سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ (/showthread.php?tid=6048)

صفحه ها: 1 2 3

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - jahanagahi - 12-20-2012 10:04 PM

از تک تک عزیزان ممنونم.امیدوارم روز بروز انجمن پر بار تر شود.

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - بيلا بالا - 12-21-2012 09:06 AM

سلام دوستان

ما همه به مانند بذرهايي بوديم كه در اين انجمن كاشته شديم
با حمايت و نگهداري ادمين و دوستان عزيز و اماده سازي بستر رشد
اماده جوانه زدن و رشد و به گل نشستنيم
10_00410_004

براي شكوفايي بايد سبز شد12_00212_002

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - soltan_sal - 12-21-2012 09:14 AM

امیدوارم روز به روز این انجمن بهتر از قبل باشد و همگی یاری کنیم تا همیشه پا برجا باشد و بهترین استفاده را تک تک اعضاء داشته باشند.

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - Delta.H - 12-21-2012 09:48 AM

(12-20-2012 10:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  از تک تک عزیزان ممنونم.امیدوارم روز بروز انجمن پر بار تر شود.

استاد عزیز شما بیش از همه در اینجا زحمت میکشید و شایسته تقدیر و تشکر هستید
قطعاً انجمن به برکت وجود بزرگوارانی چون شما پربارتر خواهد شد.

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - ناصر صادقی - 12-21-2012 12:54 PM

من که خیلی به این انجمن و دوستان وابسته شدم شاید کم لطفی کنم و کمتر در جلسات حضوری یا انجمن حضور داشته باشم ولی همین که در جوی قرار گرفتم که رابطه دوستانه عمیق بین دوستان برقراره برای من جای خوشحالی داره و مهمتر از اون اینکه هر روز با دوستان و ایده های خوب آشنا میشم فقط شیرینترین جای موضوع اینه که روزی فرا برسه که به قول دوست خوبم آقای علی علی اکبر زاده بزرگترین سیلیکون ولی رو در همین انجمن تشکیل بدیم به شرطی که دوستان به هم اعتماد داشته باشن و استارت کارو بزنن قبول دارم شراکت سخته و اختلاف عقاید زیادی وجود داره ولی حداقل با کار گروهی هم نشده با کسب و کار انفرادی سعی کنید تحولی در خود ایجاد کنید البته اینم در نظر داشته باشید موفقیت فقط در گرو کار گروهی ممکن خواهد بود کاری که خیلی از شرکت های بزرگ تجاری انجام میدن ولی در ایران یه مقدار کلاه برداری ها-دروغ ها-مسائل بزرگی که در زمینه کار گروهی وجود داره مردمو نسبت به هم بی اعتماد کرده ولی ما قبول کردیم که در انجمن به دور از همه اینگونه مسائل باشیم و یه جامعه کارآفرینی بزرگ و متحد تشکیل بدیم.

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - Delta.H - 12-21-2012 01:28 PM

(12-21-2012 12:54 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط:  من که خیلی به این انجمن و دوستان وابسته شدم شاید کم لطفی کنم و کمتر در جلسات حضوری یا انجمن حضور داشته باشم ولی همین که در جوی قرار گرفتم که رابطه دوستانه عمیق بین دوستان برقراره برای من جای خوشحالی داره و مهمتر از اون اینکه هر روز با دوستان و ایده های خوب آشنا میشم
...

ناصر جان درست میگی برادر، و اگه بیای VIP عضو بشی اونوقت دیگه نورعلی نور میشه هم رابطه عمیقتر میشه هم ایده های بیشتری میگیری و هم جای خوشحالی بیشترتر داره12_002

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - Delta.H - 12-23-2012 09:29 PM

وزارت کار مشاغل خانگی را تعریف و برای آن کتاب هایی آموزشی را تالیف کرده است تعداد زیادی از این کتابها در بخش VIP قرار دارند که در هر یک از این کتابها آموزش یک حرفه، امکانات و سرمایه و فضای لازم، نحوه بسته بندی یا ارائه خدمت به مشتری و بسیاری امور دیگر توضیح داده شده است و اکثر این مشاغل به دلیل خانگی بودن نیاز به سرمایه نسبتاً کم و فضایی در حد یک اتاق 3در4 دارند.
1.خدمات سبزی خردکنی
2.فراوری محصولات کشاورزی
3.ساخت کارت های الکترونیک با فلش
4. خدمات نظافت منازل وادارات
5. چاپ سیلک
6.ماکت سازی
...
شما میتوانید به حدود 30 مورد(به طور مرتب در حال افزایش) از این کتابها در زمینه های مختلف دسترسی داشته باشید و شغل خانگی خویش را با مشورت و راهنمایی اساتید انجمن(بخش مشاوره با اساتید) راه اندازی کنید یا حداقل برای فامیل و اطرافیانتان که برای شغل خانگی نیاز به راهنمایی دارند پرینت گرفته و هدیه کنید.

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - jahanagahi - 12-23-2012 09:52 PM

(12-21-2012 09:48 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  
(12-20-2012 10:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  از تک تک عزیزان ممنونم.امیدوارم روز بروز انجمن پر بار تر شود.

استاد عزیز شما بیش از همه در اینجا زحمت میکشید و شایسته تقدیر و تشکر هستید
قطعاً انجمن به برکت وجود بزرگوارانی چون شما پربارتر خواهد شد.
بینهایت ممنونم. شما نیز واقعا فعالیت درخور تحسین دارید.موفقتر باشید.

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - فرهاد قربانی - 12-23-2012 10:05 PM

دست تمامی عزیزانی که در این انجمن به اعضا مشاوره و ایده پیشنهاد میکنند درد نکنه. مرسی از همتوووووووووووووووووووووووووووون

RE: چقدر به این انجمن علاقه دارید؟ - habib tousi - 01-03-2013 07:29 PM

من یه عالمه دوسش دارم.البته معتاد شدم و خسارتشو از حساب میلیاردیم بعدا کسر میکنم