همکاری در فروش سامسونگ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: همکاری در فروش سامسونگ (/showthread.php?tid=6152) |
RE: همکاری در فروش سامسونگ - ahmad rezaee - 12-26-2012 02:03 PM معامله در این شرایط قابل قبول است . شما در قبال خرید اجناس 5 درصد از قیمت عمده نمایندگی ها کمتر به بچه های انجمن ارسال می کنید . فقط 3 اشکال می ماند : 1- هزینه باربری ( درصورتیکه با کسر هزینه باربری چنین سودی بماند قابل بازرایابی است ) 2- چگونگی واریز وجه ( چون در شروع هر فعالیتی اینترنتی بدون قرارداد شناخت دقیقی از دو طرف وجود ندارد معمولاً وجه در محل دریافت و هنگام مبادله پرداخت می شود . ) 3- نوع گارانتی ( چون محصولات فوق گارانتی نمایندگی دارند و مردم ترجیح می دهند از نمایندگی شهرشان خرید کنند چه نظری برای این موضوع دارید ) RE: همکاری در فروش سامسونگ - سعید احمدی - 12-26-2012 02:05 PM برای شهر تبریز و تهران ارسال همه نوع کالا رو انجام میدیم. تبریز که از فروشگاه خودمون . تهران هم مستقیم از شرکت.اما هزینه پست هم انقدر نمیشه که زیان ده بشه (12-26-2012 02:03 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: معامله در این شرایط قابل قبول است .خوب هدف من هم همفکری برای حل این مشکلها است. RE: همکاری در فروش سامسونگ - masiha - 12-26-2012 02:15 PM سلام لپ تاپ های سامسونگ چطور؟ فقط لوازم خانگی؟ برای شروع حداقل خرید و تعداد چطوره؟ RE: همکاری در فروش سامسونگ - ahmad rezaee - 12-26-2012 02:25 PM آیا می توانید مشکل گارانتی را در شهر های بزرگ با استفاده از تیم خدماتی سامسونگ و یا نماینده هایش انجام دهید ؟ و برای گارانتی و تعویض و یا سرویس آنها نماینده معرفی کنید ؟ خریدار می خواهد اطمینان از بازگشت سرمایه اش در صورت خرابی داشته باشد . شما قیمت های اجناس بزرگتر را هم بفرمایید تا برای دوستان شهرستانی مشخص شود که آیا روی کالاهای کوچک می شود کار کرد و یا روی همه اجناس . RE: همکاری در فروش سامسونگ - سعید یوسفی - 12-26-2012 02:31 PM اگه بعد از هزینه های حمل و نقل و غیره ، سوددهی داشته باشه طرح خیلی خوبیه، من هم به انجام این طرح تو همدان و از طریق فروشگاه اینترنتی علاقمندم، البته با فروش به مصرف کننده نهایی، به نظرتون به این صورت می شه کار کرد؟ RE: همکاری در فروش سامسونگ - سعید احمدی - 12-26-2012 02:52 PM (12-26-2012 02:15 PM)masiha نوشته شده توسط: سلامهمونطور که گفتم همه محصولات سامسونگو داریم.لپ تاپ هم شامل میشه.توصیه من برای شروع کار روی کالاهای کوچک مثل لپتاپ دوربین دی وی دی جروبرقی و این جور چیزاست که برای شهرهای دور بتونم پست کنم.حداقلی تعریف نمیکنیم.فقط شما بازاریابی کنید و بفروشید بعد به من اطلاع بدید تا ارسال کنم (12-26-2012 02:31 PM)434343 نوشته شده توسط: اگه بعد از هزینه های حمل و نقل و غیره ، سوددهی داشته باشه طرح خیلی خوبیه، من هم به انجام این طرح تو همدان و از طریق فروشگاه اینترنتی علاقمندم، البته با فروش به مصرف کننده نهایی، به نظرتون به این صورت می شه کار کرد؟ فروش اینترنتی سختیهای خودشو داره شما باید با بازاریابی و فروش اینترنتی اشنا باشین اگه اینطوره من حاظرم فروشگاه اینترنتی شمارو راه بندازم وشما بازاریابی و تبلیغاتو شروع کنی (12-26-2012 02:25 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: آیا می توانید مشکل گارانتی را در شهر های بزرگ با استفاده از تیم خدماتی سامسونگ و یا نماینده هایش انجام دهید ؟ و برای گارانتی و تعویض و یا سرویس آنها نماینده معرفی کنید ؟ کالاها با گارانتی سام سرویس ارائه میشوند و در اکثر شهرستانها هم دفتر خدمات پس از فروش دایر است RE: همکاری در فروش سامسونگ - mohamad021 - 12-26-2012 04:19 PM من هم هاست دارم هم یکی دوتا دامین تقریبا جالب RE: همکاری در فروش سامسونگ - mohammad.b - 12-26-2012 07:58 PM سلام دوست عزیز اگه میشه یه یمت از تمامی اجناست برا من بفرست تا برات بازاریابی کنم چون نصف مغازه کالا خانه شهرمون رو میشناسم بلا خودم همونجا کار میکردم لیست ال سی دی و ال ای دی /دی وی دی/دوربین / جاروبرقی/لباسشویی/لب تاپ و ..... تو شهر ما کلا همه از سامسونگ ایتفاده میکنند با تشکر RE: همکاری در فروش سامسونگ - mahdi77 - 12-27-2012 03:41 PM با سلام خدمت شما دوست گرامی بی زحمت ، لیست قیمت های خودتون و قیمتای بازار و اجناس موجود را برای من هم پیام خصوصی بدهید احتمالاً مشتریان خوبی برایتان دارم. ممنون منتظرم! RE: همکاری در فروش سامسونگ - Afson - 12-29-2012 11:08 PM سلام شما دیگه اینجا سر نمیزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! من منتظر پاسخ ایمیلی که براتون فرستادم هستم با تشکر |