کمک یک ایده جدید پیدا کردم از قبلی بهتر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: کمک یک ایده جدید پیدا کردم از قبلی بهتر (/showthread.php?tid=7008) صفحه ها: 1 2 |
RE: کمک یک ایده جدید پیدا کردم از قبلی بهتر - toofan245 - 02-19-2013 09:27 AM سایت های افزایش بازدید اصلا خوب نیستن من خودم یک مدت استفاده می کردم. در کوتاه مدت باعث بهبود رتبه الکسا می شود اما بعد چند روز استفاده نکردن دوباره رتبه الکسا به حالت قبل برمی گردد. از نظر گوگل نیز تعداد بازدیدکننده ربطی به بالا بودن در نتایج جستجو نداره و چیزی که مهمه تعداد مطالب و سئوی سایت هستش. بسیاری از سایت ها در لیست سیاه گوگل قرار گرفتن که به نظر صاحبانشان دلیل اصلی استفاده از همین سیستم های افزایش بازدید بوده است. می تونین با یه سرچ کوچک اطلاعات بیشتری پیدا کنید. در کل فکر نمی کنم کسی توصیه کننه RE: کمک یک ایده جدید پیدا کردم از قبلی بهتر - رز سفید - 02-27-2013 01:30 AM من شروع کردم منتظر تایید دامین هستم سایت تبلیغاتی به اسم didafza.com خیلی پیدا کردن اسم سخت بود ولی بالاخره اسم خوبی پیدا کردم برامون دعا کنید10_003 RE: کمک یک ایده جدید پیدا کردم از قبلی بهتر - Nuruzzaad - 02-27-2013 10:50 AM دامنه خوبیه موفق باشید |