نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55) +---- موضوع: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ (/showthread.php?tid=6898) صفحه ها: 1 2 |
RE: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - بابایی - 03-13-2013 04:07 PM اگه دوست دارین من معرفی می کنم فقط برنامه تون رو دقیق بنویسید. تعدادی از نمونه هاتون رو هم همراهتون داشته باشید RE: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - webmilyard - 03-14-2013 05:17 PM (03-13-2013 04:07 PM)بابایی نوشته شده توسط: اگه دوست دارین من معرفی می کنمفعلا در حال بررسی هستم و برنامه آماده ای ندارم. بنظرتون روی یه نوع خاص پارچه تمرکز کنم، می تونم موفق بشم؟ RE: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - remix128 - 02-17-2014 11:44 AM اينكه خودت سفارش بگيري بدي تو خونه برات بدوزن ظاهرا جالبه ، ولي فكر كردي اگه طرف يكي از كاراتو خراب كرد ميخواي چيكار كني؟ چطور ميخواي آدم قابل اطمينان كه بتوني كارتو و چرختو بهش بدي و مطمئن باشي نميره پيدا كني ؟ و اينم بگم چون خودم كارگاه دارم ، فرض كن 50تا كار به طرف دادي برات يه هفته اي بدوزه ، طرفم قابل اعتماده و نميذاره بره ، اولين مشكل : بعد از يه هفته كه ميري كارو تحويل بگيري ميگه مهمون داشتيم و ازين حرفا و بدقولي ميكنه ، بعدش ميري كارارو ميگيري ميبيني رو يكيش چاي ريخته رو يكيش شكلات آب شده و يكي دوتاش هم اصلا خراب دوخته شده (همكارا ميدونن كه همه كاراي خراب رو نميشه شكافت و درست كرد ، مثلا طرف كارو داده باشه زير تيغ زيگزال) خوب اگه بخواي خسارت كارهاي خراب شده رو ازش نگيري كه ورشكستي ، به فرضم كه بخواي بگيري و اون دبه در نياره (كه امكان نداره) خسارت يك كار كامل شايد چند برابر دستمزدي بشه كه ازت ميخواد و مطمئنا طرف دست تو جيب نميكنه بهت خسارت هم بده (آخرش با يه داد و بيداد و 110 مقصر تو ميشي) پس اگه ميخواي كاري انجام بدي حداقل تو زمينه پوشاك كه من تخصص دارم شتر سواري دولا دولا نميشه ، اگه نظر منو ميخواي اصلا كارگاه نزن ،اول كار از عمده فروشي ها بگير و به مغازه ها بفروش (سودش از توليد خيلي بهتره) بعدشم كه مشتري پيدا كردي پارچه بخر ، مدل بده ،بعدشم راحت دستتو بزار تو جيبت بده كارگاها با قيمت ناچيز (نسبت به سودي كه خودت خواهي برد) برات بدوزن و تو فقط بفروش ، كساني هم كه تو اين كار ميلياردر شدن هم همينن عمدتا و خودشونو با كارگاه و دردسراش درگير نكردن. RE: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - En-Hamed - 09-23-2014 08:54 PM میشه یکم بیشتر در مورد تولید با برند خودمون توضیح بدید RE: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - 00098 - 10-13-2014 10:28 PM (02-12-2013 01:04 PM)بابایی نوشته شده توسط: من تو دوران کودکی تابستونا میرفتم یک کارگاه خیاطی RE: نظرتون در مورد راه اندازی تولیدی پوشاک بدون کارخونه چیه؟ - 00098 - 10-13-2014 10:35 PM (10-13-2014 10:28 PM)00098 نوشته شده توسط:(02-12-2013 01:04 PM)بابایی نوشته شده توسط: من تو دوران کودکی تابستونا میرفتم یک کارگاه خیاطی سلام دوستان قبل هر چیز: چرا پست ها دکمه ویرایش نداره ؟؟؟؟!!!امدم ارسال کنم ولی اشتباه شد . . . داداش گل گفتی ، لپ مطلب و راهنمایی کردی . کسی که یک قسمت کارش فروش هست ، و مهمترین بخش هم همین قسمت هست، پس باید ببینه اول میتونه بفروشه بعد بره سراغ تولید . بهرحال همه ما علایقی را داریم و با عشقی که داریم میتونیم توی یک کار تولیدی موفق بشیم و بهترین جنس بدیم بیرون ، ولی این دلیل نمیشه که حتما جنس شما فروش بره ، البته باز برمیگرده به این که چقدر در کار فروش مهارت داشته باشیم . |