تولید و پخش مواد شوینده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: تولید و پخش مواد شوینده (/showthread.php?tid=7396) صفحه ها: 1 2 |
RE: تولید و پخش مواد شوینده - fartak - 03-21-2013 10:42 PM سلام دوست عزیز با توچه به تجربیاتم پیشنهاد میکنم (فعلا) این کار رو نکنید،چون حساب کتاب شما اشتباه است ! یه قانون خیلی مهم : اگه تولید یک محصول با 20 میلیون شدنیه پس بدون رقیبهایی داری که با 200 میلیون ( شایدم بیشتر ) دارن این کارو انجام میدن و نمونه همون محصول رو تولید میکنن. قانون دوم ( طبق تجربه شخصی ) : اگه برای کاری که مد نظرته 10 میلیون سرمایه تخمین زدی ، تا وقتی 50 میلیون نقد نداشتی شروع نکن ! مطمئن باش اگه وسط راه از لحاظ مالی کم بیاری ( نتونی تو بازار دوام بیاری ) کل سرمایتو میبازی قانون سوم : کسی که میره پیش کس دیگه بازنده مذاکره هستش ! ( تو ایران که اینجوریه ) یعنی وقتی شما دنبال کسی میگردی که محصولاتتو زود و یکجا بخره مسلما قافیه رو باختی باید روند جوری باشه که اونا بیان و بگن نمایندگی فروش محصولاتتونو بدین به ما ! اینم امکان نداره مگر به قدرت تبلیغات و روند برند سازی محصولات شما اشتباه خیلی بزرگ : شما هیچ بودجه تبلیغاتی برای محصولتون در نظر نگرفتین. واقعا فکر میکنین میشه فروخت ؟؟؟؟ مطمئن باش کسی نمیخره شرایط فروش یک محصول جدید در بازار : 1) کیفیت 2) برند 3) قیمت ادامه قبلی : توضیحات : کیفیت : روی کیفیت زیاد نمیتونی مانور بدی ، چون هیچ فروشنده ای نمیگه ماستم ترشه.یعنی اگه محصولت فوق العاده باشه از لحاظ کیفیت بازم کسی باور نمیکنه واسه مردم دلیل های با کیفیت بودن محصول داشتن مجوز بهداشت ، استاندارد ، پروانه بهره برداری و .... هستش که تازه وقتی اینارو داشته باشی میشی مثل بقیه برند : شما استارت کارته ، کسی برندتو نمیشناسه ، هیج بودجه ای هم براش در نظر نگرفتی ، پس در این جبهه کم میاری قیمت : شما تولیدت انبوه نیست ، میخوای یه فاز کوچیک تولید کنی ، بفروشی ، با پولش دوباره تولید کنی ..... !!! مسلما قیمت تمام شده تولید انبوه ( تولید بصورت صنعتی ) خیلی پائین تر از قیمت تمام شده تولید خانگی هستش پس شما توی قیمت هم نمیتونی رقابت کنی مورد چهارم که فرعی هستش شرایط فروشه : اینکه شرکتها و کارخانجاتی هستن که محصولشونو پخش میکنن و بعدا باهاشون تسویه میشه در حالی که شما میخوای نقد بفروشی ، پس توی شرایط فروش هم مزیتی ندارین جمع بندی : ما یه محصول شوینده تولید کردیم ، کل داراییمون خوابیده توی محصول تولید شده برندمون شناخته شده نیست ، قیمتمون رقابتی نیست ، نمیتونیم شراطی بفروشیم ، کیفیتمونم کسی باور نداره حالا خودت تصمیم بگیر میخوای شروع کنی یا نه امیدوارم حرفهای منو به حساب اینکه دارم دلسردت میکنم نذاری ، وقت گذاشتی ، تاپیک زدی ، راهنمایی خواستی، منم وظیفه دونستم گوشه ای از واقعیتهای تولید رو بهت یاداوری کنم در مورد تولید هر سوالی هر راهنمائی خواستی من در خدمتم RE: تولید و پخش مواد شوینده - ebrahim.ev - 03-21-2013 10:47 PM بسیار کامل و آموزنده بود.سپاس |