نتیجه قانون جذب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: نتیجه قانون جذب (/showthread.php?tid=5882) |
RE: نتیجه قانون جذب - vahid61 - 12-11-2012 01:32 PM من هم تبریک میگم ان شا ا... همه دوستان صاحبخونه بشن RE: نتیجه قانون جذب - کامیار کاظمی - 12-11-2012 02:51 PM دوستان (خانم پرواز و آقا بهداد عزیز) نمی خواهند شیرینی ما را مهمان کنند؟ RE: نتیجه قانون جذب - jahanagahi - 12-11-2012 04:11 PM خدا را هزاران بار شکر میکنم که چنین عزیزان صمیمی و با محبت را در کنار خود دارم. RE: نتیجه قانون جذب - حامد - 12-11-2012 06:17 PM بهداد عزیز کار بسیار خوبی انجام میدید. اقا قول میدم دیگه بشیم 2-2 مساوی . RE: نتیجه قانون جذب - بهداد - 12-12-2012 11:08 PM با درود بر عزیزان انجمن مسئله ای باید با عزیزان در میان بگذارم . در کشورمان کارهای گروهی کمی مورد پیگیری قرار میگیرد و اجازه ی حرکت تیمی را از ما سلب میکند . با هشدار جدی مدیران و بزرگان انجمن مبنی بر ادامه ندادن این تاپیک با این روش مجبور هستم روند این تاپیک را عوض کنم زیرا احتمال ف / ی/ ل / ت / ر شدن انجمن می رود . اما /(نتیجه برآیند نیروی جمعی)/ یک علم جدید در روند خلق اهداف در جهان محسوب میشود که کاتالیزور قدرتمندی محسوب می شود . با پوزش از عزیزان مرا عفو کنید RE: نتیجه قانون جذب - درناز - 12-12-2012 11:27 PM استاد عزیز و بزرگوار جناب بهداد از صمیم قلب تبریک میگم و بهترینها رو از خدا براتون میخوام. منتظر اخبار موفقیتهاتون هستیم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: نتیجه قانون جذب - مسعود کوچولو - 02-06-2013 01:08 AM سلام. مدتی نبودم در جریان نیستم.برجه به کجا رسید؟؟؟ RE: نتیجه قانون جذب - صابری - 02-06-2013 10:08 AM سلام به استاد بهداد عزیزم. بنده هم تبریک میگم خانه دار شدن تان را و داشتن برج را که قطعا محقق خواهد شد! جمله زیبایی فرمودید که امسال چه سال نکویی است! منهم همین عقیده را دارم چون.... بنده هم امسال به طرز معجزه آسا و باورنکردنی برای بنده و خانواده ام خانه دار شدم! RE: نتیجه قانون جذب - بهداد - 02-06-2013 10:25 AM (02-06-2013 01:08 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: سلام. درود بر مرد بزرگ مدتی هستش که تمرکزم رو از روی معامله ی برج برداشتم و به عینیت تبدیل نشده هنوز اما با 4 نفر در حال مذاکره ی جدی هستم - با امید به خدا هر چه او خواست درست میشود با سپاس از پیگیری شما ![]() RE: نتیجه قانون جذب - بهداد - 02-06-2013 10:42 AM (02-06-2013 10:08 AM)صابری نوشته شده توسط: سلام به استاد بهداد عزیزم. جناب صابری بسیار خرسندم که خانه ی دلخواهت را جذب کردید این موارد خرافات یا توهم نیست بلکه حقیقت پنهانه که مردم از درکش عاجزند تبریک ویژه ی مرا بابت خلق خواسته تان پذیرا باشید - الان نوبت مرحله ی تصدیق و شکرگذاری به هدف رسیدن است با سپاس از مطرح کردن این موضوع مهم ![]() |