سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولید و پخش مواد شوینده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- موضوع: تولید و پخش مواد شوینده (/showthread.php?tid=7396)

صفحه ها: 1 2

RE: تولید و پخش مواد شوینده - fartak - 03-21-2013 10:42 PM

سلام
دوست عزیز با توچه به تجربیاتم پیشنهاد میکنم (فعلا) این کار رو نکنید،چون حساب کتاب شما اشتباه است !

یه قانون خیلی مهم : اگه تولید یک محصول با 20 میلیون شدنیه پس بدون رقیبهایی داری که با 200 میلیون ( شایدم بیشتر ) دارن این کارو انجام میدن و نمونه همون محصول رو تولید میکنن.

قانون دوم ( طبق تجربه شخصی ) :
اگه برای کاری که مد نظرته 10 میلیون سرمایه تخمین زدی ، تا وقتی 50 میلیون نقد نداشتی شروع نکن !
مطمئن باش اگه وسط راه از لحاظ مالی کم بیاری ( نتونی تو بازار دوام بیاری ) کل سرمایتو میبازی

قانون سوم :
کسی که میره پیش کس دیگه بازنده مذاکره هستش ! ( تو ایران که اینجوریه )
یعنی وقتی شما دنبال کسی میگردی که محصولاتتو زود و یکجا بخره مسلما قافیه رو باختی
باید روند جوری باشه که اونا بیان و بگن نمایندگی فروش محصولاتتونو بدین به ما ! اینم امکان نداره مگر به قدرت تبلیغات و روند برند سازی محصولات شما

اشتباه خیلی بزرگ :
شما هیچ بودجه تبلیغاتی برای محصولتون در نظر نگرفتین. واقعا فکر میکنین میشه فروخت ؟؟؟؟ مطمئن باش کسی نمیخره

شرایط فروش یک محصول جدید در بازار :
1) کیفیت
2) برند
3) قیمت

ادامه قبلی :

توضیحات :
کیفیت : روی کیفیت زیاد نمیتونی مانور بدی ، چون هیچ فروشنده ای نمیگه ماستم ترشه.یعنی اگه محصولت فوق العاده باشه از لحاظ کیفیت بازم کسی باور نمیکنه
واسه مردم دلیل های با کیفیت بودن محصول داشتن مجوز بهداشت ، استاندارد ، پروانه بهره برداری و .... هستش که تازه وقتی اینارو داشته باشی میشی مثل بقیه

برند : شما استارت کارته ، کسی برندتو نمیشناسه ، هیج بودجه ای هم براش در نظر نگرفتی ، پس در این جبهه کم میاری

قیمت : شما تولیدت انبوه نیست ، میخوای یه فاز کوچیک تولید کنی ، بفروشی ، با پولش دوباره تولید کنی ..... !!!
مسلما قیمت تمام شده تولید انبوه ( تولید بصورت صنعتی ) خیلی پائین تر از قیمت تمام شده تولید خانگی هستش
پس شما توی قیمت هم نمیتونی رقابت کنی

مورد چهارم که فرعی هستش شرایط فروشه :
اینکه شرکتها و کارخانجاتی هستن که محصولشونو پخش میکنن و بعدا باهاشون تسویه میشه
در حالی که شما میخوای نقد بفروشی ، پس توی شرایط فروش هم مزیتی ندارین

جمع بندی :
ما یه محصول شوینده تولید کردیم ، کل داراییمون خوابیده توی محصول تولید شده
برندمون شناخته شده نیست ، قیمتمون رقابتی نیست ، نمیتونیم شراطی بفروشیم ، کیفیتمونم کسی باور نداره

حالا خودت تصمیم بگیر میخوای شروع کنی یا نه

امیدوارم حرفهای منو به حساب اینکه دارم دلسردت میکنم نذاری ، وقت گذاشتی ، تاپیک زدی ، راهنمایی خواستی، منم وظیفه دونستم گوشه ای از واقعیتهای تولید رو بهت یاداوری کنم

در مورد تولید هر سوالی هر راهنمائی خواستی من در خدمتم

RE: تولید و پخش مواد شوینده - ebrahim.ev - 03-21-2013 10:47 PM

بسیار کامل و آموزنده بود.سپاس