یک خبر خوش - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: یک خبر خوش (/showthread.php?tid=7295) |
RE: یک خبر خوش - 3ObHaN - 03-08-2013 01:40 PM شموسی جان من نمیدونستم قرار داری دیشب . بهم میگفتی یه سری انرجی مثبت گوشه هارد قلبم بود واست ایمیل میکردم خود فولاد مبارکه رو میخریدی . ![]() ![]() ![]() ندیده و نشناخته میگم بهت ، من با استعداد و پشتکاری که در شما دیدم قول میدم که پروژه های بزرگی مثل کارهای طراحی و گرافیکی شرکت ها و افراد بزرگی مثل من و اوباما و وارن بافت و مسی و .... رو در اینده ی نه چندان دور خودت برداری . حالا نکته قابل توجهش اینه که فقط خانوم دکتر و اقای مدیر واسه ایشون انرژی فرستادن و تونستن 4 برابر بیشتر موفق شن . اگه حداقل 100 نفر از این جمع 18 هزار نفری برای یه نفر انرژی مثبت بفرستن و خاضعانه از خالق درخواست موفقیت برای اون شخص بکنند ببینید چه نیروی عظیمی ساطع میشه ! اما در نهایت و بعد همه ی این خوشحالی ها تنها چیزی که میتونم بگم حرف بهداد عزیزه . شاید این واقعه رو معجزه بنامیم اما فکر کنم برای من دیگه عادی شده چون دیگه حرفی در برابر خالق ندارم و فقط میگم : خدایا شکرت RE: یک خبر خوش - sir-mahyar - 03-08-2013 01:47 PM محمد جونم مبارکه مبارک خدایا شکرت اقا این شیرینی مارو فراموش نکنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: یک خبر خوش - سیدمهدی هاشمی - 03-08-2013 02:13 PM تبریک من رو هم پذیرا باشید. دیدید هر کسی به یه موفقیتی میرسه میگن چطور رسیدی میگه از دعای خیر پدر و مادرم بوده حالا فکرش رو کنید حالا آقای شموسی از انرزی دادن دو نفر دوست و آشنا به این موفقیت رسیده دیگه با دعای پدر و مادر به کجاها که میتونه برسه. ثروتمند و موفق باشید. RE: یک خبر خوش - 200 - 03-08-2013 02:36 PM یکی از مزایای این انجمن و داشتن دوستانی با یک هدف همینه ، یعنی در مواقعی که احساس میکنی هیچکس تو اطرافیان نیست ازش مشورت بگیری ، حداقل خیالت راحته که یه عده هستن که میتونی رو کمکشون حساب کنی حتی شده انرژ مثبت ![]() RE: یک خبر خوش - یک همراه سبز - 03-08-2013 02:42 PM درود با انرژی و پشتکاری که من از محمد جان دیدم غیر از این ازش انتظار نمیرفت تبریک مرا هم پذیرا باشید RE: یک خبر خوش - shahram......32 - 03-08-2013 02:49 PM تبریک محمد عزیز...موفقیت های بزرگ در راه است...اندکی صبر.... RE: یک خبر خوش - habib tousi - 03-08-2013 02:55 PM همه تبریک ها رو جواب داد این دوست خوبم.به غیر از شیرینی منو مهیار راستی کجا ساکنی ![]() ![]() ![]() ![]() RE: یک خبر خوش - mohammadshamosi - 03-08-2013 02:58 PM از همه دوستان تشکر میکنم من تمام انرژی که دارم از شما دوستان گل دارم. انشالله که همتون روز به روز شادتر و موفق تر باشید. حبیب و مهیار عزیز، چشم ، شیرینی هم میدم! ![]() حبیب جان ، بنده ساکن اصفهان هستم ![]() RE: یک خبر خوش - jahanagahi - 03-08-2013 03:27 PM محمد جان مبارکه.موفقتر باشی. RE: یک خبر خوش - venus2 - 03-08-2013 03:56 PM یووههههههههههههوووووووووووووو ![]() آقای شموسی تبریک میگم بهتون ![]() شیرینـی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |