میخوام تو پاساژ علاءالدین(بورس موبایل) و بازار رضا و پاساژ ایران(بورس کامپیوتر) انجام بدم