راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی (/showthread.php?tid=6943) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - Delta.H - 02-12-2013 01:12 AM بهنام جان تابلو روان همین تابلوهایی هست که در فرودگاه، داخل مترو و اتوبوسها و بانکها و بعضی مغازه های بزرگ میبینیم کلمات یا جملات مختلف بصورت به اصطلاح جاروب افقی یا عمودی یا به شکلهای دیگر ظاهر میشود و بعد محو میشود. اکثر این تابلوها تک رنگ هست و البته نوع رنگی آن هم هست که قیمت بالاتری دارد اینها با کامپیوتر و نرم افزار خاص خودشان دستور میگیرند و نوشته هایشان را میتوتنید مرتباً عوض کنید. اما در کل به خاطر پیچیدگی و استفاده از ICهای گرانقیمت استفاده از آنها برای هر کسی به صرفه نیست چون قیمت بالایی دارند. اما تابلوهای ثابت هم ارزانتر هستند(به لحاظ سادگی) و هم از کیفیت نور و تنوع رنگ بیشتری برخوردارند. حتماً نوشته های ال ای دی قرمز و آبی OPEN چشمک زن که بعضی مغازه ها پشت شیشه گذاشته اند را دیده اید این یک نمونه از تابلوی ثابت در ابعاد کوچک است برای کسی که با الکترونیک و مونتاژ مدار آشنایی داشته باشد پیاده کردن یک تابلوی ثابت کار سختی نیست اما شما اگر از مدار چاپی و آماده کردن برد و سوراخکاری و اینها سر در نمی آورید پیشنهاد میکنم از یکی از عزیزان انجمن کمک بگیرید. موفق باشید. RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - M3HDI - 02-12-2013 09:19 AM (02-11-2013 06:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام بفرمایید اینجا موفق باشید RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - saeed.babak - 01-08-2015 08:28 PM (02-11-2013 06:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام تو لیست موضوات هستش پیدا کن. تابلوی ال ای دی بنویس پیدا میکنی به صورت کامل و جامع RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - saeed.babak - 01-08-2015 08:33 PM (02-11-2013 06:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام کسی بلده تو تابلوی ال ای دی ثابت ال ای دی های قرمز رنگ به صورت سری موازی باید به ازای چند تا ال ای دی مقاومت بزاریم چون این ال ای دی ها دو ولتن برا همین لطفا کمکم کنید مرسی (02-11-2013 06:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام کسی بلده تو تابلوی ال ای دی ثابت ال ای دی های قرمز رنگ به صورت سری موازی باید به ازای چند تا ال ای دی مقاومت بزاریم چون این ال ای دی ها دو ولتن برا همین لطفا کمکم کنید مرسی (02-11-2013 06:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام کسی بلده تو تابلوی ال ای دی ثابت ال ای دی های قرمز رنگ به صورت سری موازی باید به ازای چند تا ال ای دی مقاومت بزاریم چون این ال ای دی ها دو ولتن برا همین لطفا کمکم کنید مرسی (02-11-2013 06:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام کسی بلده تو تابلوی ال ای دی ثابت ال ای دی های قرمز رنگ به صورت سری موازی باید به ازای چند تا ال ای دی مقاومت بزاریم چون این ال ای دی ها دو ولتن برا همین لطفا کمکم کنید مرسی RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - مهدی0665 - 02-03-2015 01:59 PM سلام من واسه بار اول شروع کردم به طراحی با کورل 4 و ال ای دی تولز ...نوشته موبایل ... تبلت...لب تاب و میخوام در بیارم کمک می کنید فونت چی و جند بذارم چیزی شیکی میخوام در بیاد خودم نوشتم با یه فونت ال ای دی ها ریختن رو هم دیگه سلام من واسه بار اول شروع کردم به طراحی با کورل 4 و ال ای دی تولز ...نوشته موبایل ... تبلت...لب تاب و میخوام در بیارم کمک می کنید فونت چی و جند بذارم چیزی شیکی میخوام در بیاد خودم نوشتم با یه فونت ال ای دی ها ریختن رو هم دیگه RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - haftador - 05-12-2015 06:30 AM با سلام وخسته نباشی تو ساخت تابلو ال ای دی ثابت اگه امپر تابلو رو دو حساب کرده باشیم میتونیم از اداپتوربا امپراژ پنج استفاده کرد وهمینطور فلشر مورد نظر باید امپرش با امپر اداپتور یکی باشه یا اگه کمتر بیشتر بود ایرادی نداره RE: راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی - hosein.seidabadi - 08-12-2015 08:03 PM سلام به همه در انجمن خودمون تاپیکی با همین موضوع هست که به عقیده بنده کاملترین آموزش بین فروم های دیگه بود. کامل و خلاصه هرچی بخاین هست. (((((( LED ثابت )))))) |