برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) (/showthread.php?tid=7403) |
RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - MARYAR - 03-17-2013 01:06 AM نه من هنوز از اجلاس سران عکس نذاشتمممممممممممممممم عکسا را آقای مدیر باید بذارههههههههه یه عکسای داغ از اجلاس محرمانه سران 2+1 ![]() RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - zoofanoon - 03-17-2013 01:10 AM (03-17-2013 01:06 AM)m_sh نوشته شده توسط: نه من هنوز از اجلاس سران عکس نذاشتممممممممممممممممخانم معاون شما نه ، ولی بعضی از همین نزدیکیها از همسایگی ما این کارهای زیرکانه را انجام دادند ! RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - فرهاد قربانی - 03-17-2013 01:44 AM (03-17-2013 01:10 AM)zoofanoon نوشته شده توسط:اقای قاصدی من قبلا میخواستم این عکس رو بذارم،ولی اقای حامد کرمی گفتند،این کار رو نکن(03-17-2013 01:06 AM)m_sh نوشته شده توسط: نه من هنوز از اجلاس سران عکس نذاشتممممممممممممممممخانم معاون شما نه ، ولی بعضی از همین نزدیکیها از همسایگی ما این کارهای زیرکانه را انجام دادند ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - yazdan1392 - 03-17-2013 02:08 AM دوستان لطفا خلاصه ای از این جلسات فوق سری! و نکاتی که فکر میکنید به درد بچه ها میخوره بگذارید استفاده کنیم. سپاس ![]() RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - karafarin - 03-17-2013 12:23 PM میرعباس عزیز لطفا توضیحاتی در مورد سرمایه گذاری در رشته کاری خودتونو برای دوستان بدین حداقل سرمایه برای ورود به اون؟ میزان سود قابل برداشت؟ سیکل بازگشت سرمایه؟ نحوه معامله و خطرات و خوبی های این رشته کاری؟ نقاط ضعف و قوت این کار؟ اینده این کار؟و.... RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - zoofanoon - 03-17-2013 02:50 PM (03-17-2013 01:44 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:(03-17-2013 01:10 AM)zoofanoon نوشته شده توسط:[color=#0000CD]اقای قاصدی من قبلا میخواستم این عکس رو بذارم،ولی اقای حامد کرمی گفتند،این کار رو نکن(03-17-2013 01:06 AM)m_sh نوشته شده توسط: نه من هنوز از اجلاس سران عکس نذاشتممممممممممممممممخانم معاون شما نه ، ولی بعضی از همین نزدیکیها از همسایگی ما این کارهای زیرکانه را انجام دادند ! RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - jahanagahi - 03-17-2013 02:56 PM (03-17-2013 12:23 PM)karafarin نوشته شده توسط: میرعباس عزیز لطفا توضیحاتی در مورد سرمایه گذاری در رشته کاری خودتونو برای دوستان بدین برای آشنائی بیشتر در این رشته لطفا صندلی داغ این عزیز را مطالعه فرمائید: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4804 RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - mir abbas - 03-17-2013 10:48 PM (03-17-2013 12:23 PM)karafarin نوشته شده توسط: میرعباس عزیز لطفا توضیحاتی در مورد سرمایه گذاری در رشته کاری خودتونو برای دوستان بدیناولا ممنون از جناب قربانیان عزیز که مطالعه تاپیک صندلی داغ را به شما پیشنهاد دادند . فکر میکنم شما جواب سوالات خودتون رو در تاپیک فوق پیدا کنید ولی مختصر به پاره ای از موارد کاری این رشته اشاره میکنم. در کار خشکبار حداقل سرمایه معنی نداره چون هرچه سرمایه بیشتر بذاری سودت بیشتر خواهد شد ولی مهم اعتبار هست که داشته باشی و بتونی از دست اول جنس چکی و مدتی بخری. میزان سود هم بستگی به خود ادم داره از 500 تومن تا ماهی خدا تومن (مسئله سرمایه و اعتبار) سیکل بازگشت سرمایه هم بستگی داره چطور کار کنی بعضیها فقط نقدی کار میکنند و قیمتشون زیر فی بازاره ولی بعضیها تا 6 ماهه بار میفروشند چون سرمایه زیاد دارند و سودهای هنگفت میکنند(به نظر من فرقی با نزول نداره چون خریدار رو بدبخت میکنه) خطرات این رشته اینه که ییهو خودتو شاید ورشکسته و سرمایتو به باد رفته ببینی البته اگر مواظب نباشی. خوبی این رشته هم تنوع محصول و امکان ایجاد ایده های خلاق در این کار هست. نقاط ضعف اینه که همه زورشون به اجیل میرسه و راحت تحریم میکنند ولی به جنسای دیگه نه.!!!!! ![]() نقطه قوت این رشته هم اینه که محدودیتی نمیشه براش در نظر گرفت یکی مثل من کوچولو میمونه یکی میشه مثل اقای عسگر اولادی البته من هم میخوام کم کم بزرگ بشم.! اینده فوق العاده ای برای خشکبار میشه متصور بود . RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - karafarin - 03-17-2013 10:52 PM این تحریمو خوب اومدی ![]() البته ماشین هم تحریم شده بصورت نانوشته الان 2تا ماشین صفرو زیر قیمت هم نمیتونم بفروشم ![]() RE: برگزاری اجلاس سران 2+1 در حجره میر عباس :) - HadiMahmoodi - 03-18-2013 12:51 AM آقای خالدی شرمنده! من دیر رسیدم! حقش بود زودتر میرسیدم و از خوبیهای شما میگفتم. من قبل از عید یه مراودات خیلی کوچولویی تو بیزینس با آقای خالدی عزیز داشتم. ان شاالله بعد از عید بتونم گسترشش بدم. توصیه من به بچه های انجمن: با خیال راحت میتونند روی ایشون حساب کرده و یه کار تجاری را با ایشون آغاز کنند |