روز جهانی زن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: روز جهانی زن (/showthread.php?tid=7307) صفحه ها: 1 2 |
RE: روز جهانی زن - فرهاد قربانی - 03-09-2013 12:26 AM روز زن مبارک ![]() ![]() البته هر روز که روز زن هست! ![]() ![]() بیاید در این روز عزیز همه ما مردان دعا کنیم،که هر چه زودتر این زنان بزرگ،پارک دوبل رو یاد بگیرند. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: روز جهانی زن - MARYAR - 03-09-2013 12:43 AM گفتم مادر! ... گفت: جانم گفتم درد دارم! ... گفت: بجانم گفتم خسته ام! ... گفت: پریشانم گفتم گرسنه ام! ... گفت : بخور از سهمِ نانم گفتم کجا بخوابم! ... گفت: روی چشمانم ... ... اما یک بار نگفتم: مادر من خوبم شادم...! همیشه از درد گفتم و از رنج.....! ... مادرم دوستت دارم ...♥ RE: روز جهانی زن........... - goldmen - 03-09-2013 09:14 AM (03-08-2013 10:36 PM)mallarme نوشته شده توسط: روز جهانی زنان هر ساله در ۸ مارس برگزار میشود. این روز، روز بزرگِ برپایی جشنهایی برای زنان در کل جهان است. بسته به مناطق مختلف، تمرکز جشن روی بزرگداشت، قدردانی، ارائهٔ عشق به زن و برگزاری جشنی برای دستاوردهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی زنان است. اصلا برام مهم نيست كه امروز روكي نام گذاري كرده وبه چه مناسبتي چون بزرگترين روزي كه لياقت داره روز زن باشد ولادت حضرت فاطمه (س) هست واون موقع رو به همه زنها تبريك ميگم اينكه دست مادران رو بوسيدم هر روز ازش تشكر ميكنم چي روز زن باشد چي نباشد ولي روزتون مبارك ![]() RE: روز جهانی زن - nami - 03-09-2013 04:00 PM با سلام و سپاس روز جهانی زن را پساپس (با پوزش بخاطر دیرکرد)به تمامی شیرزنان ایران زمین تبریک عرض میکنم. زنده باد: مادرانی که خدایان روی زمین هستند . همسرانی که نماد دلیری ، فداکاری و صبوری هستند. بر همه زنان پاک روی کره خاکی، این روز مبارک باد. RE: روز جهانی زن - habib tousi - 03-09-2013 04:41 PM تبریک بر تمامی بانوان خوب و مهربون دنیا |