سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مشارکت در طراحی سایت با سود عالی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: مشارکت در طراحی سایت با سود عالی (/showthread.php?tid=6886)

صفحه ها: 1 2

RE: مشارکت در طراحی سایت با سود عالی - idoweb - 05-20-2013 02:21 PM

(04-21-2013 06:31 PM)REZA HAJISALIMI نوشته شده توسط:  سلام من میخوام سایت فروشگاه بزنم من رو راهنمایی کنید

سلام

برای راه اندازی فروشگاه قبل از هرچیز محصولات و هدفت رو مشخص کن

بعد از اینکه همه کارهارو زمینش رو فراهم کردی بعد بیا سراغ سایت زدن و بالا آوردن سایتش

سیستم های رایگان زیادی توی نت هست مثل اوپن کارت ، پرستا شاپ و ... که میتونی از اون ها استفاده کنی و یک فروشگاه کامل راه اندازی کنی

RE: مشارکت در طراحی سایت با سود عالی - mortezaqq - 08-13-2016 01:35 PM

سلام
بنده می تونم برای شما سایتی شبیه ایسام راه اندازی کن حدود قیمت 25 میلیون تومان می باشد در صورتی که مایل هستید پیام بدید

RE: مشارکت در طراحی سایت با سود عالی - jamezar5 - 08-13-2016 01:59 PM

من میتوانم در این زمینه
سایتی مشابه طراحی کنم
پ خ لطفا

RE: مشارکت در طراحی سایت با سود عالی - mina122 - 11-18-2016 04:59 PM

(02-07-2013 09:23 PM)ramezani.byte نوشته شده توسط:  
(02-07-2013 09:10 PM)SAEED65 نوشته شده توسط:  از دوستان کسی هست طراحی حرفه ای یک سایت فروشگاهی آنلاین مثل ایسام رو انجام بده؟
پخ کنید لطفا

سلام دوست عزیز من خودم فروشگاه دارم میتونم کمکت کنم.
( طبق قوانین ابتدا لینک انجمن را در سایت یا وبلاگ خود قرار دهید و سپس اقدام به درج لینک کنید. ناظم)

سلام دوست عزیز
میتونم برای شما فروشگاهی با امکاناتی مثل دیجی کالا و دیگر سایت های اینترنتی طراحی کنم با هزینه بسیار پایینو پشتیبانی
موفق باشید

RE: مشارکت در طراحی سایت با سود عالی - iranwebshop - 12-28-2017 03:36 AM

سلام و عرض ادب

تیم ما اسکریپت مشابه ایسام رو در اختیار داره و با هزینه بسیار مناسب میتونیم اون رو براتون با قالب اختصاصی نصب کنیم در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.