من برای رشد انجمن چه کاری می توانم انجام دهم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: من برای رشد انجمن چه کاری می توانم انجام دهم؟ (/showthread.php?tid=6096) صفحه ها: 1 2 |
RE: من برای رشد انجمن چه کاری می توانم انجام دهم؟ - MARYAR - 12-23-2012 05:06 PM به نظر من بهترین کمک اینه که تجربیات مون را در اختیار هم قرار بدهیم از هر گونه جدال و پراکندن انرژی منفی در فضای انجمن خودداری کنیم هر کس به گفته خودش عمل کنه هرکس مسئول گفته های خودش باشه تا دیگه نیازی به ادیت و ناظم و... نباشه RE: من برای رشد انجمن چه کاری می توانم انجام دهم؟ - habib tousi - 01-12-2013 09:59 PM با تموم انرژی مطالب شونو بخونم و از آنها تشکر کنم و بهترین تشکر اینه که تو کارم موفق بشم تا با این کارم دوستام ازم راضی بشن و لبخند روی لباشون بشینه و تا آنجایی که میتونم در خدمت دوستام باشم و من منتظر دوستای انجمن هستم و امیدوارم و آ رزومه که روزی میزبانشون باشم RE: من برای رشد انجمن چه کاری می توانم انجام دهم؟ - بهداد - 01-13-2013 03:11 PM 1 - قصد دارم مکانی را برای کارهای دفتری این انجمن رهن کامل کنم . مدتی است که این امر را استارت زده ام و از خدا خواستار تحقق این ایده هستم . 2 - بستر سازی ذهنی و آموزشهای اینتر اکتیو در مکانی مناسب 3 - طرح ریزی برخی از محصولات هدفمند و مفید موفقیت برای خود انجمن 4 - انتقال تمام و کمال کلیه ی تجارب شخصی و گروهی در مسیر جذب آگاهانه و .................................. ![]() |