فروش آرد ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: فروش آرد ... (/showthread.php?tid=5819) صفحه ها: 1 2 |
RE: فروش آرد ... - فرهاد قربانی - 12-09-2012 04:05 PM مسعودجان عزیز.شما ممکنه در بیرون از کسب کار اینطور صحبت کنید،مشکلی نیست،ولی نحوه صحبت کردن شما به عنوان یک بازاری ،یک کاسب ،نیست. به نحوه پرسش عزیران از شما دقت بفرمایید،بعد نحوه جواب دادن خودتونو ملاحظه کنید.من ناراحت شدم از نحوه پاسخ دادن شما.نه اینکه خدای نکرده شما قصد بی ادبی داشته باشید، من لحن صحبت شما را نپسندیدم. یه چیزی رو راست به شما عرض میکنم.اگه با این لحن شما وارد بازار بشید و بهترین جنس رو با نازلترین قیمت داشته باشید.من یکی از شما خرید نمی کنم.(به من برخورد شما اینجوری جواب میرعباس رو دادی).منوببخش ،چون دوستت دارم ،نمیخوام کسی دیگه ای غربیه بهت ایراد بگیره..بازم منو ببخش RE: فروش آرد ... - m-jalalvand - 12-09-2012 05:10 PM (12-09-2012 04:05 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: مسعودجان عزیز.شما ممکنه در بیرون از کسب کار اینطور صحبت کنید،مشکلی نیست،ولی نحوه صحبت کردن شما به عنوان یک بازاری ،یک کاسب ،نیست. به نحوه پرسش عزیران از شما دقت بفرمایید،بعد نحوه جواب دادن خودتونو ملاحظه کنید.من ناراحت شدم از نحوه پاسخ دادن شما.نه اینکه خدای نکرده شما قصد بی ادبی داشته باشید، من لحن صحبت شما را نپسندیدم. یه چیزی رو راست به شما عرض میکنم.اگه با این لحن شما وارد بازار بشید و بهترین جنس رو با نازلترین قیمت داشته باشید.من یکی از شما خرید نمی کنم.(به من برخورد شما اینجوری جواب میرعباس رو دادی).منوببخش ،چون دوستت دارم ،نمیخوام کسی دیگه ای غربیه بهت ایراد بگیره..بازم منو ببخشسلام خوشحال شدم از آشنایی با شما... |