سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: اهداف (/forumdisplay.php?fid=68)
+---- موضوع: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد (/showthread.php?tid=5944)

صفحه ها: 1 2

RE: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - بهداد - 01-23-2013 07:33 PM

به ایده ی من این تاپیک فوق العاده هستش . من عاشق اینگونه هدفمند نوشتن هستم و معتقدم واقعا در انجمن این چنین تاپیکی که با فوکوس یا تمرکز روی یک موضوع جلو میره خیلی میشه استفاده ی بهینه برد .تاپیکهای اساتیدی بزرگی جناب قربانیان و جناب نامی و خیلی از عزیزان به نظرم فوق العاده تاثیرگذار هستش.

باید از استاد بزرگ یوسف عزیز تشکر ویژه کنم - من که به شخصه از نوشته های این تاپیک خیلی لذت بردم

فرض کنید هر نفر اگر در انجمن فقط دو تا تاپیک در مورد حرفه ی خودش اینگونه هدفمند پیش بره اینجا میشه بمبی از کار و حرفه های متفاوت یا تخصص ویژه / غیر اینه ؟
تا حالا به این موضوع فکر کرده اید که شما هم میتوانید چیزی از کاری که انجام می دهید به دیگران بیاموزید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به امید روزهای بدون دیروز 12_002 10_004

RE: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - yu3f - 01-26-2013 10:56 AM

نظر لطف شماست استاد بهداد عزیز. ایده شروع این تاپیک از تاپیک های شما بوده ک ب صورت متمرکز شروع کردید بحث ها رو.
امیدوارم مطالب مفید باشه :-)

RE: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - Elixir - 07-24-2013 11:22 PM

(12-13-2012 04:52 PM)yu3f نوشته شده توسط:  این تاپیک رو برای این باز کردم ک دوستان عزیز نظرات، پیشنهادات و سوالات خودشون رو درباره تاپیک " اهدافمان چ اشکالی دارد " در این قسمت قرار دهند.

وایییی ببخشید من نظرمو توی همون تاپیک گفتم35
به نظر من علت اینکه 99درصد ثروت دنیا دست 1دزصد ادماس اینه که ایین 99 درصد توی زندگیشون حالا به هر دلیلی یه شکاف هایی وجود داره که اون شکاف ها اجازه نمیدن اون ثروتمند مرفه بشه..
هرکسی یکی دوتا از این شکافهارو داره..
موضوعی که شما روش بحث میکنین میونه این شکاف هارو تو وجود هر کدوم از ما پیدا کنه به نظرم که خیلی بحث جامعیه..
خیلی نتشکرم..
بازم بابت اون موضوع معذرت میخوام..10_004

RE: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - yu3f - 07-31-2013 04:31 PM

خواهش میکنم. مشکلی نیس.
با نظر شما موافقم Smile

RE: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - jahanagahi - 07-31-2013 10:41 PM

(07-24-2013 11:22 PM)Elixir نوشته شده توسط:  
(12-13-2012 04:52 PM)yu3f نوشته شده توسط:  این تاپیک رو برای این باز کردم ک دوستان عزیز نظرات، پیشنهادات و سوالات خودشون رو درباره تاپیک " اهدافمان چ اشکالی دارد " در این قسمت قرار دهند.

وایییی ببخشید من نظرمو توی همون تاپیک گفتم35
به نظر من علت اینکه 99درصد ثروت دنیا دست 1دزصد ادماس اینه که ایین 99 درصد توی زندگیشون حالا به هر دلیلی یه شکاف هایی وجود داره که اون شکاف ها اجازه نمیدن اون ثروتمند مرفه بشه..
هرکسی یکی دوتا از این شکافهارو داره..
موضوعی که شما روش بحث میکنین میونه این شکاف هارو تو وجود هر کدوم از ما پیدا کنه به نظرم که خیلی بحث جامعیه..
خیلی نتشکرم..
بازم بابت اون موضوع معذرت میخوام..10_004

این شکافها چبری نیستند جز دیوار ذهنی ما. عدم اعتماد بنفس ما. ننوشتن اهداف خود و ایمان و باور به اینکه نمی توانیم و نمی شود.

RE: نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد - saba01 - 09-07-2014 05:12 PM

سلام
من درباره خودم همیشه عواملی مث ترس از شکست و اعتماد ب نفس پایین باعث رکود و عقب افتادن از همه خواسته ها و ارزوهام بوده
همیشه میترسیدم اشتباه کنم و توسط بقیه بازخواست بشم و اینطور شکست خوردم
باید وقتی هدفی رو انتخاب میکنی اونقدر رو هدف متمرکز بشی و افکار منفی و دغدغه ها رو از خودت دور کنی گرچه شاید با وجود همه اینها شکست هم احتمالش هست اما تو اصلا به شکست فک نکن بعد از تلاش نتیجشو ب خدا بسپار
خدا خ بزرگ