بهترین جمله ای که تو انجمن خوندی، چی بوده؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: بهترین جمله ای که تو انجمن خوندی، چی بوده؟ (/showthread.php?tid=7557) صفحه ها: 1 2 |
RE: بهترین جمله ای که تو انجمن خوندی، چی بوده؟ - MARYAR - 04-03-2013 10:52 PM امضای آقای قربانیان عزیزززززززززز که واقعا آدم را بفکر می بره "خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری" RE: بهترین جمله ای که تو انجمن خوندی، چی بوده؟ - سودابه - 04-18-2013 01:35 PM من از این جمله خوشم اومد ، فراموش کردم کدوم یکی از بچه ها این رو نوشته اصلا شاید جای دیگه ای خونده باشم ولی برام خیلی شیرین و ملموسه "انچه در ذهن بتوان درک کرد در واقعیت میتوان بدست اورد" RE: بهترین جمله ای که تو انجمن خوندی، چی بوده؟ - Elixir - 07-22-2013 04:40 PM من هم ميخوام شروع کنم!! اين بهترين و قشنگترين جمله اي بود که من تو انجمن ميشنوم RE: بهترین جمله ای که تو انجمن خوندی، چی بوده؟ - m-jalalvand - 07-22-2013 04:48 PM جمله ای از خودم : "" و من تمام غرورم را برای لقمه نانی ، نه ، فقط برای عشق به فروش ، در تک تک خیابانهای تهران شکستم پس مرا جور دیگر بنگر "" البته الان احساس میکنم که صورتم شطرنجی شده و دارم مغرور میشم... ![]() |