در خواست راهنمائی از همه عزیزان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: در خواست راهنمائی از همه عزیزان (/showthread.php?tid=6730) صفحه ها: 1 2 |
RE: در خواست راهنمائی از همه عزیزان - mir abbas - 01-28-2013 12:37 PM (01-28-2013 01:02 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: دخترم کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور عسلویه در رشته عمران- راهسازی قبول شده است.(امروز نتیجه را اعلام کردند) بعلت دوری راه حاضر نیست برود. برای انتقال وی به تهران چکار می توانم انجام دهم.با سلام و عرض تبریک به استاد محترم قربانیان برادرم با توجه به داشتن مدرک دکترای اقتصاد،در چند دانشگاه پیام نور منجمله کرج و شهر ری تدریس میکند در مورد انتقال پرس و جو کردم تاکید داشت که شهر مبدا اصلا جهت انتقال مهم نیست مهم شهر مقصد جهت انتقال هست که معمولا تهران و حومه بدلیل اینکه متقاضی زیاد دارد به راحتی توافق نمیکنند.اگر یک پارتی گردن کلفت تو تهران و یا اطراف داشته باشید و رشته مورد نظر موجود باشد امکان انتقال زیاد هست . RE: در خواست راهنمائی از همه عزیزان - mjdehghani - 01-28-2013 12:55 PM تبریک میگم جناب قربانیان . ولی زمان ما هم یک ترم درس خوندن توی دانشگاه قبول شده حتمی بود بعد مهمان شدن امکان پذیر . ولی جابه جایی با یک دانشجو قبلاً امکان پذیر بود. RE: در خواست راهنمائی از همه عزیزان - jahanagahi - 01-28-2013 01:01 PM (01-28-2013 12:37 PM)mir abas نوشته شده توسط:(01-28-2013 01:02 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: دخترم کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور عسلویه در رشته عمران- راهسازی قبول شده است.(امروز نتیجه را اعلام کردند) بعلت دوری راه حاضر نیست برود. برای انتقال وی به تهران چکار می توانم انجام دهم.با سلام و عرض تبریک به استاد محترم قربانیان ضمن سپاسگزاری .پیرو مداکره تلفنی خواهش میکنم در صورت امکان از طریق داداش راهنمائی لازم را بفرمائید. ممنونم. RE: در خواست راهنمائی از همه عزیزان - mir abbas - 01-28-2013 03:01 PM (01-28-2013 01:01 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:چشم استاد .خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم.(01-28-2013 12:37 PM)mir abas نوشته شده توسط:(01-28-2013 01:02 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: دخترم کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور عسلویه در رشته عمران- راهسازی قبول شده است.(امروز نتیجه را اعلام کردند) بعلت دوری راه حاضر نیست برود. برای انتقال وی به تهران چکار می توانم انجام دهم.با سلام و عرض تبریک به استاد محترم قربانیان RE: در خواست راهنمائی از همه عزیزان - Afson - 01-28-2013 03:22 PM سلام تبریک میگم آقای قربانیان تا جایی که من اطلاع دارم ارشد در حالت عادی که دو روز در هفته بیشتر کلاس نداره و معمولا دانشگاههای شهرستان یک روز پیام نور هم که کلا کلاس تشکیل نمیشه و فقط کلاس رفع اشکال داره ولی بهر حال به دانشگاهی که قبول شدن صحبت کنید بهتر راهنمایی میکنن من کسی رو میشناسم که سال اول که کنکور ارشد داد شهرستان قبول شد نرفت سال دوم دوباره همونجا قبول شد 1روز در هفته کلاس داشت و خیلی زود هم تموم شد RE: در خواست راهنمائی از همه عزیزان - jahanagahi - 01-28-2013 03:32 PM (01-28-2013 03:22 PM)Afson نوشته شده توسط: سلام ممنونم دختر عزیزم. |