موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن (/showthread.php?tid=618) |
RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - مهدی گل محمدی - 08-23-2011 03:51 PM این هفته انگار قراره فقط خبر خوش بشنویم. منم پس خبر موفقیت بچه های انجمن برای تولید اولین محصول رو بدم که ناگفته نمونده باشه. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - mehdipoor_mon - 08-23-2011 03:53 PM (08-23-2011 03:46 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(08-23-2011 02:56 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: احسنت .. اینجایی که شما هستید همون نقطه ایه که من میخوام باشم. خیلی دوست دارم ارشدمو در رشته تجارت الکترونیک بگیرم چندماه دیگه کنکوره ومن با اینکه کلی کتاب تست خربدم بی علاقه شدم ... انگار به خودم اعتماد ندارم درسته ![]() RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - mehdi098 - 08-23-2011 03:55 PM تبریک میگم استاد شیرینی شو کی میخوریم RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - مهدی گل محمدی - 08-23-2011 03:56 PM (08-23-2011 03:53 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط:(08-23-2011 03:46 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(08-23-2011 02:56 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: احسنت .. اینجایی که شما هستید همون نقطه ایه که من میخوام باشم. خیلی دوست دارم ارشدمو در رشته تجارت الکترونیک بگیرم چندماه دیگه کنکوره ومن با اینکه کلی کتاب تست خربدم بی علاقه شدم ... انگار به خودم اعتماد ندارم زنگ تفریح: آقای مهدی پور شیرینی چی قراره بدی.من بچه پرخوری هستما.باید منو یجوری ساپورت کنی. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - 3ObHaN - 08-23-2011 04:59 PM مریم خانوم ، خواهر بزرگ منی ، ولی یه نصیحت بمت میکنم که یه استاد تمام حدود 80 ساله بهم کرد که تو کانادا زندگی میکنن . اگه با تو عرصه استادی و علم پا گذاشتی ، زبان فرانسه تون خیلی باید خوب باشه .مثل اینکه استاد کمکی هایی که تو مقالاتتون ازشون برای مجلات علمی استفاده میکنید ، رو این مبحث کلید کردن ![]() RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - jahanagahi - 08-23-2011 05:25 PM آقای مهدی پور عزیز خوشحالم به این باور رسیدی. دخترم 4 سال قبل کنکور داشت. علاقه زیادی به رشته عمران داشت.ولی دائم تکرار میکرد من قبول نمی شوم. همان مطالب را برایش تکرار کردم و روی برگه ای نوشتم ......قربانیان دانشجوی رشته عمران.به او دادم و همان جمله تاکیدی را هم برایش نوشتم. که هر روز تکرار کند.و دیوار ذهنیش را خراب کرد و دائم تکرار میکرد من قبول می شوم. می دانم قبول می شوم.با علاقه شروع به مرور کتابها کرد .در کنکور شرکت کرد . قبول شد و 3سال و نیمه فارغ التحصیل شد. افرادی که قبول می شوند فکر میکنی از شما معلوماتشان بالاتر است؟از شما اعتماد بنفس زیادتری دارند؟ انگیزه قبول شدنشان از شما بیشتر است؟باور کنید : نه.هنوز دخترم اون دو یادداشت را دارد. موفق هستی , موفقتر باشی. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - mehdipoor_mon - 08-23-2011 05:44 PM خدا شما روهم از آقایی کم نکنه ولی من خانم مهدی پورم" البته اگه حرف بدی نزدم" RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - jahanagahi - 08-23-2011 05:50 PM (08-23-2011 05:44 PM)mehdipoor_mon نوشته شده توسط: خدا شما روهم از آقایی کم نکنه ولی من خانم مهدی پورم" البته اگه حرف بدی نزدم" شرمنده ام.ممنونم که بمن اطلاع دادید. بسیار کار شایسته ای کردید. RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - 3ObHaN - 08-23-2011 06:43 PM به به ، من عاشق اینجور جو های تحصیلی هستم . دستتون درد نکنه که استاد شدین و پی استادی این تاپیک رو زدید . خیلی از اعضای این انجمن ، محصل و دانشجو هستند و یه همچین جایی نیاز بود تا کمی بحث ثروت رو با علم قاطی کنیم تا بفهمیم هم ثروت خوبه و هم علم . RE: موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن - mas - 08-23-2011 07:59 PM منم تبریک می گم وبه قول اقای قربانیان موفقتر باشید |