سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... (/showthread.php?tid=7599)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - arei74 - 04-08-2013 06:13 PM

ولی من بازم به این جوابم نرسیدم خاک پوششی برای چیه؟

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - مجتبی سلطانی - 04-08-2013 10:45 PM

(04-08-2013 06:13 PM)arei74 نوشته شده توسط:  ولی من بازم به این جوابم نرسیدم خاک پوششی برای چیه؟

والا تا اونجایی که من می دونم خاکدهی هم یکی از مراحل پرورش قارچ محسوب میشه و دلیل خاصشا نمی دونم.حالا شمام زیاد دنبال دلیلش نباش
البته من احتمالا اواخر این هفته با یه نفر که تو این کاره وحدود 40 تا سالن داره و حتی کمپوست را هم خودش تولید میکنه قرار میذارم ومیرم هم از سالنش بازدید میکنم و هم ازش اطلاعات میگیرم
آقا چرا کسی نمیاد اینجا به ما راهنمایی بده ؟ مثلا آقای ایده ویا... Huh

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - arei74 - 04-08-2013 11:05 PM

راست میگی دوست عزیز هیچکس راهنمایی نمیکنه

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - بيلا بالا - 04-09-2013 12:08 AM

سلام دوستان
بنظر بنده چون قارچ تكمه ايي جزء پرورش صنعتي ميه تو منزل به صرفه نيست و هزينه تمام شده بالايي داره
بهتون پيشنهاد قارچ صدفي ميدم
قارچ صدفي پرورش بدين و با تبليغ بر روي خاصيت نزديك بودن طعم و بوي اين نوع قارچ به گوشت و مورد استفادش به عنوان قارچ كبابي محصولتونا به فروش برسونين

دوست عزيز امكان كشت همزمان صدفي و تكمهايي نيست چون راندمان كارتونا پايين مياره
فقط رو قارچ صدفي برنامه ريزي كنين
امري بود پيام خصوصي بدين يا تماس بگيرين
09372859910
مردانيان از اصفهان

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - مجتبی سلطانی - 04-09-2013 12:36 AM

(04-09-2013 12:08 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط:  سلام دوستان
بنظر بنده چون قارچ تكمه ايي جزء پرورش صنعتي ميه تو منزل به صرفه نيست و هزينه تمام شده بالايي داره
بهتون پيشنهاد قارچ صدفي ميدم
قارچ صدفي پرورش بدين و با تبليغ بر روي خاصيت نزديك بودن طعم و بوي اين نوع قارچ به گوشت و مورد استفادش به عنوان قارچ كبابي محصولتونا به فروش برسونين

دوست عزيز امكان كشت همزمان صدفي و تكمهايي نيست چون راندمان كارتونا پايين مياره
فقط رو قارچ صدفي برنامه ريزي كنين
امري بود پيام خصوصي بدين يا تماس بگيرين
09372859910
مردانيان از اصفهان

همشهری هم که هستیم
ممنون. بله حتما مزاحمتون میشم دوست عزیز

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - sabziash - 04-11-2013 01:52 AM

سلام عزیزان ببخشیدا قصد فضولی ندارم
اما من ت اکثر زمینه ها تحقیق کردم بعد رفتم سراغ شتر مرغ
یه نصیحت برادرانست
خوب کارو یاد بگیرید بعد بیفتید توی کار
کافیه تشریف بیارید تهران یه سر به ملارد و شهریار بزنید و کارگاهای ورشکسته تولید قارچو ببینید.
همشون ادمایین که رو حرف مردم رفتن سراغ پرورش قارچ. از پرورش خونگی بگیرید تا پرورش انبوه با دستگاه تولید صاعقه (اسم خارجکیشو بلد نیستم) و .... همشون ریسک بالایی دارن راه پایین اوردن ریسکشم فقط اموزش دیدنه
اموزشای جهادم دوزار نمی ارزه

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - arei74 - 04-12-2013 03:57 PM

اگه همه قرار باشه برن پرورش شتر مرغ که اون وقت اگه شما به قارچ خواسته باشی گیرت نمیاد....حرف منطقی نزدی دوست من
هر کی ورشکست کنه دلیلی که شما میگی نمیشه

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - arei74 - 04-16-2013 10:03 PM

لطفا کمک کنین...

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - رز سفید - 06-15-2013 02:11 PM

دوست عزیز پیشنهاد میکنم اول یکی دو کیسه قارچ توی مکانی که داری مثلا انباری خونت درست کن مثلا قارچ صدفی که داخل کیسه هم میشه درستش کرد همه مواردش رو تجربه کن بعد برو سرمایه هزینه کن برای شروع بذر میخوای و کاه و کیسه و البته جای مناسب که دماش رو بتونی رو 15-16 درجه نگه داری وقتی قارچها در اومدن اونوقت میتونی تصمیم بگیری
موفق باشی

RE: رفقا راهنمایی میخوام برای پرورش قارچ... - زینب 2 - 06-15-2013 02:53 PM

سلام
اتفاقا منم چند وقتی میشه که دارم روی پرورش قارچ فکر می کنم...
ولی من میخوام اینکارو توو زیر زمین خونمون انجام بدم و البته هنوز وقت نکردم که زیاد در موردش تحقیق کنم...
اگه دنبال قارچ صدفی رفتی ، حتما به فکر بازاریابی باش که مردمو بیشتر باهاش آشنا کنی و مثلا میتونی مثه تراکت خواصش رو روی یه کاغذ بنویسی ، عکس یه مدل غذای هوس برانگیزم چاپ کنی و بین مردم پخشش کنی....
اینم یادت باشه ، مردم به اولین چیزی که بهش اهمیت میدن شکمشونه Big Grin
به حرف اون آقای محترم هم توجه نکن ، میخواسته بازارش رقابتی تر نشه و مثلا انحصاریش کنه...
اینو یادتون باشه که اگه کارتون با کیفیت باشه و بازاریابیتون درست باشه ، میتونید همه رقبا رو کنار بزنید و انحصاری کارتون رو ادامه بدین ، حتی اگه تازه وارد باشید و فقط باید جدی بگیریدش... بازم میگم مهم ترین اصل بازاریابیه!!!!
راستی منم همین چند روز پیش شهرتون بودم... مردم خیلی خوبی داره Big Grin
موفق باشی دوست من