سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ (/showthread.php?tid=7511)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - tondar12 - 04-20-2013 06:40 PM

سایتهای خبری معروف یکی از پردرآمدترین سایتها هستند و درآمدشون چندین میلیارد در سال هست!
می تونید برای تخفیف یه ایمیل به سایت مورد نظر بزنید و درخواست تعرفه تبلیغات بکنید و بعد ضربدر تعداد بنر های موجود در سایت کنید تا مبلغ ماهیانه دستتون بیاد!!

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - Mahdi.jalali75 - 09-13-2013 11:21 AM

به نظر من istgah.com پر درآمد ترین سایت ایرانیه

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - hamid.h - 09-13-2013 12:50 PM

(03-26-2013 02:02 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  هیچ منبع مطمعنی برای درآمد هیچ سایتی وجود نداره
هیچ کدوم از وبمسترا هم درآمد حقیقی خودشون رو نمیگن و نخواهند گفت

الکسا بر اساس بازدید رتبه میده که راحتم میشه الکسا یک سایت رو بالا و پایین برد و زیادم معتبر نیست بین وبمسترها

سایت هایی هستن با روزانه 100 تا بازدید درآمد میلیونی دارن. زیاد روش حساب نکنید

موفق باشید

میشه چند نمونه از سایتهایی که بازدید کننده کمی دارند یا حداقل متوسط و در عین حال درآمد میلیونی نام ببرین؟
کلاپ رسیدم واسم جالب بووود مرسی
(09-13-2013 11:21 AM)Mahdi.jalali75 نوشته شده توسط:  به نظر من istgah.com پر درآمد ترین سایت ایرانیه

ببخشیداااا ولی بنظر من مزخزف ترین و غیر کاربردی ترین سایته !

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - Divar - 09-13-2013 03:04 PM

دوست عزیز اشتباه نکنید
اتفاقا ایستگاه جز بهترین پر درامدترین هاست

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - امیر حسین خاکسار - 09-13-2013 03:12 PM

(03-26-2013 11:35 AM)karafarin نوشته شده توسط:  ایا رابطه مستقیمی بین پربازدیدترین سایتها و پردرامدترین سایتها وجود داره یا نه الزاما؟
بیشتر سایتهای پردرامد توی چه زمینه و موضوعاتی هستن؟
سایتهای پربازدید در ایران رو در لینک زیر میتونین ببینین:
http://www.alexa.com/topsites/countries/IR
ایا فهرستی از پردرامدترین سایتها هم وجود داره؟
بیشتر درامد سایتهای پردرامد از چه راهیه؟ تبلیغات، فروش کالا و خدمات، یا...؟
بله رابطه مستقیم دارند.
به نظر من سایتهای دولتی که خدمات میدهند تخفیف میدهند و سبط نام دارند

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - hamid.h - 10-15-2013 10:51 PM

بنظرم یکی از سایتهایی که در عین حال درآمد بسیار بالایی داره و راحت هم این درآمد رو کسب میکنه مثل آب خوردن : " کافه بازار " هست.

البته ناگفته نماند که الان اینکار واسشون مثل آب خوردن شده اولش اینجوووری نبوده.

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - rezakakaei - 10-16-2013 11:41 AM

پر درامد ترین سایت ایرانی سایتای فیلم و موزیک هستش
به نظر من اول تهران مو*زیک -2-فارس کید*ذ*
سوم پی سی دانلود و اسان دانلود
درامد ماهیانه پی سی دانلود اسان دانلود را میخوای بفهمی یک سر به صفحه تبلیغاتش بزن بعد بشمار چنتا تبلیغ داره تو سایتش
اینم بگم تا 2 ماه اینده همیشه تبلیغاتش پره
این سایتا حتی توی خوابم درامد دارند Big Grin

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - kima - 10-29-2013 10:15 AM

یکی از سایت های خیلی پر در آمد ایران ایستگاه.کام هست
شما خودتون ببینید سایت رو
قیمت تبلیغات 7 ستاره رو هم در نوار راست صقحه زده
الان که من چک کردم فقط 296 تا تبلیغ 7 ستاره در صفحه اول داره که با احتساب قیمت ماهی 200.000 تومان خودش میشه از قرار ماهی 59.200.000 تومان سود خالص فقط از 7 ستاره ها
حالا بماند که 7 ستاره بیشتر هم هست چرا که وقتی ریفرش میکنی یک تعداد آگهی جدید میاد و بجیز 7 ستاره 6 و 5 و 4 و 3 و 2 و 1 و ویژه ئ اینها هم هستن و برای اینها هم پول پرداخت میشه
آره دوستان عزیز اینجوری باید پول در آورد

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - mostafa ghobadi - 11-12-2013 01:36 PM

دوستان عزیز چند سوال خیلی مهم به ذهن من رسید....
ممنون میشم در حد امکان من را راهنمایی بفرمایید...
به نظر شما قیمت یک سایت از چه طریقی مشخص می شود؟
آیا خرید این سایت ها را مناسب می دانید؟ یا به عبارت دیگر اگر به فرض یک نفر پول خوبی داشته باشد آیا به او پیشنهاد می دهید یکی از سایت های به بلوغ رسیده را خریداری کند؟ به عنوان مثال همین سایت ایستگاه......

RE: به نظر شما پردرآمدترین سایت های ایرانی کدومه؟ - MARYAR - 11-12-2013 10:05 PM

یه سری معیارها و فاکتورها برای خرید و فروش سایت ها و فروشگاه های اینترنتی وجود داره که حالا بسته به بالا و پایین بودن این معیارها قیمت ها داده می شه:

1- پیج رنک گوگل
2- رتبه الکسا
3- تعداد بازدید کننده در طول روز
4- آمار کل بازدید کنندگان سایت
5- تعداد کاربران
اگر که سایت فروش خدمات یا کالا باشه هم بسته به تعداد مشتریان و یا معروفیت مشتریان و همچنین میزان درآمد ماهیانه و سالیانه سایت